שלום לכולם!

הורס 17

New member
שלום לכולם!

טוב, אני יודע שניר כבר פתחה שרשור לכך שאני מנהל חדש בפורום אבל בכל זאת רציתי לפתוח הודעה, להציג לכם אותי קודם כל אני גל, אני בן 19, וגר בכרמיאל... אני חייל, משרת בפצ"ן בצפת... וזהו בערך אני מקווה שמעכשיו אני וניר נרים את הפורום הכי למעלה שיש תתכוננו להרבה דברים חדשים וכמובן שאנחנו ניתן מעצמנו כמה שיותר, אבל גם אתכם אנחנו צריכים אותנו אז תיכנסו כמה שיותר, וכולנו ביחד נהפוך את הפורום למקום כייף!! אז שיהיה בהצלחה לי ולניר, ולפורום במיוחד מקווה להכיר גם אתכם אז אני אשמח אם גם אתם תכתבו כמה מילים על עצמכם..... והנה לסיום: גם אפרת נתנה את ברכתה...מצורף בצד.....

B a m b o o k

New member
המון בהצלחה../images/Emo23.gif

אז אממ אני צליל בת 16 וכמה חודשים מבאר שבע
נעים להכיר.

Shir FGS

New member
הממ בהצלחה :)

אני שיר בת 17 מצור יגאל :) מצפה מאד כבר להופעה של אפרת כי לא יצא לי לבוא להופעה בזאפה.

חמודה:) אז כל מי שעוד לא מכיר גם אותי..

זו ההזדמנות. קודם כל, כמו שגל אמר אנחנו מתכננים להרים את הפורום גבוה! התחלנו בהפיכתו לרשמי ונשתדל כמה שיותר לארגן אותו, בהזדמנות זו אני רוצה לבקש מכל מי שיש לו קישורים לכתבות/כתבות סרוקת לשלוח לי במסר. ומי שרוצה להעלות תמונות שיבקש מגל או ממני לפתוח גלריה בשביל זה, בואו ונתחיל להרים את הפורום שלנו! ולמי שפחות מכיר גם אותי, אז כמו שהבנתם אני ניר, ניהלתי את הפורום המשותף של יוני בלוך ואפרת גוש. שחזר להיות הפורם של יוני ולהקתו (עדיין מנהלת אותו) מנהלת את פורום יהודית רביץ (גם כן רשמי) ואת פורום דרום תחת אש. בעבר ניהלתי את פורום היהודים ואת קורין אלאל. סה"כ אני מנהלת בתפוז כבר 5שנים בערך.. חוץ מזה, אני בת 19 וגרה בקיבוץ בארי (שזה בערך 10 דק' משדרות) ועושה שירות לאומי במוזאון הנגב לאמנות. וכמובן, מזל-טוב גל יקירי!

למעלה