נימרוד היקר..
עוד נותרו בנות ישרות(/לויאליות בשפתך) ביקום בנט הוירטואלי(האכזר/מסוכן/זאבי משהו וכו'..) ובמציאות..! (שאגב, לא פחות אכזרית..) לך נותר רק לבחור באיזו דרך ללכת. ההתעסקות באיזה דרך לבחור אם לחשוב שהבחורה היא נאמנה/לא- לא עזרה כ"כ בשירשור הזה אני חושבת. מה שכן, לא משנה איך כל אחד הגדיר מה שניסה, אני חושבת שכולם יסכימו אף אחד לא הכריח אף אחד ללכת לשום דייט, הגישוש הראשוני(שצריך להיות יותר קפדני כשמכירים בנט, אני מודה..!) הוא עניין שלך בלבד..! ואם אתה מחליט לתת לזה סיכוי, אז תן אותו מאה אחוז, אם מחליט שלא לתת סיכוי אינך חייב..! אבל -- אי אפשר להגיד "אני הולך לזרוק כסף על דייט עם מישהי שיוצאת עם כמה במקביל...." ואשכרה לצאת לדייט הזה..! כי אם כן, מהי הפואנטה?.. לעשות משהו סותר למשהו שאתה מאמין בו??.. אל תנסה להיכנס לראש של שני הכיוונים(כי מאחר ואתה בא מכיוון מאוד מסויים כיוון ה'פגוע' לכאורה, טרם היית בצד השני) זה רק יתסכל אותך..!! מה שאנשים ניסו לומר פה זה שיכולות להיות אלףף ואחת סיבות לכך שהיא נכנסה לשם..!!! (למה אתהמתעקש להבין מהן??? זה בכלל לא משנה, או שתיתן צ'אנס או שתיזרוק אותה לאלף עזאזל) א- היא בדקה בדיוק כמוך אם הכרטיס שלך 'מוקפא' וגילתה שהוא לא, אז היא החליטה להמשיך להיות מנויה לאתר("הוא נותר מנוי-(נניח שהיא ראתה שנכנסת להקפיא) למה שאני לא אהיה מנויה??"היא ראתה, נניח בדיוק ברגע שאתה ראית.. איזה פלא, הכי מצחיק שגם היא יכולה לראות אם אתה נכנס לשם-חשבת על זה? לא צריך להיות גאון כדי להבין זאת, היא בהחלט יודעת שאתה יכול לראות אם היא עדיין מנויה, באותה מידה שהיא יכולה) 'הוא ממשיך להכנס, מדוע שאני אמנע מעצמי?' -->מספיק שראתה פעם אחת שנכנסת לשם וחשבה 'אז למה שלי יהיה אכפת?.. אני גם אמשיך' ב- היא מניאקית מסריחה שחוגגת על מאה וחמש חתונות, מתכתבת עם גברים בצ'ט, סייברים של ממש.. ג-בכלל לא הטעם שלה, והיא מניאקית/ביישניתמכדי לומר לך את זה בפנים.! ד- יש עוד מליון סיבות ואין לי כוח יותר לכתוב דוגמאות חחחח
שורה תחתונה, אין בכלל מה להיכנס לסרט, זה או שזה האופציה א' או ב' או עוד מיליון ואחת סיבות.. מה שתפקידך לעשות זה לסווג, על פי מה שהספקת להבין.. לטוב'לרע.. יותר מזה..!!! אני בטוחההה(מהיכרותי את הפורום המאמי הזה...-->הנה, יש לי למי לומר מאמי בחג האהבה הזה חחחח
) שכל כוונתם היא טובה נטו(האמן לי, אני פה בפורום כבר כשנתיים אולי יותר.. ובאים לפה כל יום עם התייעצות אחרת, אם הבחור/ה הנידונים הם מניאקים הפורום היקר דואג לעדכן את המתייעצים החביבים שלנו על כל מה שהם חושבים..! לטוב/לרע) הם אומרים את כל אשר על ליבם(במסגרת הכללים כמה שאפשר) וכמובן שהכללללל הוא לטובת המתייעץ כך שתבין שבאמת הדברים נכתבים מתוך דאגה אמיתית וכנה(גם אם זה לא נראה) לאור איך שההתייעצות מוצגת. -חג אהבה מקסים..