שלום לכולם

אבא11

New member
שלום לכולם

ברצוני לפתוח שירשור שהוא די מרגיז לפחות אותי בזמן שמדברים על התחממנות כדור הארץ הגעתי למקום שמטיסים בוא טיסנים משהו מכיר את המקום הזה

אבא11

New member
אני מגיע מחיפה

ובגלל שהיה לנו עבודה באיזור נסענו במקביל לעשות טיסת מיבחן לכלי תעופה זה צריך מקום גדול ופשוט קיבלנו חום מה לכל הרוחות עושה פה כל הזבל הזה אנשים אתם מטיסים כל אחד לא יכול להסוף את הזבל שלו בשקית ולזרוק את זה בפח איזה אנשים אתם שם ממש חיות

iftacha

New member
פני המסלול כפני האנשים שמטיסים בו !

אחלא מסלול. אחלה נוף. ביחוד כשירוק ופעמוני הכנסיה מצלצלים. לעומתם, החלק הדומיננטי של הנוף האנושי - חרא.

mdreamer

New member
לא יכלתי להגיד את זה טוב יותר

אם תבואו לשם בשבת בוקר מוקדם תוכלו לראות אינדיאנים בארץ הקודש. יפתח, זה אתה עם הפייפר הצהוב?

אבא11

New member
מבלי לפגוע באנשים

אבל כמו שאתם מכבדים את הבית שלכם שהוא יהיה נקי ומסודר המנחת זה כמו הבית שלכם איך אפשר להנות שיש כל כך הרבה זבל מסביב לא אכפת לכם

אבא11

New member
אני מטיס בכפר גלים בחיפה

למרות שהרבה מאוד מהאנשים אומרים המסלול קצר או הבננות מפריעות או כל תרוץ אחר אבל דבר אחד אני יכול שתמיד נעים לבוא למקום נקי ומסודר אפילו שחצי ההאנשים מתלוננים ואפילו 150 שקל לא רוצים לשלם לחברות כולם שומרים על הניקיון של המקום ואת הזבל שלהם לוקחים הביתה וזורקים אותו לפח והמקום לעולם לא הגיע לרמה כזאת

ytell

New member
צודק! ואני גם בטוח

שבתור אחד שכל כך אכפת לו, השארת את המקום מעט יותר נקי ממה שהוא נראה בצילום. שהרי לאנשים שאכפת להם, ומזדמנים למקום כל כך מלוכלך, לא ממש משנה מי השאיר את הלכלוך. תקן אותי אם אני טועה.

yami11

New member
מינחת לטרון

כל דבר טוב בסוף הולך או נילקח מימך אלה עים אתה שומר עליו פשוט יום אחד ימאס למישהו מהליכלוך ויכחו לכם את העוצר שבידכם צריך אחד שיכך יוזמה ויעשה סדר כמו יתר המסלולים בארץ

2fly ron jerasi

New member
שימו לב חשוב גם כן ../images/Emo12.gif

אצלנו במנחת שחק נהגנו לאסוף את האשפה לחבית ולשרוף אותה בסוף היום. זה רע לסביבה לא פחות מלזרוק על הריצפה , זה זיהום אוויר מטורף !!! הפתרון פח גדול מפלסטיק עם שקית בתוכו ובסוף היום קושרים את השקית ולוקחים לפח המרכזי בבית. שמרו על ארצנו נקיה

אבא11

New member
אנשים כל מה שצריך להיות זה

אכפתי מהסביבה שאנחנו חיים בא כי אנחנו אנשים ואנשים אינטליגנטים ולא חיות יש לכם את אחד המקומות שהכי מתאים להיות מסלול טיסנים תשמרו עליו כי יש מקומות שכל יום נלחמים על הקיום של המסלול כי אפשרות אחרת למסלול

אבא11

New member
אפילו בכפר חסידים ששם זה סתם כביש שהפכו

אותו למנחת טיסנים אנשים שומרים שם על ניקון אתם שכל כך התלהבתם מהמקום שלכם איפה אתם עומדים כניראה שלא סתם אתם בטח אומרים שהחיים שלכם בזבל ?

AVISTINKY

New member
זה באמת גועל נפש....אני מטיס שם לפעמים

וזה פשוט מגעיל....אבל אין מה לעשות חוץ מללכת ולנקות לבד למי שאיכפת לו.....בלטרון הרבה מהחברה לא שמים פס על ניקיון ועל סדר.....מנקים טיסן ישר כל המגבונים על הרצפה.....מתרסק טיסן כל החלקים על הרצפה....מסיימים גאלון דלק? כמובן שמשאירים על הריצפה....

אבא11

New member
זאת הבעיה שכל אחד צריך להיות אחראי לעצמו

ולדאוג שאת הזבל שלו יזרוק בבית ופח ולא בשדה אל תשכחו שפלסטיק לוקח הרבה מאוד שנים להתפרק

rubber duck

New member
כואב מיותר וסתם מרגיז

אנחנו נמצאים בשטח לרוב מספר שעות יותר ייקח בדיוק 5 דקות בסיום כל יום הטסה לוודא שהשארנו מאחוריינו פינה נקיה שרון

steeleyes

New member
הבהרה קצרה לגבי הממצאים

ובכן בעיקבות התלונות הבאות ונשלחות כאן ללא רסן אבקש להבהיר רשאית לא מדובר במטיסים מקומיים !!!!! בשישי שעבר 20.7.07 התארחו במסלול לטרון מספר חברים צעירים עם אוהלים , על האש , ציוד לטיסות לילה וכ"ו . בשישי בערב המסלול הושאר נקי למשעיי ! וכאשר באנו בשבת בבוקר נחרדנו לגבי המראה והלכלוך שיהיה שם , (ראו הבהרה בטיסנט ) , כמו כן יש לנו גם תמונות של החברה המ"אורגנים" הללו - אבל למען חסיון הפרט אני מעדיף לא לפרסמם כאן . בקיצור - חברים באתם , התארחתם , הטסתם , נהנתם , - תנקו אחריכם !!!!!!!!! ורק כדי לסבר את האוזן - החברה המקומיים שמטיסם בלטרון מנקים אחריאם כולל שריפת הלילכוך !!! אז לפני ההשמצות - בדקו את הנושא ו.......... שלא יעבדו עליכם !!!!

למעלה