שלום לכולם!!!

mayane21

New member
שלום לכולם!!!

מכירים את השלב הזה בחיים, שאתם צריכים לחשוב מה אתם הולכים לעשות בחייכם... סימתם צבא, עבדתם באיזה עבודה כשנה אבל לא הרווחתם מי יודע מה הרבה כסף!! ועכשיו אתם רוצים עבודה יותר טובה, שאפשר להתקדם בה ולהרוויח כסף טוב... אבל גם חושבים על לימודים ועם לימודים אז מה יהיה עם עבודה... חלקית? לא יוצא מזה משכורת טובה... מחשבות על העתיד... מוכר לכם? איך הסתדרתם... הסביבה הלחיצה... הלכתם אחרי הלב או שעשיתם מה שציפו ממכם... אשמח לשמוע את דעתכם... שיהיה לכם המשך לילה מקסים!!

אכן, החיים לא קלים ../images/Emo3.gif

איך מסתדרים? לכי על פי צו המצפון והאינסטינקטים שלך...אם יש נושא שמעניין אותך, לכי ללמוד אותו. גם אם לא תעבדי במקצוע, לפחות תרחיבי את הידיעות שלך בנושא מעניין. מה הכיוון שלך?

mayane21

New member
אני יודעת מה אני רוצה

ללמוד.... ניהול ותקשורת. וכרגע לקחת קורס באנגלית.... אבל יש כאלה שאומרים עזבי אותך תלכי על משרה מלאה כמו שצריך והלב אומר אחרת.... בעייה.... אבל הלוואי שאלו יהיו הבעיות היחידות בחיים שלנו..........

../images/Emo178.gif

תעשי לעצמך טובה ואל תקשיבי לאחרים. כל פעם שתגידי על כיוון שאת רוצה לעשות בחיים, יקפוץ מישהו ויתן מ"חוכמתו". בשורה התחתונה אלו החיים שלך ואם את מרגישה שניהול ותקשורת זה מה שיעשה לך טוב ושבזה את תצליחי ותמריאי...לכי על זה

mayane21

New member
תודה אמיתי!!!!

אתה צודק בכל מילה שאמרת!! אבל לפעמים יש את הפחד שאולי אתה לא עושה את הבחירה הנכונה.... בכל מקרה תודה על העידוד

תמיד יהיה פחד לפני כל שינוי...

אבל אם את הולכת עפ"י מה שאת מאמינה שנכון, גם אם את טועה, זה עדיף מאשר לחיות בתחושה של פיספוס. ובכיף

mayane21

New member
../images/Emo24.gif

תאמין לי המילים שלך מזה עזרו לי!! צריך עוד אנשים כמוך בעולם ואז הכל היה טוב.........

דנה 211086

New member
התשובה נמצאת אצלך

את יודעת מה את רוצה אז תעשי בדיוק את הדברים האלה. אל תקשיבי לאחרים בעניינים כל כך חשובים, במקרה הזה רק את יודעת מה הכי טוב בשבילך. תקחי את הקורס באנגלית ובינתיים תבררי פרטים על לימודי ניהול ותקשורת. ואם את רוצה גם להרוויח כסף תעבדי בזמן הקורס במשרה חלקית... בהצלחה

mayane21

New member
זה בדיוק מה שאני יעשה....

למרות שהציעו לי לעבוד כרגע במשרה מלאה, לחסוך כסף ואחר"כ להתחיל ללמוד.... אני חושבת שאני ישלב!!

כמה כיף להגיד ...

שזה מאחוריייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!! טוב נו לא הכל אבל עצם העובדה שמצאתי מקצוע שאני רוצה ללמוד ורוצה להתקדם בו מקדם אותי בצעד אחד יותר. אני עשיתי מה שהלב אמר, ויש לי משפט שדיי אימצתי לעצמי שאומר שאם אני לא שם זה לא צריך לקרות, ז"א שכשלא מוכנים למשהו זה לא קורה, לדעתי זה נכון לגביי עבודה,לימודים,מערכות יחסים כל אלו הם דברים שבאים בטכעיות ואם זה לא בא בטבעיות זה לא צריך להיות.

mayane21

New member
צודקת....

גם אני חושבת שאם זה צריך לקרות זה יקרה בזמן הנכון... אבל לפני שנכנסים למשהו צריך לחשוב אם זה משתלם באמת... כדי לא לקחת סיכון ואחר"כ להתקע באמצע ולא ילך.... מקווה שיהיה בסדר ובסוף הכל יסתדר!!

מן הסתם...

צריך להסתכל על הכל , אני בחנתי את כל האפשרויות שהיו לי והלכתי בראש הכי פתוח שבעולם שרציתי לבחור מסלול לימודי. בחרתי בתחום שהוא כל כך ההיפך ממני אבל התחברתי אליו במקום מסוים , לקחתי חתיכת סיכון מסתבר שזה לבנתיים אחד הדברים החכמים שעשיתי בחיים שלי.

למעלה