שלום לכולם

שלום לכולם

אמצע הקיץ חברים ואני בטוח שכמוני השמש עושה לכם טוב. אין דבר כיף יותר מלפגוש אתכם בהופעות, אין דבר מרגש יותר מאנשים ששרים את המילים יחד איתי. מאז ההופעה הראשונה לפני חודש וחצי בקרית חיים ועד ההופעה השבוע באילת כבר הופעתי איזה 20 פעמים, ובכל פעם אני מבין יותר למה כל כך התגעגעתי למוסיקה. זה הסיפוק הגדול ביותר שאנשים חולקים איתך את היצירה שלך. השבוע יש לנו שבוע חגיגי. קודם כל יוצא הסינגל הרביעי והאחרון לאלבום הזה. זה סינגל כפול כבר הבנתם. השיר הראשון הוא "האור שבקצה הבמה" שאין מתאים ממנו לסיבוב ההופעות והשני הוא "אני רוצה עוד" שנבחר לפי בקשה של מספר תחנות רדיו אזוריות. החגיגה תהיה מושלמת בזכות ההופעה החגיגית ביום רביעי הבא - מקווה לראות שם את כולכם. אני והלהקה כבר בחזרות מטורפות כדי לספק לכם את כל היצרים ואני מבטיח להזיע כמו תמיד. בינתיים שיהיה לכם אחלה וויקאנד אוהב אתכם אמיר.

היי אמירי../images/Emo13.gif

מה נשמע? איזה כייף שכתבת לנו היום. אני מאוד נהנתי בהופעות שהייתי בהן עד עכשיו שזה כמובן כולל גם את ההופעה בקרית חיים שאתה מדבר עליה ואני מחכה להופעות הבאות.אין דבר שעושה לי יותר אושר וכייף מלראות אותך על הבמה אם זה בהופעות שלך או בתאטרון וכמובן שזה כייף אדיר לראות אותך 4 פעמים בשבוע(כולל הלקט)בג'טיקס קלאב.מחכה בטירוף לדרג את הסינגל הכפול החדש והמדהים במצעדים ובעיקר מחכה להופעה החגיגית בשבוע הבא.
אוהבת אותך המון מקסים אחד
ממני-רעות

בהצלחה אמיר

שיהיה לך בהצלחה אמירי
אני ממש שמחה שיוצאים הסינגלים האלה אני ממש אוהבת את השיר "אני רוצה עוד"- הרינגטון שלי חח אני בטוחה שאתה תעשה את ההופעות שלך כמו שצריך יפות ומרגשות ומקסימות כמו תמיד אוהבת

אמירי יקירי../images/Emo24.gif

איזה כיף לשמוע ממך שוב
קודם כל,שמחה שאתה בריא ושלם אחרי התקרית הלא נעימה בשבת.מאוד דאגתי וניבהלתי נורא.תודה לאל אתה בסדר
דבר שני-כמו שבוודאי הרגשת הקיץ פה באילת כבר בשיאו.מקווה שהייתה הופעה טובה יום שני ושנהנת. מצטערת שלא יכולתי להיות נוכחת איתך ברגע הזה-רציתי את זה הכי בעולם.תודה על ההבנה.מחכה בקוצר רוח שתגיע לכאן שוב ומבטיחה שאני אתייצב ברגע שתגיע
הסינגל הכפול נשמע רעיון מדליק ואין ספק שאלה 2 השירים בין הטובים שבאלבום.בחירה מעולה:--) נידאג לדרג אותם כמו שצריך
לצערי אני לא יוכל להיות נוכחת בהופעה החגיגית בת"א עם שאר חברי הפורום,אבל אני בטוחה שתהנה ותיהיה הופעה מעולה וכולם יעשו לך שם שמח כמו שצריך
שיהיה לך סוף שבוע מהנה ומקווה לראות אותך בקרוב. אוהבת ענבר מאילת

1sHiRuSh

New member
אמירי...

איזה כיף שאתה כותב לנו פה..... בהצלחה בהופעות ואין ספק שהסינגל הבא יצליח מאוד כמו האחרים..! מחכה לסינגל הכפול ולהופעה בכרמיאל=]

aMiRi GiRl

New member
שלום לך יקירי

איזה כיף לשמוע ממך שוב ובכלל כייף שזה קורה לעיתים קרובות ברור שאני אפגוש אותך בהופעה , ובמיוחד שזה יומיים לפניי היומולדת 18 שלי אז זו הדרך הכי טובה לחגוג יומולדת. שיהיה לך המון בהצלחה בהצלחה עם ההופעות , הסינגל ה4 והמיוחד ובכלל בחיים. ניפגש בקרוב אוהבת המון סיגי

ג ב ש ו ש

New member
היי אמיר../images/Emo24.gif../images/Emo88.gif

אני שמח לשמוע שאתה נהנה בהופעות ושטוב לך
הלוואי ותמיד יהיה ככה. אני אשתדל להגיע לכמה הופעות עד הגיוס שלי בע"ה.. בנתיים תמשיך להנות ולעשות מוסיקה טובה
בהצלחה עם הסינגלים הבאים,מבטיח להצביע. סופ"ש מהנה.. גבי.

למעלה