לגלי שלום
אני אחת שעד עכשיו רק התעניינה והתעניינה , אבל נכון לעכשיו החלטתי שאני הולכת על מסלול רומניה , למרות שעד לא מזמן חשבתי על פדיוס . בכל מקרה מאחלת לך המון המון הצלחה . כל התשבות שרציתי זה על ידי דפדופים פה בדפים - ויש המון המון מידע כאן בפורום הזה על כל המסלולים . שוב - מאחלת לך המון הצלחה רוזמרי
לגלי שלוםשלום לכולם
אני מתעניית במסלול פדיוס. ממי שנסע לאחרונה ועדיין טריים אצלו הפרטים אני מבקשת לדעת איך היתה ההתארגנות של טיסות והגעות למרפאה? תמיד אפשר לצאת ולחזור באותו יום? גם באל-על? אפשר לברר בארץ על הנסיעות הפנימיות בין שדה התעופה והמרפאה בניקוסיה ולהזמין הסעות עוד בארץ? מפחיד אותי הקטע של התארגנות לבד. המסלול עצמו די ברור אבל המסביב נראה מלחיץ. עוד בקשה קצת שונה, אני יודעת שיש אנשים שכן מצליחים להחזיר את העוברים המוקפאים ארצה. תוכלו לכתוב לי על כך למסרים? איך מתארגנים למהלך כזה? תודה על כל עזרה בהצלחה רבה לכולם.
אני אחת שעד עכשיו רק התעניינה והתעניינה , אבל נכון לעכשיו החלטתי שאני הולכת על מסלול רומניה , למרות שעד לא מזמן חשבתי על פדיוס . בכל מקרה מאחלת לך המון המון הצלחה . כל התשבות שרציתי זה על ידי דפדופים פה בדפים - ויש המון המון מידע כאן בפורום הזה על כל המסלולים . שוב - מאחלת לך המון הצלחה רוזמרי