חחחחח
גם אני בדיוק חשבתי.. כמו הלנה, אולי היא גם נכנסה להקפיא מנוי?... כאילו מה נסגר?.. דייט אחדדד בלבד וכבר קפיצה למסקנות שאני לא מבינה מאיפה הן הגיעו? ('חשבתי שנאמנות זה ערך עליון אצלכן נשים?')--> נאמנות=ערך עליון אצל בני אדם(במובן המלא של המילה),ולא אצל בני אדם ממגדר מסויים. וחוצמזה, יש מצב שאולי זה לא זה מבחינתה והיא רק מחכה לצילצול ממך כי היא טיפה נבוכה להתקשר ולהצהיר על כך.. בכל מקרה, גם בתסריט הכי 'גרוע'(נזכיר שוב, מדובר בדייט אחד) זה בכלל לא סוף העולם. אבל משום מה, נראה לי שאין פה בכלל את התסריט ה'גרוע' הזה.. התסריט היחיד שאני רואה פה זה מה שאתה משדר.. תכלס', מלחיץ בהחלט.. כל אחד/אחת בלי הבדל גזע/דת/מין.. אגב, משתמע מהודעתך כאילו גם ה'השקעה' שלך בדייט(היחיד אני אזכיר) מאוד הפריעה לך..כאילו זה קצת איכזב אותך.. א- הקולה/ארוחה/חוויה- ששילמת עליה כמה שקלים(כי אני למשל דווקא מאודדד לא קמצנית תחשוב על זה שכאילו יצאת עם חבר, מה זה משנה?.. איך בודקים אם לא יוצאים? אתה מקציב 'תקציב דייטים' לנושא הזוגי-למנוי ולדייט עצמו ואם הבחורה לא חושבת שזה זה אתה קונס אותה?) כ"כ מפריעה לך? תחשוב שזה סתם עוד יציאה, כי כגודל הצפייה כך גודל האכזבה.. ב- מה שאתה משדר מרתיע מאוד, ואם הבחורה דווקא חשבה להמשיך, אם תבוא אליה ביציאה של 'למה נכנסת לכרטיס שלך אחרי הדייט הראשון' זה דווקא כן עלול למנוע דייט שני... ג- לי דווקא יש תחושה שאם יצאת בהרגשה טובה ייתכן מאוד שגם היא, רק גבר, תוריד הילוך, כי אם שילמת בדייט, עדיין לא שילמת עבורה, ולא קנית אף אחת.. שבוע טוב