שלום לכולם!

kikona126

New member
שלום לכולם!

יש לי שאלה. מה לדעתכם אומר הופעה של קלף 7 חרבות. ואז פתאום מגלים שזה בכלל נער החרבות. (אני יודעת שזה נשמע מוזר, אבל הופיע לי בחלום... אין שאלה או משהו בסגנון... רק זוכרת שחשבתי שיש 7 חרבות ואז איך שהוא הקלף התחלף לנער החרבות...)

הממממ שאלה מעניינת...

חלומות הם דרך מקסימה להעביר מסרים שתמיד מאוד הערכתי. מאז שנפתחתי לקלפים גם הם באים לבקר אותי מעת לעת :) לשאלך, אמנם ירייה באפילה אבל מנסה בכל זאת: 7 חרבות הוא מצב של תכנון ואסטרטגיה <למרות שלרוב מתייחסים אליו כערמומיות וכו'. אגב גם הבחור שיצר את הריידר כך מתייחס אל קלף זה. אני כמובן לא ידעתי אבל זה מה שכתוב אצל שגיא באתר :) > נער החרבות מבטא מצב בו האדם חש תחושה של פספוס. אני סבורה שמכוונים אותך אל מקום או תחום בחייך בו את משקיעה אנרגיה, מתכננת, טורחת אך חשה לגביו תחושה של החמצה, חוסר סיפוק... הכי ממליצה לבקש מהם בחלום הבא קלף הבהרה

starot

New member
הצעה ../images/Emo29.gif

חשבתי שיתכן וקלף 7 חרבות בחלום תיאר התנהלות מתוחכמת, או שלא הרגשת איתה נכון באיזה עניין (תחשבי למה ואם זה בכלל מתאים לך), ואז שינית את דרך התנהלותך לתיקשורת, שאמנם מתאפיינת בחוסר בשלות (נסיך החרבות) אך מאפשרת דיאלוג והמשכיות. או אולי שינית את דרך התנהגותך שחשת שאינה נכונה לך (7 חרבות), והפעלת את ההיגיון ואולי גם החלטת דבר מה בקשר לנסיבות (נסיך החרבות).

רשף כשף

New member
מצאתי כמה דקות ../images/Emo13.gif

קודם כל זה לא פייר לתת מידע חלקי לפרשנים. אם מחברים את הפריסה שעשית ל"עצמך", את הפריסה שעשית לאמא ואת החלום, לאחר שקראתי את כל פרטי החלום ולא רק 2 דברים מתוכו, נראה לי שזה קשור לעבודה שלך. לעבודה היומיומית (שעונים) ולעבודה בעסק המשפחתי (אמא).יכלת להשקיע את הכסף במשהו אחר: נראה שאמא תיקח את העסק לידיים שלה, והיא תהיה זו שמקבלת החלטות בנוגע להיתכנות של פרוייקטים חדשים בעסק המשפחתי.

kikona126

New member
אבל למה זה קשור אלי?

אם כבר אבא שלי צריך לחלום על זה ולא אני אני לא מעורבת בעסק המשפחתי. אני חשבתי שזה קשור למה שהילה בסגול אמרה.

אינטואיטיבית עולה לי בראש המשפט

הפוסל במומו פוסל קרי, 7 חרבות - האם מישהו בוגד בי או מתכנן מאחורי גבי וכיו"ב נער החרבות מראה - לא. זה אתה עושה את זה, אתה החשדן, אתה השומר על צעדיך יתר על המידה ומכאן חושד באחרים. מה דעתך?

kikona126

New member
כן זה ניראה נכון לתקופה.

אולי באמת צריך להוריג חשדות. (אני גם חשבתי על הפרוש הזה לחלום, אבל לא יודעת למה היה לי קשה לקבל אותו.) שמישהו אחר אומר את זה זה נשמע אחרת.

starot

New member
ואני בכלל הבנתי שבחלומך ראית את הקלפים

ולא שפרסת כדי להבין חלום שחלמת. אי הבנה.

למעלה