שלום לכולם

אביטל ל

New member
שלום לכולם

אני מאוד רוצה להיות מאמנת אישית השאלה שלי אליכם היא האם אני אוכל למצוא בזה תעסוקה עקב העובדה שאני בת 26. יש לי תחושה שאומרת שאנשים מעדיפים מאמנים עם יותר ניסיון תודה רבה! אביטל

isaacm

New member
מעוניין להבין

אני מאוד רוצה להיות מאמנת אישית השאלה שלי אליכם היא האם אני אוכל למצוא בזה תעסוקה עקב העובדה שאני בת 26. אם התשובה היא לא - מה את חושבת לעשות? תוהה איציק

אביטל ל

New member
תודה!

לשאלתך, אם התשובה היא לא אז אני אמשיך להתאמן בעצמי עד שאני אגדל קצת בגיל ואז אלמד אימון אישי למרות שזה משהו שאני רוצה לעשות כבר עכשיו... האמת היא שבמהלך הכתיבה כאן אני כבר רואה את התשובה למה אני צריכה לעשות אבל לא ממש יש לי אומץ! וואו באמת גרמתם לי (אתה וכל מי שכתב לי הודעה אישית) להבין משהו תודה רבה! מעריכה מאוד אביטל

Linda Perry

New member
ולדעתי- הגיל שלך מצויין

ואני לא מבינה מדוע את צריכה "לגדול קצת בגיל" כדי להיות מאמנת אישית. ישנם בני 26 שחוו, ראו ולמדו דברים יותר מאשר בני 40+. אם ישנם רופאים ופסיכולוגים בני 27, אז מדוע לא מאמנים אישיים?

isaacm

New member
את מעריכה מאד.

יפה. תוכלי לשתף אותנו - במה מתבטאת ההערכה שלך? ותגידי, את חושבת שזה יפה לספר לנו שאת רואה את התשובה ולהשאיר אותנו עם זה? מה התשובה שראית? מה את מתכוונת לעשות עם זה? מה? מה ? מה? איציק שנכנס לגיל ה"מה" . . .

אוריק3

New member
היי אביטל...מציע לך להתחכך...אולי תפגשי עם

מאמן. שוחחי אותו תבקשי חוויית פלח מאימון ואז התמונה שלך תתבהר מן הסתם.

לדעתי הגיל שלך בסדר גמור ../images/Emo13.gif

הרבה תלוי ביכולת האימון שלך, ברגישות הטבעית שלך לאנשים, ביכולת הטבעית שלך ליצור קשרים בין אישיים, בחיים שחווית ועוד. הרי יש אנשים בני 40 שיכולים לאמן פחות טוב ממך. זה גם משמעותי היכן תלמדי - היכן את שוקלת ללמוד?

ובכל אופן, עם כל אימון שתעבירי, את תשתפרי

אז עוד שנה תהיי טובה עוד יותר.

אני מאמנת בת 26.

זה נכון שיש אנשים שמעדיפים מאמנים מבוגרים יותר, מסיבות שונות. אבל יש גם אחרים. בהצלחה!

Y A R A

New member
הי אביטל

נגעת לי בנקודה רגישה. אחד מן המחסומים שלי כשהתחלתי היה גילי הפעוט (התחלתי בגיל 27 היום אני בת 31). הייתי בטוחה שאף אחד לא יתייחס אלי ברצינות כי מה כבר אני יודעת בגילי. המפנה הגיע כשהחלטתי שזה המקצוע שלי ואני לא מותרת עליו, או דוחה אותו עד שאני "אהיה גדולה". אז עכשיו את כבר גדולה, וזה הזמן להגשים חלומות. לטעמי אין קשר בין הגיל לבין היכולת של הלב שלך להקשיב. כמאמנת את תראי שלקוחות מרוצים לא מסתכלים עלייך, אלא מתסכלים על עצמם בזמן האימון. אני שמחה להגיד לך שהלקוחה המבוגרת ביותר שלי נושקת לגיל 60 והאימון זורם בינינו נהדר. תקפצי למים, ותלמדי לשחות, ככה תגדלי באמת! שלך, יערה

אביטל ל

New member
וואו

לשאלתך איציק התשובה שראיתי זה פשוט ללכת אחרי הלב ולהיות מאמנת למרות שקל להגיד אבל מה שאני רואה עכשיו שהגיל זה רק התירוץ לא לעשות את זה יש לי פחד לעשות את זה ועכשיו מצאתי את הפורום שיכול לעזור לי להתמודד עם כל זה..ואת זה אני מעריכה!!!! את העזרה שלכם ואתה כמות התגובות אז תודה רבה שאתם נותנים את עצמכם בשביל אחרים זה ממש לא מובן מאליו. ותודה על הדוגמאות של אלה שכן עשו את זה. אני מרגישה שזה מה שאני רוצה לעשות אבל משום מה אני מעדיפה לחכות עם זה קצת אין לי מושג למה. ולמרות שגיליתי את הפורום הזה רק עכשיו אני לא מתכוונת לעזוב אותכם כ"כ מהר! תודה אביטל

למעלה