שלום לכולם

unholy

New member
אני הייתי אחד מן ה"צעירים" שהיו שם

באמת עשינו הרבה זבל אבל בסוף היום כמה הורים של החברים שלנו אמרו לנו לנקות וכך עשינו השארו הכל נקי חוץ מהסמיכות שאכן זה לא בסדר דבר שני את כל הגלונים הריקים אנשים שהיום שם ביום שבת בבוקר השאירו דבר שלישי יש שם כמה אנשים שהיתנהגו כמו איזה בהמות בגן חיות! למשל אחד מתחיל אם איזה ילד ומתחיל לקלל אותו כמו ילד בן 10 באותו יום היו כמה כפילויות תדרים וקרה מספר פעמים שאיזה מבוגר מעבד קצת שליטה על הטיסן וצועק ילדים סגרו כבר את הרדיו יש לי הפרעות הדבר הזה קרה איזה 4 פעמים וכל פעם אף אחד מאיתו לא נגע בשום דבר ואיזה פעם כולנו ישבנו ודיברנו ושוב איזה מבוגר אין לי רדיו אין לי רדיו ואז הוא ישר נחת ובא אלינו מי פתח רדיו??? טיפש... נידהמנו... דבר רביעי ביום שבת היה איזה אחד שהציט כמה וכמה פעמים את השדא(אין לי מושג למה...( ופעם אחת איזה אחד מהחבורה שלהם הציט ואיזה חבר שלו גם מבוגר בא אלינו ושאל מי הציט בסוף היום היתה שריפה מאוד מאוד גדולה ולא היתה לנו ברירה אלה להזמין מכבי אש (לא צחוק...) והזמנו דבר חמישי חבר שלי עשה ביום שבת כמו בזים אחד מהם היה באמת נמוך וזה היה קצת מסוכן זה ממש לא בסדר ואמרנו לא את זה והדבר לא חזר על עצמו שוב... אחרי שהוא נחת איזה אחד בא אלינו אחד מהמבוגרים ואמר אם אתם רוצים להיות בבית שלי(המנחת) עוד פעם כדי מאוד שלא תעשו את זה שוב לעולם.... אחד החברים שלי אמר לו " ושליאור זהבי עשה אתמול באזים נמוכים אם הג'ט שלו אז לו את לא אומר כלום??? מה שמצחיק שכול המבוגרים שתקו איזה כמה שניות והלכו.... בקיצור זיוני שכל.... אל כדי מאוד שתחשבו את מי להאשים בשטויות שלכם.... מבוגרים בהמות.... שחושבים שהמנחת של אבא שלהם!

הראk48

New member
מי לימד אותך לכתוב?

קראתי את התגובה שלך. האמת קצת נידהמתי לגלות שילד בגילך (אני מעריך שאתה חי כבר בין 15 ל20 שנה) פשוט לא יודע כתוב. כניראה שזה מתקשר עם התרבות הישראלית הקשורה לזריקת זבל ברחבי הארץ. אז אולי לפני שאתה כותב שורות כאלו ואחרות באתר ציבורי , תילמד קודם כל איך לכתוב. יום טוב הראל

YHS

New member
כחדש בפורום, כדאי לידע אותך

שהפורום הוא פורום טיסנאות ולא מקובל בפורום, מזה זמן רב, לא להעיר על שגיאות כתיב (למעט תיקון מונחים טכניים). הנושא כבר נטחן עד דק בפורום והגענו להסכמה בנושא זה. יש סוגים שונים של שגיאות וטעויות ומקבלים את כולם , כל אחד עם סגנונו וידיעותיו ומתמקדים בטיסנאות. גם אלו המעירים אינם טלית שכולה תכלת.

Flat spin

New member
הנה דוגמה חיה לביטוי 'סובלנות' ../images/Emo22.gif

או ליתר דיוק, חוסר סובלנות. ממש בעמוד זה, ניתן על ידי, הסבר מה מהות הביטוי 'סובלנות'. לצערי, אתה הפגנת בתגובתך חוסר סובלנות מוחלט. והרי פירוש הביטוי: סובלנות משמעה העדר קנאות, כמו גם הכרה בזכות קיומן של דעות אחרות. ובמילים אחרות, היכולת לשאת את מוזרויותיו של האחר. כאמור, אתה לא יכולת לשאת את מוזרויותיו של האחר. חבל.

david si

New member
לטרון

אני קראתי את התגובות והשירשור בקשר "לילדים" שהטיסו בלטרון ולזבל שניזרק בשטח ויש לי כמה דברים להגיד: 1.אני ראיתי את "הילדים" האלה והם ניראו לי חברה שיודעים מה הם עושים נכון שהוא ביצע בז נמוך מאוד ומסוכן הוא גם הודה שעשה טעות זה לא מספיק??? 2.אני היתי בשבת האחרונה בשטח והכמות זבל שהיה שם פשוט לא ניראה לי שזה זבל רק של הילדים שהטיסו שם 3.אני מכיר את החברה שמטיסים בלטרון והם אנשים מיקצועים שיודעים מה הם עושים וזה כולל בתחום הבטיחות והחברתיות. 4 דבר אחרון ואולי הכי חשוב ניראה לי שלכול מסלול יש את המטיסים שלו אבל אנחנו המטיסים חייבים לעזור אחד לשני וגם עם יש אורחים עלינו לקבלם בברכה כמו כן מטיסים שמיתארחים במסלולים אחרים דברו עם האנשים הקבועים בשטח מה מותר ומה אסור וזה נכון לכולם....

למעלה