שלום לכולם:

תותית1

New member
שלום לכולם:

רציתי לקבל את עצתכם במשהו: אני נמצאת עם חברי כבר 4 שנים ולאחרונה אני פשוט מרגישה שזה נגמר. אני לא יודעת אם אני אוהבת אותו עוד. אני מרגישה חנוקה וצריכה להיות לבד. איך אני יודעת שלעזוב אותו כרגע זה הצעד הנכון ושאני לא עושה טעות. איך אדע מה להחליט. אני ממש אובדת עצות אודה לכם אם תיעצו לי מנסיונכם או סתם ככה

אטיוד5

Active member
סליחה שאני בנאלי הפעם

תחושת הבטן שלך קובעת. זה הכל. בהצלחה.

sad/one

New member
בחשיבה כזאת - לא ממש

אל תחשבי על זה ככה. אם את חושבת שהחלטה מסוימת תהיה טעות רוב הסיכויים שזה מה שיקרה. הגישה של lose lose לא תביא אותך לשומקום. צאי מנצחת,קבלי החלטה ולכי עליה. כמו שזה נראה מכאן - סיכוי גדול שזה הסוף - אבל - רק את יודעת מה היה שם קודם , מה יש עכשיו ולאן אפשר ללכת. מה שבטוח - שימי את עצמך במרכז , תחשבי רק על עצמך , ותמצאי את הדרך הנכונה לעצמך. אם את מחליטה לעזוב אותו , בכל מקרה , חכי לסתיו. זאת ה-תקופה לעשות את זה..

manory

New member
סוף זה גם התחלה

יקירתי - לבד זה לא אסון להיפך תלמדי הרבה על עצמך - אגב אם את לא יודעת אם את אוהבת את פשוט לאאאאא!!!!!!

כלואה

New member
פרידה זמנית.

שכוללת ניתוק מוחלט, על מנת לסדר את המחשבות, על מנת להבין לאן פנייך מועדות. מה את מרגישה כלפיו וכו´. רק פרידה זמנית תוכל להעניק לך את התשובות. ואם החלטת בסופו של דבר לסיים את הקשר, הרי שיהיה לך יותר קל- אולי יהיה גם לו יותר קל.

האלי

New member
לעולם לא תדעי

שהרי אם תחליטי לעזוב לא תדעי מה היה קורה אילו החלטת להישאר, ולהיפך. לכן, מכיוון שביקשת עצה אענה לך בקצרה. לא משנה מה תבחרי, העיקר שתחליטי ותהיי שלמה עם הבחירה שלך. ז"א הקושי והצורך הדחוף הוא להיות שלמה עם הבחירה שלך ולא כל כך מה תהיה הבחירה הזו. שלך, האלי.

תוכימון

New member
מה זה פה? קורס חישול?

אם לא טוב לך לא כייף לך לא בא לך יותר זה הזמן ללכת בטח ובטח אם עדיין אין מחויבויות עמוקות יותר

למעלה