שלום לכולם

נמרוד 2

New member
עדכון

אתמול נכנסתי שוב לאתר הפעם בשם אחר להתחקות אחרי השובבה שלנו והפלא ופלא היא נכנסה שוב ושוב לאתר והופיעה כ``און ליין`` שעה ארוכה , השובבה קיבלה ושלחה הודעות . התקשרתי אליה בזמן שהיא הופיעה כאון ליין ושאלתי אותה מתי יוצאים? היא אמרה שמחר היא רוצה שנצא להרצליה למסעדה על הטיילת... קבענו והיום אני אאסוף אותה בערב ואשפוך עליה כמה מאות שקלים כאשר אני יודע שאני שופך כסף לאסלה ומוריד את המים ... אני לא בדיוק בעל כיס עמוק וויזה זהב , אבל אני אוהב להשקיע ולפנק את הבחורה שאני יוצא איתה . אך אם היא יוצאת עם אחרים בא לי להקיא עליה את כל האוכל שנאכל היום במסעדה היקרה בהרצליה

נמרוד,

קיבלת כבר המון תגובות. בשביל השלווה שלך כדאי שתבין שעל פי פגישה אחת עוד לא משנים סדרי חיים. גם לא על פי 2 או 3 פגישות. הקשר עוד לא ממש התחיל, אתם עוד בשלב הגישושים. אל תוציא כסף שאתה מרגיש שמיותר להוציא. תנסה להיות קצת יותר סבלני, כי הדוחק שבו אתה מתנהל עשוי להבריח ממך אנשים ונשים, והרי זה בדיוק הפוך למטרה שלך. שיהיה לך דייט מוצלח ומהנה
.

נמרוד 2

New member
קרן

למה שלא תנסה לצאת איתי ובינתיים לא תצא מאחורי גבי עם אחרות ? אם אחרי שבוע שבועיים היא לא תהיה מרוצה נפרד כידידים . למה לצאת כמה במקביל ?? אני צריך להריח עליה את האפטר שיב של מישהו אחר ??

נמרוד,אף אחד לא יכול לדעת (חוץ ממנה)

אם היא יוצאת עם אחרים במקביל. זה שהיא עדיין פעילה באתר לא אומר דבר פרט לעובדה שהיא משוחחת עם גברים אחרים. מעבר לזה,אתה לוקח את הכל בצורה מאוד קיצונית. אולי דייטים דרך אתרי הכרויות לא מתאימים לך, כי מה שאתה מתאר פה הוא חלק מעסקת החבילה פעמים רבות. שלא ישתמע מדבריי שאתה חייב לשחק את המשחק. אם לא מתאים לך שהיא פעילה באתר, אתה יכול לחתוך את הקשר. בינתיים אני קוראת הרבה תלונות שלך לגביה והרבה שימוש במשפטים מלאי תחושת פגיעה אז אני בכלל תוהה איזה טוב יכול לצאת מהקשר הזה ומהדייט הזה כשאתה מראש מגיע שלילי.

נמרוד 2

New member
כל מה שאני רוצה

זה לויאליות , היא לא חברה שלי עדיין אבל הנורמה לצאת עם כמה גברים במקביל היא לא ראויה בעיני ... ואני המום לגלות שאני נותרתי האדם היחיד שחושב כך . חבר אמר לי היום שעד שהיא לא שוכבת איתי היא יכולה לצאת עם כל אחד וגם אני כמוה

אני לא יודעת אם סקס זו הנקודה הזו,

אבל אין לויאליות כל עוד אין קשר. ולכם עוד אין קשר. זה מה שנראה לי שאתה מתקשה להבין\לקבל. הנורמה היא שאתה לא מחוייב לאף אחד עד שיש קשר (יש כאלה שיגידו שגם בתוך קשר זה "מותר", לאנשים אלה אני קוראת "בוגדים").

elena20

New member
מאיפה אתה יודע שהיא יוצאת עם אחרים? זה

שהיא נכנסת לאתר, לא אומר שהיא יוצאת כל יום לדייט אחר, וגם אם כן אתה לא יכול לדעת אם תשאל אותה, אז אולי לדעתה זה בסדר לצאת איתך לכמה דייטים ולראות לאן זה יתפתח ובמקביל רוצה לבדוק עוד אופציות, הכי טוב במקום לעלות כל מיני השערות, פשוט לדבר איתה.

קרן שאלה לי אלייך

יצאת אם מישהו הוא לא מוצא חן בעיניך לא תגידי לו סליחה לא מתאים לי ?? הרי בעולם שלנו יעני בחיים האמיתיים מייד תגידי לו שמע לא מתאים אני חושבת שאני רוצה להמשיך הלאה.. למה בנט זה לא ככה?? למה היא צריכה להכנס בתחבולות לחפש מישהו אחר ולהמשיך לצאת בדייטים אחרים ?? איפה ההגינות היושר הצניעות שהיתה טבועה בחברה הישראלית פעם? מתיי הפכנו לחברה כל כך מגעילה ומסואבת?

אני חושבת שאת ממש לא מבינה את העניין

עליו אני מגיבה. לא מדובר בבחורה שלא מעוניינת ולא מתאים לה. מדובר בבחורה שסה"כ יצאה לדייט אחד עם בחור שהיא לא פגשה לפני כן מעולם ולכן היא לא סוגרת לעצמה אופציות נוספות. גם כשנפגשים לא בעקבות הגלישה ברשת ויש פגישה ראשונה, הראש עוד לא עושה סוויץ וחושב על נאמנות. עוד אין למה להיות נאמן. עוד אין קשר בכלל. סה"כ נפגשו פעם אחת! היא בכלל לא עסקה בתחבולות. היא נכנסה לאתר, היא ידעה שגם הוא יכול לראות את כניסותיה לאתר. והיא גם ראתה שהוא נכנס לאתר (ואולי גם היא נכנסה לסרט בגלל זה?). החברה הישראלית הולכת בעקבות החברה המערבית. תפקחי עיניים, הגינות יושר וצניעות הופכות למצרכים נדירים. ובדיון הנ"ל אני לא חושבת שזה בכלל העניין של התכונות הללו. היא לא הבטיחה לו דבר,וזה בסדר גמור בהתייחס בכך שהיתה רק פגישה אחת. אין מחוייבות, אין התחייבות ואין צורך בנאמנות אחרי פגישה אחת.

נמרוד 2

New member
תזכורת

נכנסתי להקפיא מנוי ואין לה מה להכנס לסרטים כי ניתן לראות שהכרטיס שלי לא פעיל (אם כבר היא יכולה להרגע שאני לא מחפש טרף חדש)

וזו הסיבה היחידה להכנס לסרטים?

אולי אחרי שהקפאת את המנוי היא נכנסה לסרט שאתה אובססיבי ושאתה כבר חושב על חתונה איתה וילדים? אין לאף אחד מאיתנו את היכולת לקרוא את המחשבות שלה.

נמרוד 2

New member
מה אני אגיד לך

מה בסך הכל ביקשתי ?! שהיא תצא רק איתי עד שתחליט ?! והיא קבעה לצאת איתי היום זאת אומרת שהיא לא בסרטים והכל בסדר מבחינתה

תקשיב, נמרוד

אם החלטת שלא נראה לך כל הקטע הזה ולא מוצאת חן בעיניך ההתנהגות שלה, אז פשוט נתק איתה קשר. אבל כל הקטע של להתחיל לרגל אחריה או לעבוד עליה בשמות בדויים כדי לבחון אותה - תשמע, התנהגות כזאת אחרי דייט אחד זה פשוט אובססיביות. היא לא חייבת לך כלום וגם אם היא הייתה מזדיינת יום למחרת עם מישהו אחר זה לא היה כזה סוף העולם כי הייתם רק בדייט אחד ואין לך זכות להתחיל לרגל אחריה. אם כולם אומרים לך את זה ואתה מתעקש, לא כדאי שתצא קצת מהקופסה ותנסה ללמוד איך המצב במציאות, אצל אנשים שמנוסים בקטעים האלה, ולא רק איך שהיית רוצה בעולם המושלם שלך?

זכוכיות

New member
דווקא יכול להיות שהוא מאוד מצא חן בעיניה

אבל היא יודעת שפגישה אחת היא כשמה כן היא- פגישה אחת. את יודעת בקווים כללים אם את רוצה עוד פגישה, אבל את לא יודעת אם הוא מתאים, את אפילו לא יכולה לדעת אם תרצי פגישה שלישית. שלא נדבר על האופציה שהוא לא ירצה. הם עדין לא זוג, וחשוב לה למצוא בן זוג (אחרת מה יש לה לחפש באתר הכרויות?), אז אין שום טעם שהיא תסגור לעצמה אופציות אחרות שעשויות להתגלות כאהבות חייה.

kiaora

New member
אז אולי כדאי

אולי כדאי שתבטל את היציאה אם אתה בא אליה בכזו גישה שלילית. לא מתאים לך, אז חבל על הזמן. לדעתי אין לה שום מחוייבות כלפיך כי בסה"כ יצאתם פעם אחת, ובתקופה הזו עדיין מותר לה לצאת עם אחרים עד שהיא מחליטה שיש מצב לקשר. בקשר שמתפתח מחוץ לאינטרנט במקרים מסויימים אתה יכול לצפות שאם בחורה יוצאת איתך כבר מהדייט הראשון היא לא תצא עם אחרים. המצב שונה בבליינד דייטים למיניהם. יש חוקים די ברורים. דייטים ראשונים הם חסרי מחוייבות ומותר לצאת עם כמה במקביל. כמובן שאסור לדבר על זה, כלומר לך אסור לשאול ולה אסור להגיד שהיא יוצאת עם עוד אנשים במקביל. תוך כמה פגישות היא צריכה להחליט אם נראה לה או לא. אם כן, אז היא צריכה להפסיק לחפש, אם לא אז לחתוך את זה איתך. כנראה שלך זה לא מתאים, אבל אתה צריך להבין שהיא פועלת בתחום הנורמה

למעלה