שלום לכולם...

dandido

New member
שלום לכולם...

לחבר יש מחשב נייד, שעובד מאוד מאוד לאט, אני יודע שזה יכולות להיות הרבה סיבות אבל הוא לא עובד עם תוכנות כבדות במיוחד והארד דיסק דיי פנוי, נדמה לי שיש לו 256 מגה בזיכרון, יכול להיות שבגלל זה? כמה עולה זיכרון למחשב נייד? נאמר של 1024? או מה שכדאי להחליף? מה עוד כדאי לבדוק על מנת שהמחשב ירוץ, המחשב דיי ישן אבל אין עליו כמעט כלום, הוא בקושי זז,3 דקות לפחות בהפעלה.

יאיר B

New member
מה המפרט של המחשב (מבחינת מערכת הפעלה,

מעבד). צריך לבדוק שאין עליו וירוסים/תולעים/ספייוורים למיניהם ושאר צרות מהרשת (יש תוכנות כמו אנטיויורס ואנטי ספיוואר שיודעות לסרוק את המחשב). לגבי הזיכרון: ל-XP זה די גבולי (ואם בטעות התקנת ויסטה, חבל על הזמן). אם אתה רוצה להוסיף: זיכרון למחשב נייד תוכל למצוא בזפ הרבה. הוא מסוג מיוחד - SODIM הוא נקרא. כמו שתוכל לראות בקיוש, המחירים לא בשמיים: http://www.zap.co.il/models.asp?sog=C-LapTopMemory אתה צריך זיכרון שמתאים למחשב שלך (כלומר מה שיש לך עכשיו). תוכל לדעת מה יש לך עם תוכנה בשם אוורסט שאפשר להוריד מקישורי הפורום. שים לב: בניידים יש שני סלוטים של זיכרון. אם יש לך שני צ'יפים של 128MB - אני מציע להוציא את שניהם ולקנות צ'יפ אחד של 1024MB (או 512MB אז הראשון יקר לך מדי) ולא לערבב את שני הזיכרונות.

למעלה