שלום לכולם

ושוב שלום

תודה על התגובות ועל המיסרונים ואפשר שאלה יש לי בעיה כזו יצאתי עם מישהי תקופה ארוכה והיא סיימה את הקשר וסיפרתי לה כמה שאוהב אותה והיו שיחות ארוכות ומענינות ואז החליטה שאנחנו צריכים לא לדבר יותר ועכשיו היא מנסה לחזור אבל גיליתי שכבר לא חושב עליה כנראה שכבר לא אוהב איך אומרים לה?

felka

New member
את האמת חמוד רק אמת....

שלא תנסה להמציא כי נשים יש להן אינטואיציה חזקה... אם אתה מכבד אותה כידידה אין מנוס מלהגיד את האמת. תגיד לה שאתה מאוד מחבב אותה אבל אתה כבר לא מרגיש משיכה אליה כי התרחקתם ואתה כבר לא רואה את עצמך איתה ביחד בקשר רציני (אם אתה לא רוצה לסגור דלת לסקס לגמרי אז שקול מילים וגמגם ברור (COPYRIGHT BUBLE)).... תזמון צריך להיות טוב: עדיף שלא עשה את זה מאוחר בלילה אלה בתחילת ערב. לא בצהוריים או בוקר כי זה אלול לבאס אותה. מקום שקט נחמד ונוח: בית קפה לא מרכזי או רשת או מסעדונת קטנה ואוטנטית. לא לצחוק אבל חיוך קל יכול להקל אליה מאוד... שדר נוחות... poker face and business as usual אני מקווה בשבילך שאתה סגור על עצמך בהצלחה

האמת קשה מאוד ואולי לי במיוחד

הרבה זמן שהייתי איתה היא מצד אחד גרמה לי לקצת טוב אבל מעט מידי הסקס היה טוב אבל רק בגללי והתברר לי (לא ממנה) שבכפעמים שרבנו ו"נפרדנו" היא היתה לפחות עם שני אחרים ללא
אז סקס בטוח שלא רוצה שם יותר מצד שני היא אדם שבתוך תוכה היא אדם מאוד נחמד וטוב שעדיף לי שלא תדע את האמת לאמיתה כי בכל מקרה היא בטח תחשוב שרצוני הוא לפגוע בלבד

felka

New member
תקשיב לי ידידי

בן אדם לא נפגע ... האגו שלו כן. לפי משאתה מתאר היא לא גרמה לך לפרפרים בבטן ז"א לא תכננת משהו ארוך תווח שם?! מוזר לי שבן אדם מבוגר שנפרד מחברה מתעניין האם היה לה או לא סקס מחוץ לקשר שלו. אתה רוצה להתפנות מהקשר הזה וגם לעשות טובה וגם לתת לה ללכת, אז תעשה טובה לשניכם ותגיעו להסכמה או שאתם לפרדים או שאתם יזיזים. אם תעשה את זה בעדינות היא לא תפגע יותר מזה היא תתנתק ולא תנסה ליצור קשר אינטימי.

לא לא אפשרי

לשמור על קשר ידידותי או יזיזי בטח שבזמן שיש ויכוח וכאילו נפרדים אני לא רץ לאחרת והיא כן וללא אמצעי הגנה זה מאוד מסוכן אני חושב שהכי טוב ליצור נתק מכוון אבל לא מצליח

felka

New member
יש לי שאלה מטופשת...

שמע אתה בטח מכיר את המשפט המנצח של " האם אני אקפוץ אתה תבוא אחרי???" טוב אני יכול להגיד לך שזה תלוי בגישה שלך לחיים. אני אישית לא נכנס לחיי מין של Xיות שלי... עם או בלי... אני תמיד עם... יש פה הרבה "אבל"ים ותוצאה אחד. אני נתתי לך דרך טובה ומקלה על שניכם ועובדת (אם כמוכן אחד מכם לא פגוע ... ונשמע לי אתה כן) לגבי "לא מצליח"... כל אחד/ת מאיתנו תלותי ברמה זאת או אחרת. כל אחד/ת והדרגת תלות שלו. לאחד לוקח להשתחרר חודשיים ושני שפוט לשנים. צעד ראשון בדרך לחופש זה להתנתק מבן אדם וצד שני זה לטפל בגורם לתלות (ביטחון עצמי נמוך, סקס טוב, מבשלת מצוין ... לא יודע מה ... יש אלף סיבות). מה שאני הצעתי לך זה להתנתק בדרך קלה שמכבדת את שניכם. אתה יכול כמובן לבחור בדרכים אחרות.. כמו למשל Xית שלי שבחרה לשתוק... הרי למה לקחת אחריות על חיי אם מישהו אחר יעשה את זה במקומי.

אם אתה שולח- תשלח גם לי במסר ../images/Emo13.gif

אחחחח... אנחנו פשוט ערימה של כוסיות...

Bubble Girl 27

New member
בדיוק נכנסתי כדי לשאול מה עם זה

מעניין איך התמונות... רוצה גםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

אני 27

New member
אחרי שתקבלי ... ( ת'תמונות ... )

יש לי שם גם איזו אחת ... אשמח לקבל גם ..

Bubble Girl 27

New member
בכייף אני אתן לך...(את התמונות)

הלו למה אתה לא מתקשר? זהו קיבלת והלכת?

למעלה