שלום לכולם

YOSSI980

New member
שלום לכולם

אני חדש פה אשמח להכיר מישהי עם ראש טוב.

ozzz64

New member
ומה הבלאגן הזה בחדר ?

עלולים לחשוד שאתה רווק .

my sunshine

New member
מה זה

ראש טוב

נו באמת

מה את רוצה שהוא יגיד לך ? שהכוונה שלו זה ראש שטוח מלמעלה, עם אזניים בולטות לאחיזה ופה גדול ועמוק ? הרי לא חשוב מה הוא יענה הוא יצא רע משאלה כזו. למה לא להבין את הדברים כפשוטם ? הוא מחפש מישהי שעבורו יהיה לה ראש טוב. הוא יצטרך להחליט לבד אם הראש טוב לו או שלא

my sunshine

New member
ומה

עם הגובה שלה??? עכשיו השאלה מה הוא מעדיף, את התשובה שלך או של ערסלייט או שמא הוא מחפש אישה עם ראש על הצוואר

צחוק צחוק אבל האמת היא שבלי נחמה

אין ולא תהיה זוגיות מוצלחת. כי אחרי ההההההכל, מה מחפש הבן אדם בסופו של יום, אם לא בן/ת זוג שניתן להתנחם בנוכחותם? ומי שלא מסוגל להוות מושא לנחמה, לא ניתן להתחבר אליו זוגית. ובכדי להיות מושא לנחמה לא צריך להיות לא חכם, לא משכיל, לא יועץ ולא אחד מל"ו צדיקים. צריך להיות אמפתי, קשוב, מתחשב, איתן ומקבל. נ.ב. לגננת שלי בגנון קראו נחמה. והיה לה שפם מקסים.

עם הנחמה הזו...

של סופו של יום...אני מסכימה איתך. אבל הוא בקש משו עם ראש...נחמה התאימה לי שם. ו...יוווווווווווווו... גם לי הייתה גננת ושמה נחמה... והיה לה עץ שסק בחצר.

באיזו עיר ובאיזה רחוב ?

יסתבר בסוף שדרכינו לא הצטלבו רק ביסודי/תיכון, אלא שהיינו גם מפוקחים ע"י אותו שפם בגנון

באותה עיר...

ברחוב קק"ל...כמעט ליד פינת הל"ה. היום...במקום החצר עם השסק...נישא לו בניין גבוה ואורבני. האם אותה נחמה גיננה אותנו?

לא כפרה, לא אותה אחת בכלל

אני מדבר על רמת גן, רח' נגבה. אבל מה חשוב, ראית שפם אחד, ראית את כולם

שוב מצטלבות דרכינו?

הפלאפל בבוטקה של הצריף...על הכביש הראשי? יווווווווווווו...כמה טחינה טיפטפתי שם על המדרכה
את וילהלם...שנמצא קצת בהמשך הרחוב...כבר ניסית?

צר לי לבשר לך

וילהלם מת כבר די מזמן
אבל !!! המקום חי וקיים על בורקסיו, עוגותיו והקפה שלו, עם הכיסאות הישנים והאוירה הישנה. תענוג. פעם, לפני איזה 25 שנה, הייתה לי חברה בצבא שגרה באחד המושבים באזור והיא הכירה לי את וילהלם כבר אז. הטעימה אותי את טעמה של הפרובינציאליות הנעימה והמקסימה.

כן,יודעת...

אשתו יולנדה עדיין שם...עם הבת והנכדה... האוירה שם...עם ניחוח ביתה של סבתא...מביא אותי עד היום... לנשנש שם. פם...לפני 20 שנה בערך...היה לי חבר ייקה מהעיר שאז נקראה רמתיים...הוא זה שהכיר לי את וילהלם ואת יצירותיו. זהו...עשיתי לעצמי חישקוק עכשיו...לוקחת ת'יורש...ונוסעת לבקר

למעלה