שלום לכולם

מצב
הנושא נעול.
שלום לכולם

שלום לכולם
אני חדשה בפורום ואני (וגם בעלי) קצת בבלגן בראש מכל התהליך של תרומת ביצית. נקלט לי בראש שזו האופציה האחרונה שלי והייתי רוצה לברר מה עדיף מסלול בארץ של החזרת עוברים או נסיעה לחו"ל (קייב או קפריסין) ועם מי (משיח או זיידמן). וכמובן מחירים. הרבה שאלות וקצרה הדרך.

חייכנית ברוכה הבאה

שלום לכולם
אני חדשה בפורום ואני (וגם בעלי) קצת בבלגן בראש מכל התהליך של תרומת ביצית. נקלט לי בראש שזו האופציה האחרונה שלי והייתי רוצה לברר מה עדיף מסלול בארץ של החזרת עוברים או נסיעה לחו"ל (קייב או קפריסין) ועם מי (משיח או זיידמן). וכמובן מחירים. הרבה שאלות וקצרה הדרך.
חייכנית ברוכה הבאה
אני לא יודעת אם ניסית, אבל אם לא,תקראי בדפי הפורום יש בהם המון מידע שימושי שיעזור לך עד שיענו לך.אני באופן אישי לא יודעת מה הכי טוב,המסלול הכי טוב יהיה כזה שבו אני יצליח,בינתיים אומנם רק אחרי נסיון ראשון לא היתה הצלחה,אבל כמובן שהיא תהיה.(עשיתי בקפריסין,תוכלי לקרוא על כל בקישורים) בינתיים מקבלת אותך בחיבוק גדול,ומאחלת דרך קצרה והצלחה מהירה

ברוכה הבאה חייכנית אלינו למשפחה

שלום לכולם
ברוכה הבאה חייכנית אלינו למשפחה
המלצתי החמה הוא מסלול קייב, כי אני בעצמי עליתי על המסלול הנ"ל והבאתי לארץ עוברים יפהפיים. אם את מעונינת ביותר פרטים אשמח לנדב במסר אישי, שיהיה בהצלחה יקירתי.

ayoosh

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif ו../images/Emo50.gif

שלום לכולם
ברוכה הבאה
ו

את נמצאת במצב שכולן כמעט היו בו כאן- מצב של בלבול נפשי ו... טכני. טוב שיש את הפורום הזה לקבל פה מידע שלא היה קיים באופן מרוכז בעבר. אני מצרפת לך קישור לדיון שהיה כאן לא מזמן בעניין. אני מניחה שכשאת כותבת על קפריסין את מתכוונת לפדיוס (לפי זה שכתכת את זיידמן). בקפריסין יש גם את זיגי- קליניקה אחרת. אני לא יכולה להמליץ לך על מסלול זה או אחר (למרות שאני טופלתי בפדיוס והייתי מאוד מרוצה, ועדיין
),אבל זה תלוי גם בשיקולים שלך כמו היכולת להתארגן לבד לטיסה, האפשרות לנסוע לחו"ל, הרצון להיות חלק מקבוצה וכו'). אני מציעה לך לקרוא את המידע על המסלולים,ואם יהיו לך שאלות ספציפיות יותר- לשאול, ובוגרות המסלולים (או אלה שבתהליך) ישמחו לענות. יש גם מאמר שנכתב לא מזמן על פדיוס. המון

ברוכה הבאה,../images/Emo39.gif ובהצלחה!

שלום לכולם
ברוכה הבאה,
ובהצלחה!
השאלות שאת שואלת הן אכן מהותיות. כפי שכבר הוצע לך, גם אני ממליצה שקודם תתעמקי ב"לינקים" "קבצים" ו"טאגליינס" שנמצאים על הסטריפ הכחול כהה בחלק העליון של העמוד, ושם תגלי פרטים על מחירים וכל מיני דברים טכניים אחרים, ואנחנו כמובן נשמח לענות לכל שאלה ספציפית. הדעה המקובלת פה בפורום היא שעדיף לנסוע ולקבל ביציות טריות שאחוזי ההצלחה שלהן הם גבוהים (למעלה מ-50%) מאשר מסלול של החזרת עוברים קפואים בארץ (שסיכוייהם פחותים מ-30%) או אפילו מהמסלול של הבאת עוברים טריים לארץ, שסיכויי ההצלחה שלהם לא ידועים עדיין. אני אישית עשיתי (בהצלחה!) את מסלול זיידמן/פדיוס ואני שמחה להמליץ על מסלול זה, אך כמובן יש נשים רבות הצליחו ומאוד מאושרות עם מסלול קייב. בקיצור, אנחנו פה בשבילך. כה לחי אוריינית

צביטניק

New member
ברוכה הבאה ו../images/Emo50.gif במה שתבחרי

שלום לכולם
ברוכה הבאה ו
במה שתבחרי

ברוכים הבאים ../images/Emo140.gif

שלום לכולם
ברוכים הבאים

ברוכים הבאים
יש פה גם בעלים (כמוני
) וטוב לראות שאתם זוג שרואים את ההתליך שפרוייקט זוגי ולא רק של האישה. יש הרבה מקרים שזה לא כך. את רוב התשובות והקישורים קיבלתם אז אני לא אעמיס עליכם שוב. אני אישית לא יכול להמליץ לך על שני המסלולים שציינת מאחר ואנחנו הצלחנו במסלול של ב"ח בני-ציון
רומניה, בסיבוב הארשון. היום היא בת שמונה חודשים
אני מחזק את דבריה של אוריינית לגבי ללכת רק על טריים. אני מצרף קישור למחקר סטטיסטי שבוצע על ידי ה CDC שהוא משרד הבריאות של ארצות הברית ומבוסס על 14,000 מחזורי תרומה שבצעו בשנת 2002. המון המון בהצלחה בכל מסלול שתבחרו.

בריזה1

New member
ברוכה הבאה

שלום לכולם
ברוכה הבאה
אין לנו נתונים בדוקים איזה מסלול טריים יותר טוב, כנראה שכולם דומים פחות או יותר מבחינת אחוזי הצלחה. ההמלצה היחידה שלי היא ללכת על טריים הסיכויים כפולים. בהצלחה, נשמח להתעדכן בהמשך. בריזה

sagivkr

New member
שלום וברוכה הבאה !!!

שלום לכולם
שלום וברוכה הבאה !!!
קודם כל - שיהיה בהצלחה. אני מקווה שבקרוב מאוד תצליחי לעשות קצת סדר בבלאגן. קשה לי לומר לך מה עדיף ומה לא, אבל מנסיון שלי עם פרופ' משיח אני ממליצה עליו בחום רב. אני יודעת שהדיעות לגביו חלוקות, אבל אני באופן אישי הייתי מאוד מרוצה מאופן הטיפול שלו ובעיקר מהתוצאה... אני נסעתי לקייב, כי זמן ההמתנה להבאת העוברים לארץ היה נורא ארוך ולא הייתה לי סבלנות להמתין. אם יש באפשרותך לנסוע זה עדיף. ההפרש במחיר עד כמה שזכור לי לא היה כל כך גדול, וככה גם תוכלי לעשות טיול קטנטן ולראות עוד מדינה בעולם. קייב היא עיר מקסימה, ואני לא התחרטתי על שהחלטתי לנסוע לשם במקום להמתין להבאת העוברים לארץ. שיהיה לך בהצלחה, יפעת

אדוינה

New member
ברוכה הבאה!!

שלום לכולם
ברוכה הבאה!!
לא נותר לי אלא לאחל הצלחה קרובה!!!

a17

New member
אני הייתי במסלול של הארץ../images/Emo176.gif

שלום לכולם
אני הייתי במסלול של הארץ

ז"א החזרת עוברים טריים שהגיעו מקייב לארץ, זה מאוד נוח והכי רחוק שנסעתי זה היה לאסותא בת"א...הרופא הוא פרופ' משיח שאני מרוצה ממנו אף על פי שאין לי נסיון עם אחרים ככה שאין לי בסיס להשוואה... יש לך המון אינפורמציה בסרגל הכחול למעלה כולל מחירים, המלצות והכל... אז המון בהצלחה לא חשוב אצל מי ואיפה...

מצב
הנושא נעול.
למעלה