שלום לכולם (:)

barbi for ever

New member
שלום לכולם (:)

אני לא בטוחה שזה המקום לספר את זה אבל אני ינסה [[: לפני שבוע-שבועיים בערך נרשמתי דרך האינטרנט ל"מרום" - זו חברת הפקות. הם כביכול מייצגים ומזמנים אותך לכל מיני אודישנים שיש במשחק שירה דוגמנות וכו' . אני נרשמתי למשחק וחזרו אלי משם לפלאפון הנייד שלי. בגלל שאני בת 15 וחצי , אז הרישום אצלם עולה כל חודש 150 שקל שזה אומר 1800 שקל בשנה וזה כולל : סדנה הכנה לאודישנים בת כמה מפגשים, בוק עם מאפרת מקצועית , ומינימום 15 אודישנים בשנה. עכשיו, אני לא למדתי משחק אבל אני רוצה להיות שחקנית, והשנה אני מתחילה ללמוד בבצפר כמוגבר. אני לא מכירה את "מרום הפקות" ואני יודעת שבדברים האלה יש הרבה רמאויות .. כדאי לי להירשם לשם? , מישהו נרשם לזה פעם או שמע על החברה הזו ?

אני א מסוגלת אפילו לשמוע את המילה הזו..

בס"ד תדפדפי בפורום ותיראי מה כתבתי ומה אחרים כתבו על "במרום". אני כבר עשיתי טעות, תלמדי מהטעות שלי ואל תרשמי לשם..

dkup

New member
מתמטיקה פשוטה:

במרום מבטיחים לך 15 אודישנים. מבמרום יוצאים בעיקר ניצבים, זאת לא סוכנות שמייצגת טאלנטים (עד כמה שאני יודעת). את מוכנה לשלם 1800 ש' על 15 הזדמנויות להיות ניצבת? קופר.

צול1

New member
מה את רוצה להיות?

שחקנית, או שחקנית מפורסמת? לעסוק באמנות או להיות סלבריטאית בטלויזיה? במרום יתנו לך אולי (דגש על אולי) כמה אודישנים בשנה, שמהם אולי יצא לך להיות ניצבת באיזשהו מקום. אני אתן לך המלצה חמה, אם את עוד אחת שרוצה להיות שחקנית מפורסמת בטלנובלה או באיזשהו סרט-לכי לשם עם ידיעה שאולי לא יצא מזה כלום וככה את לא תתאכזבי בסוף. ובנוסף לזה תכיני לעצמך תוכנית גיבוי למקרה ו... אם את באמת רוצה לעסוק בתאטרון ובמשחק, (ואני מאמין שאת תחשפי לעולם הזה במהלך השלוש שנים של המגמה שלך), אל תלכי ל"מרום", תלמדי ותשקיעי ותביני שאין דבר כזה קיצורי דרך באמנות.

barbi for ever

New member
אני רוצה להיות שחקנית בטלנובלה ...

אבל לא בישראל, אני רוצה לעשות את זה במקסיקו , ארה"ב , אבל אני יודעת שבשביל שאני יגיע לשם אני צריכה להשקיע וקודם כל להתחיל פה בישראל . נראה לי שאני יוותר על "במרום" לפי ההודעות שקראתי בפורום פה. אני ילמד 3 שנים בבצפר שלי משחק ואם אני ירצה להמשיך אחרי צבא אני ילך ללמוד משחק :] תודה בכל אופן :)

KiShKooSh

New member
סתם להגיד לך../images/Emo13.gif

בכללי "אני אלמד בבית ספר למשחק" בבית ספר למשחק מקבלים עשרות(ובמקרה של ניסן 15 אנשים) כל שנה ובקשר לניסן, אני לא בטוחה שהוא יכבד את ה"שחקנית טלנובלות". כי אין דבר כזה "שחקנית טלנובלות" זה או שאת רוצה ללמוד את אומנות המשחק, שהבסיס הוא לימודי התאטרון, ומשם להתפתח למשחק בקולנוע, בטלוויזיה וכדומה. אני לא אומרת שנגיד אי אפשר להתגלות באיזשהי טלנובלה(מניסיון ראשון) או משהו כזה אבל אצל ניסן לומדים משחק, אי אפשר ללמוד להיות "שחקנית בטלנובלות" והלימודי משחק, זה לא כזה פשוט כמו שאת עושה את זה מעטים מאוד מתקבלים

סטיות מיניות בשירותים של הצוותא?../images/Emo8.gif

אחח.. הימים הטובים.. היתה לכם כבר הצגה בניסן השנה?

KiShKooSh

New member
עוד לא...

ויחי הנוסטלגיות... כל פעם שאני מגיעה לצוותא(שזה המון) ואני הולכת לשירותים(כי בציפורלה יש וודקה) אני נזכרת בזה

נראה לי אני אלך לציפורלה בקרוב....

כבר יותר משנה אני רוצה ללכת ולא יוצא
חח תמיד יש וודקה?

צול1

New member
אני רוצה להגיב לך...

אני גם סולד מהמונח "שחקן טלנובלה". אבל לא צריך לזלזל. אני פשוט לא רוצה להיות אחד כזה, ואני חושב באמת שזה סתמי וטיפשי. אבל זה לאוו דווקא אומר שהשחקן עצמו לא טוב. יש טלנובלות ברמה כל כך גבוהה וכל כך טובה שלא יורדות מרמות אמנותיות של ז'נרים אחרים. לדוגמא, בעייני אחד התפקידים הכי טובים של יהודה לוי היה ב"אהבה מעבר לפינה". אני ממש נהנה לראות את השחקנים ב"באטל סטאר גלקטיקה", וגם את "מסע בין כוכבים" שזאת גם סוג של טלנובלה. ויש עוד כאלה ואחרים. הסדרה "מסכים", מעולה ברמות שאי אפשר לתאר. לא צריך לזלזל, זה סתם נראה בעייני טיפשי. אבל זה גם כסף טוב, גם המון עבודה והמון השקעה (המון), וגם המון ניסיון. הבעיה היא ששחקני טלנובלות נעלמים נורא מהר ובדרך כלל לא שומעים על שחקן ששיחק בשתי טלנובלות, הם באים והולכים בדרך כלל עם הסדרה. אבל פשוט זה להיות בובה ולהקיא מלא טקסטים שחוזרים על עצמם במשך שנים עד שלכולם נמאס.

KiShKooSh

New member
ידעתי שזה יגיע לזה../images/Emo13.gif אבל זה לא מה שאמרתי

תנסה לקרוא שוב את דברי אין לי דבר נגד אנשים שמשחקים בטלנובלות אבל קיים הבדל עצום בין "שחקן שמשחק בטלנובלות" לבין "שחקן טלנובלות" יש המון אנשים בניסן שבאו מהמקום הזה של טלנובלות אבל שהם באו לניסן הם באו ללמוד משחק, על כל הדרך בין תאטרון(הבסיס) לקולנוע וגם לטלוייזיה

צול1

New member
אוקי.. אני לא בטוח שהבנתי למה את מתכוונת..

את מתכוונת לכך שהתאטרון הוא הבסיס למשחק? ושמשם ממשיכים ללימוד- משחק מול מצלמה? ולא הבנתי..את למדת\לומדת בניסן נתיב?!

KiShKooSh

New member
אני במכינת נוער של ניסן נתיב

נו, האלו שאף אחד לא מתייחס אליהם שם? כן אנחנו^^ והתכוונתי שצריך ללמוד את הבסיס ,התאטרון, כי אני חושבת שזה הבסיס כמובן אפשר ללמוד אחרת והצליח ולמצוא את עצמך אחרת, אבל תמיד עדיף ללמוד בלט קלאסי לפני שלומדים מודרני וסגנונות אחרים- כי זה עוזר. אז אני חושבת שצריך ללמוד תאטרון כבסיס ומשם להתפתח כהוות נפשך לכל כיוון אשר תבחר

צול1

New member
אהה וואלה?

חח את מכירה אולי אחת מהכיתה שלי שלמדה איתי תאטרון ואפילו הייתה בקבוצת הפקה שלי, שיר?

KiShKooSh

New member
אמ.. כבר עברנו את השיחה הזו../images/Emo6.gif

שאמרתי לך שהייית בהצגה שלך כי אני קשורה לשיר מניסן
?

למעלה