אנחנושנינו
New member
שלום לכולם
שלום לכולם
בני 34 FSH -22 מה עושים במצב כזה אנחנו בשוק
שלום לכולם
היי אנחנושנינו וברוכים הבאיםשלום לכולם
תודה ועוד שאלותהיי אנחנושנינו וברוכים הבאים
FSHגבוה מעיד על רזרבה שחלתית נמוכה - כלומר שנשארו מעט ביציות ויש האומרים שזה גם מעיד על איכותן. דבר ראשון צריך לבדוק עוד פעם בחודש הבא, זה יכול להשתנות מחודש לחודש, ואז לקבל החלטה.היו כבר מקרים של הריונות עם FSH כזה אבל לא רבים, אני הייתי מתייעצת עם מומחה אחד או שניים לפוריות, שווה גם לעשות כמה נסיונות מביציות שלך ורק אחר כך להחליט עם אתם רוצים לעבור שלב ולהצטרף אלינו.אולי לא תצטרכו. נשמח לתרום לכם מנסיוננו בכל דרך שתרצו שבת שלום ובהצלחה
אנחנושנינו היקריםתודה ועוד שאלות
איך זה יתכן אם יש ווסת יש זקיקים ואפילו יש עליה בהורמון פרוגסטרון מה המשמעות של FSH מול הנתונים האחרים איך זה יתכן תודה לעונים
אנחנושנינו היקרים![]()
רזרבה שחלתית נמוכה בעלת אחוזים נמוכים מאוד בקליטה של הריון ועל פי כמה וכמה לידה של תינוק בריא ! מפאת זאת שהרזרבה השחלתית נמוכה צריך מינונים גבוהים של הורמונים על מנת לגרות את השחלות...ליצור זקיקים..אולם מינוני ההורמונים הללו מכילים FSH שבמילא הגוף שלנו מפריש הרבה! איך זה ייתכן באמת.....שאלה ששאלתי את עצמי מליון פעם...יכולה לספר על עצמי...FSH מתנדנד היה 18 ירד ל - 14 אח"כ 19 ..ניסיתי הזרעות..ניסיתי הפריות (IVF), מחזור קבוע, פרוגסטרון מראה שיש ביוץ והוא גבוה...זקיקים יש..יש שאיבה אפילו ...יש גם החזרה....אבל ואבל גדול אין הריון!! זה שוק זה מעצבן..ונכון גם יש ניסים עם FSH גבוה.. ואולי הנס שלכם יגיע.. אבל בנתיים אומרת לכם את מה שהרופא שלי אמר לי... "את רוצה ילד או להמשיך ולהתקשקש עם IVF מינונים גבוהים שלא טובים לך" מה שאני יודעת שלגבי עצמי....הייתי חייבת את הנסיונות האלו... חיזקו ואימצו... בהצלחה
שלום לכם ופנטזי3 יקרה![]()
![]()
גם כשהבדיקות והמעקב במחזור טבעי ללא הורמונים זה אומר שאין תקווה? למעט חודש איקקלומין עוד לא ניסינו כלום ורק בגלל עקשנות שלי בכלל עשיתי את הפרופיל ההורמונלי הרופא אמר שלא צריך קחי איקקלומין ויהיה בסדר כשהתקשרתי בוכה עם התוצאות נפנף אותי בגסות ונתן לי את המזכירה לקבוע תור שאני לא מתכוונת להופיע אליו האם יש טעם לנסות הזרעות או IVF לבדוק שוב פרופיל הייאוש גדול ושוב תודה
בדיוק שמתי את השרשור שלכם בתגובתישלום לכם ו![]()
גם אנחנו היינו בסרט הזה. עם FSH 19 ובבדיקה חוזרת 21.4 החלפנו רופא ששלח אותנו שוב לבדיקה שהניבה 12.0 שמחים ומאושרים התחלנו טיפולים שלא הניבו כלום פרט לאכזבה ענקית. אחרי 3 טיפולים, הפרופ' אמר שחבל לו להמשיך להתעלל בגוף שלי ושהגיע הזמן לעבור לשלב התרומה. בדיוק כשהיינו בשיא ההכנות לנסיעה, נכנסנו להריון ספונטני למהדרין. אנחנו מתחילים היום שבוע 8 ואפילו פרסמנו תמונה של החתיך. מאחלת לך אותו דבר וממש אוהבת את הניק שלכם. חבוקים ונשוקים יולי
פנטזי3 יקרה![]()
![]()
גם כשהבדיקות והמעקב במחזור טבעי ללא הורמונים זה אומר שאין תקווה? למעט חודש איקקלומין עוד לא ניסינו כלום ורק בגלל עקשנות שלי בכלל עשיתי את הפרופיל ההורמונלי הרופא אמר שלא צריך קחי איקקלומין ויהיה בסדר כשהתקשרתי בוכה עם התוצאות נפנף אותי בגסות ונתן לי את המזכירה לקבוע תור שאני לא מתכוונת להופיע אליו האם יש טעם לנסות הזרעות או IVF לבדוק שוב פרופיל הייאוש גדול ושוב תודה
תמיד אבל תמיד יש תקווה![]()
אל תתיאשי יקירתי...כל כך זכור לי הייאוש הזה, ההרגשה של למה זה מגיע לי. ומה עשיתי ואיפוא טעיתי...כולם מסביבי מתעטשות ונכנסות להריון ומה איתי? אבל מסתבר שהזמן אפילו אם הוא לא מרפא, לפחות הוא נותן לך לראות דברים באופן רציונאלי לעבד את הנתונים לקבוע סידרי עדיפויות ולתכנן את ההמשך. אל תהיי בלחץ...תמיד שמורה לך האופציה הזו של תרומת ביצית..לעניות דעתי קחי לך את הזמן לנסות את מה שאת צריכה לעשות. והנה תשובה מלומדת של רופא מפורום פריון האישה והגבר של שאלה לגבי FSH כמו שלך: ראשית יש לחזור על הבדיקה בחודש הבא, לפעמים יש הפתעות אבל הסיכוי לא גבוה. שנית אפשר לנסות לראות האם יש סיבה לכשל שחלתי כה מוקדם, לפעמים מוצאים סיבה, ואז ניתן לטפל בה. לבסוף, יש מקרים בהם גלולות לזמן מסויים ואח"כ הפסקה שלהם משפרת את המצב. בכל מקרה, יש להוועץ ברופא המטפל בכל הסעיפים הללו. בנימה אופטימית זו תיכנסי לקישור הבא ותווכחי לראות שתקווה תמיד יש אפילו לספונטאני בהצלחה
מצאו רופא שלא מנפנף אתכםתודה מכל ה-
אנחנושנינו![]()
שלום לכם ושאלההיי אנחנושנינו וברוכים הבאים
FSHגבוה מעיד על רזרבה שחלתית נמוכה - כלומר שנשארו מעט ביציות ויש האומרים שזה גם מעיד על איכותן. דבר ראשון צריך לבדוק עוד פעם בחודש הבא, זה יכול להשתנות מחודש לחודש, ואז לקבל החלטה.היו כבר מקרים של הריונות עם FSH כזה אבל לא רבים, אני הייתי מתייעצת עם מומחה אחד או שניים לפוריות, שווה גם לעשות כמה נסיונות מביציות שלך ורק אחר כך להחליט עם אתם רוצים לעבור שלב ולהצטרף אלינו.אולי לא תצטרכו. נשמח לתרום לכם מנסיוננו בכל דרך שתרצו שבת שלום ובהצלחה
שאת בסדר ונורמאלית כמו כולנושלום לכם ושאלה
מה הטווח הנורמלי של FSH? פעם אחרוה שבדקתי היה 9.2 מה זה אומר? תודה מראש
תודהשאת בסדר ונורמאלית כמו כולנו![]()
ועם רזרבה שחלתית בגדר הנורמה![]()
ברוכים הבאיםשלום לכולם
ברוכים הבאיםשלום לכולם
אנחנו אל יאוששלום לכולם
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.