שלום לכולם

Honey girl17

New member
שלום לכולם

הייתי רוצה לדעת למה זכאית בחורה שמתנדבת רחוק מהבית? חוץ מ"דמי הכיס" שהיא מקבלת כל חודש. תודה

יפעתיק

New member
אז ככה...

גם אני התנדבתי לפני שנתיים בשירות לאומי רחוק מהבית ולמה שהייתי זכאית זה רק ככה: נתנו לי דירה אם עוד כמה בנות לכמה זמן ששירתתי בשירות. הכסף כמובן החזר על חופשי חודשי או כרטיסייה של נסיעות זה תלוי על מה את הולכת כמובן. וזהו והשאר זה מה שנותנים לכל הבנות אין משהו ממש מיוחד שאת מקבלת חוץ מזה. לפי מה שאני זוכרת.

Honey girl17

New member
הבנתי...

והעמותה משלמת את כל ההוצאות בדירה? אגב,זה הולך לפי בחירה שלי איפה לשרת? או שפשוט תוקעים איפה שבא להם..?

יפעתיק

New member
תשובה

בדר"כ זה איפה שאת רוצה. אני עבדתי בבית חולים מתוך בחירה שלי אבל הם כבר שיבצו אותי שם לעבודה לא אני בחרתי שם איפה לעבוד. הם משלמים את כל ההוצאות כן כמובן. חוץ מטלפון שיש רק שיחות נכנסות ויוצאות אין. ורק אתם מביאים את הטלפון לא הם לכם. לכם אם אתן פוגעות במשהו בדירה תלוי גם במה אתם משלמות כי אתם פגעתם ברכוש בכל זאת זאת דירה מושכרת ע"י שירות לאומי שאנשים השכירו אותה לשירות לאומי. כמובן שאם גם תגיעי לקראת סוף השיבוץ הם יתקעו איפה שבא להם. מההתחלה אבל את צריכה להגיד איפה את רוצה לשרת. זה לא כמו בצבא שפשוט שולחים אותך ואת לא יודעת לאיפה בכלל. זה משהו אחר בכל זאת. אז ככה אם אין לך את החוברת של איזה תפקידים יש בשירות וכאלה אז כדאי שתבקשי שישלחו לך ואת צריכה לחשוב טוב איפה ולשאול האם עוד יש מקום שם להתקבל. הם עושים את החושבים שלהם.

יפעתיק

New member
אההההה שכחתי חחחח

שכחתי גם להגיד זה קצת נשמע מצחיק חחחחח אבל.... אפילו על חומרי ניקוי יהיה לכם החזר אבל ניראה לי לחומרי ניקוי גם יש סכום כסף מסוים שעליו מותר להוציא יש כאילו גבול עד כמה סכום על חומרי ניקוי מותר להוציא. אבל על אוכל אין החזר כמובן.

Honey girl17

New member
על אוכל אין?

אנחנו אמורים להוציא את זה מה"דמי כיס" החודשיים שמקבלים? זה ממש לא פייר

יפעתיק

New member
אז ככה

כשהייתי בבית חולים היה הרי חדר אוכל גדול לכל הבית חולים וכן היה לנו רק חצי שעה לשבת שם מעל זה אנחנו משלמים עדיין לא הבנתי באמת איך זה קורה. אבל כשאת רוצה לקנות מוצרים לבית עם הבנות את מוציאה את זה מהשכר שאת מקבלת. אבל אם בעבודה שלך יש אוכל אז הם ישלמו כנארה תלוי גם כמה זמן יש לכם לאכול וכאלה. ככה זה היה לפחות אצלי.

NobleRed

New member
../images/Emo108.gif מה לא פייר../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

דמי הכיס שאת מקבלת לא נועד לשופינג מטורף או לבזבוזים- הוא נועד לקיומך הבסיסי. תגידי תודה שאין לך תשלומי חשמל, ארנונה, טלפון, מים, נסיעות, ביטוח לאומי, החזר מס ועווודדד... אז מה נשאר? אוכל כמובן... במקומות שמסבסדים אוכל (פנימיות לדוג') תקבלי פחות כסף (במקום כ700 שקל- כ300 שקל) כדי לממן נסיעות (עד שיחזירו לך). ממש מעט מיועד לבזבוזים אישיים.

למעלה