שלום לכולם

nate2000

New member
נשלח מהר מידי

אני עשיתי את זה ואני מניחה שעשו לי את זה (לא בדקתי- לא משעמם לי בחיים עד כדי כך).

א-ו-ב-ס-ס-י-ה

"אם אני יוצא איתה ,לוקח אותה לבלות ומשקיע בה עלי לדעת שהיא לא יוצאת עם אחרים" = כמה פעמים יצאתם?! פעם אחת? פעם א-ח-ת ?! פעם 1 ?! ONE ?!? באיזו עוד צורה לכתוב לך את זה כדי שתבין? עם כל הכבוד ויש כבוד, לקחת אותה בסך הכל פעם אחת לבלות. לדייט. זהו? אם לקחת אותה פ-ע-ם אחת לבלות היא שייכת לך, רכוש שלך ואסור לה להסתכל באתר?! ואני באמת מקווה שהיא תקרא את זה. באמת. עם בחור כמוך ללא ספק לא הייתי יוצאת שוב. אובססיבי.

masha1968

New member
דמעה קצת הגזמת

הבחורצ'יק ניכנס לאתר הכרויות בלי לדעת שככה זה עובד שם ויש לו הלם תרבותי. אני לא חושבת שהוא אובססיבי הוא בסך הכול לא התלהב מהשיטה של הסרט נע.

נמרוד 2

New member
אני חוזר בי

אבל לא יאה שיתקפו אותי אישית על זה שאני לא משלים עם שוק הבשר הזה

אבל אני חוזרת בי.

לא יאה שיעליבו אותי כך. זו דעתי ומי שלא מוצאת חן בעינייו דעתי שישמור על זכות השתיקה.

ohadstar

New member
עזוב

לא כדאי לך לפרסם פוסטים כאלה,כי הבחורות בימינו זונות וכולן קופצות ישר כשמצפים לאיזו נאמנות מובניית או משהו כזה כדי להגן על זה שהן שרלילות.ובכלל,נאמנות או הדלקות אחרי דייט אחד נראיית להן משהו מכוכב אחר. אם היא נכנסה לאתר היכרויות אחרי שכבר יצאתם פעם אחת,כן רק פעם אחת - ואומר לך את זה בחור לא איזו מגיבה (רובן פה הן מקסימום יזיזות גרועות) אז זה לא אומר עדיין שהיא לא רוצה אותך או לקטול אותה אבל תוריד לה הרבה קרדיט.בחורות טובות שנדלקו לא עושות את זה.נקודה.

אני לא מצליחה להבין למה כדי להעביר את הנקודה

שלך אתה צריך להקטין את הנשים הגולשות כאן. זה ממש לא לעניין!

נראה לי שאתה דורך על מקומות...

שלא ממש כדאי לך לדרוך בהם. "הבחורות בימינו זונות"?? "רובן פה מקסימום יזיזות גרועות"?! תסלח לי, אבל אם "רובנו או כולנו" כאלה, פה בפורום, אז מה לעזעזל אתה עושה כאן? הרי אנחנו לא לרמתך...

nate2000

New member
אולי במקום להתבכיין ספר על הבעיות

בינך לבין "הזונות" והיזיזות הגרועות". נראה לי שחטפת זבנג רציני מכמה מהן. (ועם גישה כזאת אני בכלל לא מתפלאת למה).

omer73

New member
דעתי בנושא

תראה, זה שיצאתם פעם אחת לא יוצר מחוייבות, לא מהצד שלך, ולא מהצד שלה. זה שהיא נכנסה לאתר לא אומר שהיא יוצאת עם אחרים/ שוכבת עם אחרים או לא יודע מה, יכול להיות שהיא סתם נכנסת להסתכל, אין לי מושג. ככה שזה לא אומר כלום, ויכול להיות שיתפתח ביניכם קשר יפה, זה לא מעיד על כלום, ואל תתרגש, והייתי ממליץ לך בשלב הזה לעגל פינות ולהינות, ואם אחרי פרק זמן ארוך יותר זה ימשך, זה כבר עניין אחר.

elena20

New member
כמו שכולם כבר ענו לך, יצאת רק פעם אחת

זה הופך אותכם אוטומטית לזוג????? לא, אז כמו שאתה נכנסת להקפיא את המנוי והסתכלת אם היא עדיין פעילה באתר, אולי היא עשתה גם אותו דבר. חוץ מזה אז אולי תצא לעוד דייט ותחליט שזה לא מתאים, אז בשביל מה להקפיא את מנוי?

crazy bitch17

New member
דעתי,

כנראה שזה בדיוק מה שאתה חושב,שהיא פשוט לא סגורה עליך ומנסה עוד דייטים.. אני מבינה שזה מבאס לשמוע את זה כי מיצדך נראה שלקחת את הדייט הזה בצורה אחרת,הרי נכנסת כדי להקפיא את המנוי..אבל זה לגיטימי לחלוטין מצידה הרי סה"כ היה לכם רק דייט אחד..לפי דעתי פשוט תתקשר ותנסה לקבוע איתה עוד דייט ככה תראה לאן זה מתקדם..

חחחחח

גם אני בדיוק חשבתי.. כמו הלנה, אולי היא גם נכנסה להקפיא מנוי?... כאילו מה נסגר?.. דייט אחדדד בלבד וכבר קפיצה למסקנות שאני לא מבינה מאיפה הן הגיעו? ('חשבתי שנאמנות זה ערך עליון אצלכן נשים?')--> נאמנות=ערך עליון אצל בני אדם(במובן המלא של המילה),ולא אצל בני אדם ממגדר מסויים. וחוצמזה, יש מצב שאולי זה לא זה מבחינתה והיא רק מחכה לצילצול ממך כי היא טיפה נבוכה להתקשר ולהצהיר על כך.. בכל מקרה, גם בתסריט הכי 'גרוע'(נזכיר שוב, מדובר בדייט אחד) זה בכלל לא סוף העולם. אבל משום מה, נראה לי שאין פה בכלל את התסריט ה'גרוע' הזה.. התסריט היחיד שאני רואה פה זה מה שאתה משדר.. תכלס', מלחיץ בהחלט.. כל אחד/אחת בלי הבדל גזע/דת/מין.. אגב, משתמע מהודעתך כאילו גם ה'השקעה' שלך בדייט(היחיד אני אזכיר) מאוד הפריעה לך..כאילו זה קצת איכזב אותך.. א- הקולה/ארוחה/חוויה- ששילמת עליה כמה שקלים(כי אני למשל דווקא מאודדד לא קמצנית תחשוב על זה שכאילו יצאת עם חבר, מה זה משנה?.. איך בודקים אם לא יוצאים? אתה מקציב 'תקציב דייטים' לנושא הזוגי-למנוי ולדייט עצמו ואם הבחורה לא חושבת שזה זה אתה קונס אותה?) כ"כ מפריעה לך? תחשוב שזה סתם עוד יציאה, כי כגודל הצפייה כך גודל האכזבה.. ב- מה שאתה משדר מרתיע מאוד, ואם הבחורה דווקא חשבה להמשיך, אם תבוא אליה ביציאה של 'למה נכנסת לכרטיס שלך אחרי הדייט הראשון' זה דווקא כן עלול למנוע דייט שני... ג- לי דווקא יש תחושה שאם יצאת בהרגשה טובה ייתכן מאוד שגם היא, רק גבר, תוריד הילוך, כי אם שילמת בדייט, עדיין לא שילמת עבורה, ולא קנית אף אחת.. שבוע טוב

למעלה