שלום לכולם

WinterPerson

New member
שלום לכולם

אני מקווה שיש פה מישהו, בכל אופן יש לי "חדשה" שקשורה למונטי פייתון. אם לא ידעתם, מי שמדבב את הקוסם מרלין בשרק השלישי, הוא האחד ולא אחר- אריק איידל ממונטי פייתון. ודרך אגב, מי שבאמת גיק יידע גם שזאת לא הפעם הראשונה שאריק היקר מדבב, הוא גם דובב את הגרוטאטריק בסרט "הרובוטריקים" המצויר משנת 1986. "i talk tv, do you talk tv?" חחח!

chatenoire

New member
וגם במשחק של עולם הדיסק

אחלה משחק מהתקופה הקלאסית של הקווסטים. הוא דובב את הדמות הראשית, רינסווינד.

trillian

New member
אוף-טופיק

האם למישהו כאן יש ניסיון עם קנייה של דיוידי-ים מאמאזון? כשהם מזהירים משהו בנוגע ל: Important Message Please note: Your order contains at least one Region 1 (Canada and U.S.) encoded DVD. Region 1 DVDs might not play in DVD players sold in the country where this order is being shipped. Please also note that some Region 1 DVDs contain a Regional Coding Enhancement. Some of our international customers have had problems playing these enhanced discs on their “region-free” DVD players. Learn more about DVD region encoding and formats. To modify your order, edit the quantities below. צריך לקחת אותם ברצינות?

chatenoire

New member
לא קשור לאמאזון

בדיוידי שהיה לי במחשב היה כל עניין ה-regions הזה. כל פעם שהכנסתי דיוידי שמקודד ל-region מסוים, הכונן התאים את עצמו. זה לא הפריע לי, מלבד האזהרה המזעזעת "יש לך 5 פעמים לשנות את ה-region של המכשיר. אחרי זה הוא יינעל על ה-region האחרון שהגדרת". בחיי שאין לי מושג מה הדברים האלה אומרים, טכנית. אבל בהחלט שמעתי על מכשירים שלא יכולים לנגן דיוידי שמגודרים מאזורים מסוימים. לפני שקונים את הדיוידי כדאי לוודא איפה שקנית את המכשיר, אם הוא תומך בכל האזורים. למרות שלפי מה שאמאזון אומרים, לפעמים גם זה לא עוזר...

למעלה