שלום לכולם

הבהרה..!!

"ובאים לפה כל יום עם התייעצות אחרת, אם הבחור/ה הנידונים הם מניאקים הפורום היקר דואג לעדכן את המתייעצים החביבים שלנו על כל מה שהם חושבים..! לטוב/לרע" הכוונה למשל במקהר שלך הבחורה הנידונה היא הבחורה שאתה מציד לפנינו שהכרת בצ'ט, ולא אתה.!

omer73

New member
נמרוד,

אמנם כבר כתבתי לך תגובה, אבל רציתי להוסיף כמה מילים: אני יכול להבין אותך, זו תחושה לא הכי נעימה, שאתה נפגש (לצורך הדיון) ביום א' עם הבחורה, במטרה לבנות יחד קשר משותף, וביום ב' היא נפגשת עם אחר וביום ג' עם עוד אחד. כי גם אני בגישה שאם אני מתחיל משהו עם מישהי, וכבר נפגשו, אני אקדיש ואראה איך הקשר הטרי נבנה, ואתרכז בו, לא בעוד כל מיני אחרות (זה מתוך נק' הנחה שהיא במקביל יוצאת עם אחרים, מה שבכלל לא בטוח). אבל מצד שני, נפגשתם פעם אחת בלבד, זה שיצאתם באופן אינטנסיבי חודש ימים והיא עשתה את זה..., ככה שעדיין לא נוצרה מחוייבות או נאמנות, לא מהצד שלך ולא מהצד שלה. אז אני ממליץ לך לא להתעסק בזה יותר מדיי, ולא בטוח שיש לעניין הזה שהיא נכנסה סיבה מיוחדת שמעידה על דעתה עלייך, וזה אולי לא הכי נעים, אבל עדיין בגדר הלגיטימי, לאור העובדה שהקשר ביניכם ממש בתחילתו. בהצלחה:)

charriere

New member
אחי , בוא אני אביא לך עצה מסחבק...

זרוק אותה לקיבינימט ותמצא מישהי אמינה וראויה . בהצלחה גבר

שלום נמרוד

אני איתך.קראתי את כאבך ולכן כותבת לך. אספר את סיפורי בקצרה: את בעלי הכרתי בקופידון. לפני 5 שנים ומשהו היה הדייט הראשון... בתקופת הדייטים שלי הייתי מעבירה את הבחורים מספר סינונים: ראשון-כרטיס, שני-טלפון ושלישי-פגישה. הייתי מבהירה מההתחלה שאומרים על ההתחלה אם יש קליק או לא כי אין לי כוונה להישאר בדייט ולבזבז את זמננו, כספנו וכו אם אחד הצדדים לא מעוניין. זה עבד די טוב. וכן, אפשר לדעת בהתחלה אם יש קליק או לא. זו לא התאהבות מן הסתם אבל יש את הקליק הראשוני שאומר באם אתה מעוניין להמשיך. מבחינתי באם היה קליק הייתי ממשיכה עם אותו אחד בלבד. זה שאותה בחורה ממשיכה במקביל לדעתי היא לא סגורה בטירוף עליך, ייתכן והיא מסוג האנשים שמעדיפים לרקוד בכמה חתונות (תרתרי משמע) אבל בדרך כלל במקרים הללו אותם אנשים נשארים בלא כלום ביד וזו תהיה כבר הבעייה שלה. אני במקומך הייתי מנפנפת אותה בלי להניד עפעף. אגב עצה לגבי הכסף-למה שאתה תשלם??? חצי-חצי ולמה מסעדות יוקרה? ולמה דווקא מסעדות? תלכו לסרט, לפארק תגוון זה מקורי ויותר חביב. המון בהצלחה. צריך לדעת להתנהל בעולם הדיייטים באינטרנט-סינון קפדני זה המפתח לדעתי!!! (אני אשכרה הייתי מעבירה חקירות בטלפון וחותכת עניין מאוד מהר, בעלי עד היום יורד עליי שבגלל שהוא בשנייה הראשונה לא זכר מי אני בטלפון התכוונתי לנתק
וגם החקירה המסועפת שעשיתי לו החל מאיזה ספר קראת לאחרונה וכלה במשמעות של כל מיני מילים בעברית...

ץשובה לשאלה

מחפסת את הגבר שאהייה לה את הקליק האמיתי תרד ממנה תמשיך הלאה לא רצינית חבל על הזמן שלך

אויש נוו באמת, תגיד מה אתה ילד ביסודי?!

הבנות של היום זה לא הבנות של פעם, וגם אפשר לחשוב?! סך הכל יצאתם פעם אחת... צא מהסרט אח'שלו! שהיא תעשה מה שבראש שלה ואתה תעשה מה שמתחשק לך, אם השגת אחת אתה יכול להשיג את כולם... אז מקסימום לא ייצא ביניכם כלום! אז מה זה מה שיהרוג אותך?! צא מזה!

mkathy

New member
נמרוד היקר...

תן לי לשאול אותך מה אתה היית עושה במידה ויום אחרי פגישתכם היית עולה לאוטובוס, מטייל ברחוב, נכנס למכולת או כל דבר אחר והבחורה הכי יפה שראית בחייך היתה עושה לך עיניים מתחילה איתך שיחה ובסופה מבקשת ממך את מספר הטלפון שלך? היתכן שבגלל פגישה אחת שהיתה לך בלילה הקודם היית מפספס את מה שיכולה היתה להיות אהבת חייך או שהיית מחליף מספרי טלפון עם אותה כוסית? אני בספק אם תענה לי בכנות במיוחד אם תשובתך תהיה "לא" או "מה פתאום? הרי אני נאמן לבחורה שהכרתי אתמול לראשונה בחיי ולמרות העובדה כי יש מצב שלא יצא מזה שום דבר העיקר שאני לוייאלי ..." קישקוש גם אם הדייט שהיה לך איתה היה הדייט הכי מוצלח שהיה לך בחיים וגם אם בסופו היית חווה את הסקס הכי טוב שהיה לך יש סיכוי גדול מאוד שאם היית פוגש בחורה שמסקרנת אותך היית מחליף טלפונים ואף קובע משהא לאותו ערב... אתה לא שם דברים בפרופורציה וחבל... גם אני נכנסתי פעם לאתרים האלה ולא בהכרח כדי להכיר למטרת זוגיות או קשר רציני... היו לי תקופות של שיעמום בהם חיפשתי להכיר אנשים משועממים כמוני ולהעביר את הזמן בלהתקשקש באופן וירטואלי... נפגשתי לא פעם ולא פעמיים עם אנשים מאתרים שונים אם הייתי מקפיאה את המנוי שלי אחרי כל פגישה היה יוצא שאני מקפיאה ומפשירה אותו כל יום מה שכן מתוך עשרות פגישות למזלי היה לי רק אחד מוזר כמוך... אבל לפני כחודש הגשתי נגדו תלונה במשטרה ולא שמעתי ממנו עד היום... אל תהיה כבד...זה מפחיד!!! עצם זה שהיא לא ניפנפה אותך אחרי הדייט הראשון והיא מעוניינת בדייט שני זה מפתיע אותי מאוד אבל זה אומר שכנראה עשית לה משהוא למרות שאת האמת אני לא מבינה מה בדיוק ואיך.?.?.?. בכל מקרה... יש מצב שזאת פשוט לא הדרך בשבילך להכיר תנסה "שידוך" בהצלחה

אמיר144

New member
הבנות באינטרט אינן איכותיות ידידי

מעולם לרגע מסוים לא חשבתי להכיר מישהי למטרה רצינית דרך הרשת. תחשוב, כל אחת שסביר להניח שלא היית מזמין לקפה ברשת חושבת שהיא דוגמנית בשביל מה לך? אגב, לאור התגובות כאן של כמה נשים הבנתי שכנראה תסכול ומרמור הן לא נחלתן של הגרושות וחבל כי גם ככה אחרי גיל 30 קשה לכן להכיר ואין הרבה קופצים. בתור נשוי מעולם לא הבטתי לרשת ברווקותי.

dify

New member
אינסוף אפשרויות:

1. יתכן שהיא בגישושים שם עם עוד אנשים בלי קשר אליך. אולי היא נכנסה להגיד לאנשים שכרגע היא לוקחת פסק זמן. 2. יתכן שהיא לא עושה החלטות גורליות על סמך פגישה אח. גם אם היא היתה מאטד מוצלחת. ניסיון החיים מלמד שאי אפשר להסיק מסקנות מרחיקות לכת על סמך פגישה אחת. אם כבר הייתם יוצאים חודש, זה היה יותר מוזר. 3. יתכן שהיא נכנסה כמוך למחוק את המנוי, רק עשתה א זה לפניך? 4. יתכן שהיא נכנסה לבדוק אם אתה מחקת? 5. יתכן שהיא סקרנית. אם תקבל הודעה "יש לך הודעה חדשה" לא תלך להציץ ממי זה? 6. להרגיש מחוזרת 7. להשאיר אופציות פתוחות, אחרי הכל אולי אתה לא מעוניין ותזרוק אותה אחרי יומיים? בקיצור- לדעתי אתה קופץ למסקנות אם זה יקרה אחרי חודש ביחד- תחשוש אם אחרי חצי שנה- תזרוק אם אחרי 3 ימים- אל תתייחס

אל תשים לב לזה

תזרום עם תחושותיך היא לא חייבת לך כלום לאחר פגישה אחת גם אתה לא חייב להקפיא מנוי אחרי פגישה אחת תמשיכו לצאת ואם יתפתח משהוא תסגרו תכרטיס יחד בהצלחה

orphius

New member
צודק

פעם הבאה תברר איזה סוג היא. שתיקרא פה את מה שכתבו אנשים ואתה. אני מקווה שהן יהיו שונות מחלק מהכותבות פה.. אמא'לה.

noa34noa

New member
זה אומר שהיא מחפשת זיונים נו מה לא

קלטת שנשים באתרי הכרויות מחפשות זיונים? תזהר להתאהב אה? פוייייי נשים מהרשת

היא לא סגורה....

לא ביג דיל... לי דווקא קשה עם אנשים שסגורים על הבן אדם אחרי דייט ראשון... דייט ראשון מבחינתי זה זו ההתחלה, אם ההתחלה טובה זה טוב אבל עדיין... לויאליות זה דבר שלדעתי צריך לבוא משני בני הזוג בהחלטה משותפת ולא אחרי דייט אחד... ואז אפשר לשבת שניים ליד המחשב ולהקפיא את המנוים ביחד... ועד אז מה הלחץ? זה לא שאתה חייב להשאיר את המנוי. אגב הכי טוב זה לשאול, ראית שהיא נכנסה , תרים טלפון תאמר "נכנסתי ובמקרה ראיתי שגם את" ותשאל למה... אז תקבל תשובה ולא תהיה עם הנחות.

udiTT

New member
נמרוד2...גבר גבר...בחורות

אוהבות גבר עים בטחון עצמי גבוהה....ככל שתרדוף אחרי הבחורה כך הבחורה תברח יותר,לכן תהיה קול(cool) ותאמין לי הבחורה תירדף אחריך ...כל בחורה!!!!.

NICKEL BACK

New member
ווואוו

גרמת לאנשים כאן, גם עצב, גם צחוק, גם גיחוך, גם ניסיון והרבה הרבה אהבה... המקרה שלך תקף לרבים.. פשוט תזרום תהיה אתה, ואל תחשוב יותר מדי, היא באמת לא חייבת לך כלום.. דרך אגב מסעדות יוקרה בדייט השני? תגיד לי מה אתה גנוב אתה? שב איתה מצידי במקדולנדס ושתו קפה, או אפילו קח אותה לטיול בטיילת ותאכלו גלידה, אבל מסעדות יוקרה? ועוד לשלם על זה? וואו אחי, אל תשקיע ישירות, בחורות לא אוהבות את זה, הן מסוגלות לתפוס על זה גל...

למעלה