שלום לכולם

הכסף עבורך הוא זה שמשחק תפקיד...

אז אם זה כ"כ מפריע לך... למה אתה ח-י-י-ב לשלם עליה? למה אתם לא מתחלקים חצי חצי? למה אתם הולכים למסעדה כזו יקרה? ולמה הסכמת אם בעינייך..."אני יודע שאני שופך כסף לאסלה ומוריד את המים"?!

נמרוד

אולי היא נכנסה כדי לבדוק אם אתה נכנסת כדיי לוודא שאתה לא סתם משתעשע איתה ? חשבת על זה ? יש מיליון ואחת סיבות שיסבירו למה היא נכנסה ואולי היא לא רוצה להיפגע אז היא לוקחת בחשבון עוד אפשרויות ? ואולי באמת זה לא זה לדעתה ? =אז=מה= אני מבינה אותך, מישהי מצאה חן בעיניך , אתה לא רוצה להיפגע , אז אתה "נזהר" אוקיי, אבל תלמד לקחת דברים בפרופורציות אתה פוחד , מישהי מצאה חן בעיניך, סבבה אתה צריך לעבוד על הפחד שלך ולא לנתח מאה אלף פעמים למה הבחורה נכנסה לאתר מבינה אותך, וחבל שאתה מרגיש ככה זה גוזל כ"כ הרבה אנרגיות, הייתי במקום הזה פעם אתה צריך ללמוד שאם משהו צריך לקרות הוא יקרה ואתה חייב להבין שהבחורה הזו היא בן אדם בראש ובראשונה עם צרכים ורצונות משלו אתה חייב להתמקד בך לא בה ובתנועות שלה אם היא מצאה חן בעיניך ואתה רוצה ליצור איתה משהו תהיה חייב קודם להבין שמערכת יחסים בונים תוך כדי כיבוד הדדי תוך כדיי כיבוד הרצונות והחירות אחד של השני בהצלחה

נמרוד 2

New member
היא נכנסה כמה פעמים תוך שעות

ופעם אחת היא היתה יותר משעה באתר , חרף התגובות כאן אני עדיין איתן בדעתי ואני יודע מה אני מחפש !!! שלחתי לה אס אמ אס חביב בזה הלשון : ``אתמול ראיתי שנכנסת כמה פעמים לקופידון, אני מאחל לך בהצלחה בחיפוש בייי``

נמרוד ...

אישה שיצאת איתה וממשיכה להכנס שוב לחפש דייטים אחרים זרוק אותה ויפה שעה אחת קודם ונאמר אמןןןןןן ברוך שפטרנו מעונשה של זו.. זה מראה על אופייה,זה מראה שהיא לא אמיתית ולא ישרה ולא מסוגלת לומר לך בפנים שהיא לא רוצה והולכת מאחורי הגב.. וכמו שאמרתי פעם על עולם הנט המגוון רחב אז למה להשקיע בבחורה אחת או בבחור אחד,זה עולם שהוא לא תמיד ישר והגון כמו בחיים האמיתיים.. לכן בחורה או בחור שלא יודעים לומר סליחה לא מתאים וממשיכים בדרך כזאת או אחרת לחפש בנט הם לא אנשים ישרים.. היא היתה צריכה להיות גלויה איתך,וטוב שתפסת אותה עכשיו מאשר לתפוס אותה אחר כך ... כי לפעמים אחר כך זה הרבה יותר כואב מעליב פוגע ובעיקר אנשים מפתחים רגשות זה לא פייר.. יושר זה שם המשחק ומי שלא יודע להיות ישר לא יהיה ישר גם לא בנט ולא בחיים ... להעיףףףףףףףףףף ומהר!

נמרוד 2

New member
יש צדיקות בסדום

כבר התחלתי להאמין שאני חי בסרט של עצמי/tapuzforum/images/emo140.gif אמון זו לא מילה גסה !!

נמרוד..

בוודאי שקיימים צדיקים בעולמנו והם נחבאים ומתחבאים כל הזמן ...שמור על עצמך מחיות טרף של הנט ושיהיה לך בהצלחה בפעמים הבאות. לא להיות עם הראש בעננים אלא בפוקוס כל הזמן ..הנט הוא עולם אכזר מכוער ומסוכן מאוד. כשלא מתאים לך משהו אתה מחליף ניק,כשמשהו לא מסתדר אתה נעלם..זה עולם מאוד מאוד מסתורי ומי שלא יודע לשחק על פי הכללים נופל.

אש התום

New member
זה מה שרצית לשמוע?

אז תזרוק אותה, למה אתה מחכה. מנסיון אחי, קנאה וחשדנות יתר זה רע לקשר, רע מאוד. על אחת כמה וכמה כאשר מדובר על קשר שעדיין לא התחיל. כל הדברים שדיברת עליהם קורים בראש שלך. ותו לא.

נמרוד 2

New member
נקודה מעניינת

כל המחקרים טוענים שבדקות הראשונות בדייט יודעים אם האדם מתאים לי או שלא ... אז אם היא ממשיכה לחפש אחרי הדייט , היא לא מחפשת אהבה אמיתית אלא נהנתנות ! אחרת היא היתה נפרדת ממני לשלום ולא בודקת מי מבין הגברים הרבים שתפגוש יענה למבוקשה

"כל" המחקרים?

אנא הבא לכאן את המחקרים. אני לא מכירה נושא אחד בתחום מדעי החברה בו כל המחקרים מראים תוצאה אחידה. מעבר לזה,בתור אישה שכל מערכות היחסים שלה התחילו מידידות אני יכולה להגיד לך שלפחות בכל הקשרים שלי לא יכולתי להגיד כבר בפגישה הראשונה שהאדם יתאים לי בהמשך.

נמרוד 2

New member
נו באמת

רבות נאמר בנושא ,ההתאהבות היא בדקות הראשונות ועצם זה שאת משתמשת במילים ``יתאים לי`` ולא ``אתאהב בו`` אומר דרשני! כנראה שזאת התקופה שהאהבה נעלמה והאינטרסים הגיחו לעולם

בוקר טוב!

אפשר לאהוב גם בלי להתאהב. ומעבר לזה-את ההתאהבות והשינויים הכימיים במוח אפשר לשחזר גם בהמשך. את השימוש במילה "מתאים" לקחתי דווקא מההודעה שלך. אולי זה אומר דרשני?

נמרוד 2

New member
חחחח

היא מחפשת מי ישקיע עליה הכי הרבה או מי הכי טוב במיטה או משהו אחר שרק אלוהים יודע ...

תראה,נמרוד,ברור ליש המצב לא נעים לך.

אני רק מקווה שיום אחד תוכל לשבת מול השירשור הזה,לשים את רגשות הפגיעה בצד, ולקרוא באמת את מה שכתבו לך. גם אני ניסיתי מתוך איכפתיות ורצון לעזור,אבל מהר מאוד התדרדרתי בדיוק אל המקום אליו הגיעו חלק גדול מהמגיבים לך. לכן אני אעצור כאן. רק נותר לי לאחל לך שתמצא את הקשר שאתה מחפש במהירה.

חבל על הויכוח

יש אנשים שרק רוצים להיות צודקים ולכעוס על כל מי שלא מתיישר לפי הקו שלהם... חבל שהמציאות מבאסת לפעמים.

אני גם כמוך!

הרי אם יצאתי לדייט והבחור נראה לי וגם אני מצאתי חן בעיניו אז צריך לתת לזה סיכוי ובאמת לנסות אם היא תוך כדי הדייטים שלה איתו עדיין בודקת אופציות במקביל זה נראה לי הזוי לא יודעת אם צריך להקפיא מנוי אבל לא להכנס לבדוק אופציות הרי האופציה שאמורה הכי לעניין אותה כרגע זה מה שאולי יתפתח ביניהם ואם לא מתאים לה והיא עדיין מחפשת אז לפחות שתהייה כנה ותגיד.... קשר לא נבנה ביום ואם לא מנסים להשקיע ולתת לזה סיכוי אמיתי אז למה בכלל להתחיל עם זה ולהשלות את הצד השני...

נימרוד היקר..

עוד נותרו בנות ישרות(/לויאליות בשפתך) ביקום בנט הוירטואלי(האכזר/מסוכן/זאבי משהו וכו'..) ובמציאות..! (שאגב, לא פחות אכזרית..) לך נותר רק לבחור באיזו דרך ללכת. ההתעסקות באיזה דרך לבחור אם לחשוב שהבחורה היא נאמנה/לא- לא עזרה כ"כ בשירשור הזה אני חושבת. מה שכן, לא משנה איך כל אחד הגדיר מה שניסה, אני חושבת שכולם יסכימו אף אחד לא הכריח אף אחד ללכת לשום דייט, הגישוש הראשוני(שצריך להיות יותר קפדני כשמכירים בנט, אני מודה..!) הוא עניין שלך בלבד..! ואם אתה מחליט לתת לזה סיכוי, אז תן אותו מאה אחוז, אם מחליט שלא לתת סיכוי אינך חייב..! אבל -- אי אפשר להגיד "אני הולך לזרוק כסף על דייט עם מישהי שיוצאת עם כמה במקביל...." ואשכרה לצאת לדייט הזה..! כי אם כן, מהי הפואנטה?.. לעשות משהו סותר למשהו שאתה מאמין בו??.. אל תנסה להיכנס לראש של שני הכיוונים(כי מאחר ואתה בא מכיוון מאוד מסויים כיוון ה'פגוע' לכאורה, טרם היית בצד השני) זה רק יתסכל אותך..!! מה שאנשים ניסו לומר פה זה שיכולות להיות אלףף ואחת סיבות לכך שהיא נכנסה לשם..!!! (למה אתהמתעקש להבין מהן??? זה בכלל לא משנה, או שתיתן צ'אנס או שתיזרוק אותה לאלף עזאזל) א- היא בדקה בדיוק כמוך אם הכרטיס שלך 'מוקפא' וגילתה שהוא לא, אז היא החליטה להמשיך להיות מנויה לאתר("הוא נותר מנוי-(נניח שהיא ראתה שנכנסת להקפיא) למה שאני לא אהיה מנויה??"היא ראתה, נניח בדיוק ברגע שאתה ראית.. איזה פלא, הכי מצחיק שגם היא יכולה לראות אם אתה נכנס לשם-חשבת על זה? לא צריך להיות גאון כדי להבין זאת, היא בהחלט יודעת שאתה יכול לראות אם היא עדיין מנויה, באותה מידה שהיא יכולה) 'הוא ממשיך להכנס, מדוע שאני אמנע מעצמי?' -->מספיק שראתה פעם אחת שנכנסת לשם וחשבה 'אז למה שלי יהיה אכפת?.. אני גם אמשיך' ב- היא מניאקית מסריחה שחוגגת על מאה וחמש חתונות, מתכתבת עם גברים בצ'ט, סייברים של ממש.. ג-בכלל לא הטעם שלה, והיא מניאקית/ביישניתמכדי לומר לך את זה בפנים.! ד- יש עוד מליון סיבות ואין לי כוח יותר לכתוב דוגמאות חחחח
שורה תחתונה, אין בכלל מה להיכנס לסרט, זה או שזה האופציה א' או ב' או עוד מיליון ואחת סיבות.. מה שתפקידך לעשות זה לסווג, על פי מה שהספקת להבין.. לטוב'לרע.. יותר מזה..!!! אני בטוחההה(מהיכרותי את הפורום המאמי הזה...-->הנה, יש לי למי לומר מאמי בחג האהבה הזה חחחח
) שכל כוונתם היא טובה נטו(האמן לי, אני פה בפורום כבר כשנתיים אולי יותר.. ובאים לפה כל יום עם התייעצות אחרת, אם הבחור/ה הנידונים הם מניאקים הפורום היקר דואג לעדכן את המתייעצים החביבים שלנו על כל מה שהם חושבים..! לטוב/לרע) הם אומרים את כל אשר על ליבם(במסגרת הכללים כמה שאפשר) וכמובן שהכללללל הוא לטובת המתייעץ כך שתבין שבאמת הדברים נכתבים מתוך דאגה אמיתית וכנה(גם אם זה לא נראה) לאור איך שההתייעצות מוצגת. -חג אהבה מקסים..

למעלה