שלום לכולם

מצב
הנושא נעול.

ROSMARY

New member
לגלי שלום

שלום לכולם
אני מתעניית במסלול פדיוס. ממי שנסע לאחרונה ועדיין טריים אצלו הפרטים אני מבקשת לדעת איך היתה ההתארגנות של טיסות והגעות למרפאה? תמיד אפשר לצאת ולחזור באותו יום? גם באל-על? אפשר לברר בארץ על הנסיעות הפנימיות בין שדה התעופה והמרפאה בניקוסיה ולהזמין הסעות עוד בארץ? מפחיד אותי הקטע של התארגנות לבד. המסלול עצמו די ברור אבל המסביב נראה מלחיץ. עוד בקשה קצת שונה, אני יודעת שיש אנשים שכן מצליחים להחזיר את העוברים המוקפאים ארצה. תוכלו לכתוב לי על כך למסרים? איך מתארגנים למהלך כזה? תודה על כל עזרה בהצלחה רבה לכולם.
לגלי שלום
אני אחת שעד עכשיו רק התעניינה והתעניינה , אבל נכון לעכשיו החלטתי שאני הולכת על מסלול רומניה , למרות שעד לא מזמן חשבתי על פדיוס . בכל מקרה מאחלת לך המון המון הצלחה . כל התשבות שרציתי זה על ידי דפדופים פה בדפים - ויש המון המון מידע כאן בפורום הזה על כל המסלולים . שוב - מאחלת לך המון הצלחה רוזמרי

פיש10

New member
עכשיו ראיתי את שאלותיך...

שלום לכולם
אני מתעניית במסלול פדיוס. ממי שנסע לאחרונה ועדיין טריים אצלו הפרטים אני מבקשת לדעת איך היתה ההתארגנות של טיסות והגעות למרפאה? תמיד אפשר לצאת ולחזור באותו יום? גם באל-על? אפשר לברר בארץ על הנסיעות הפנימיות בין שדה התעופה והמרפאה בניקוסיה ולהזמין הסעות עוד בארץ? מפחיד אותי הקטע של התארגנות לבד. המסלול עצמו די ברור אבל המסביב נראה מלחיץ. עוד בקשה קצת שונה, אני יודעת שיש אנשים שכן מצליחים להחזיר את העוברים המוקפאים ארצה. תוכלו לכתוב לי על כך למסרים? איך מתארגנים למהלך כזה? תודה על כל עזרה בהצלחה רבה לכולם.
עכשיו ראיתי את שאלותיך...
אני בוגרת פדיוס מלפני שנה (אוקטובר 2004) ולא יוצא לי הרבה להכנס לפורום בגלל "התוצר" שהבאתי משם, לפני חודשיים נולד לי תינוק מתוק יוצא קפריסין! כבר ענו לך על רב השאלות, באם את צריכה תמיכה נוספת אשמח לענות. דבר נוסף שלא ציינו, אני "עקפתי" את בעיות המקום בטיסה ע"י רכישת כרטיס במחלקת עסקים אומנם עלה כ- 100 $ יותר אבל היה בתאריך שהייתי חייבת להגיע! המון הצלחה בהמשך הדרך!!!

גליxx

New member
שוב תודות ../images/Emo39.gif ../images/Emo39.gif

שלום לכולם
שוב תודות

ומי שמתחילה את המסלול הזה בימים אלה, אני אשמח להחליף חוויות ועיצות. בהצלחה

גליxx

New member
../images/Emo26.gif שאלה חדשה ודחופה ../images/Emo36.gif

שוב תודות

ומי שמתחילה את המסלול הזה בימים אלה, אני אשמח להחליף חוויות ועיצות. בהצלחה
שאלה חדשה ודחופה

קיבלתי מפדיוס את 2 המסמכים שהם שולחים להתחלת תהליך. יש שם את כל המידע הכללי ומה שמטריד אותי זה ענין הביטולים. הם כותבים שאם אני מבטלת-התשלום הוא מלא. אם הם מבטלים-אין חיוב. מה קורה אם אני מבטלת כי לקראת סוף ההכנה משהו לא משביע רצון מבחינת מצב הרירית, או שחולים מחלת חום, או שביתה בחברת התעופה? הם יכולים על ביטול בגין סיבות כאלה לחייב בתשלום? ברור שלא נבטל כי פתאום לא בא ,אבל יכולים להיות סיבות של הרגע האחרון שכן משפיעים וזה מפחיד אותי. מישהו יודע ויכול להבהיר לי מה באמת המדיניות?

אדוינה

New member
הי גלי!

שאלה חדשה ודחופה

קיבלתי מפדיוס את 2 המסמכים שהם שולחים להתחלת תהליך. יש שם את כל המידע הכללי ומה שמטריד אותי זה ענין הביטולים. הם כותבים שאם אני מבטלת-התשלום הוא מלא. אם הם מבטלים-אין חיוב. מה קורה אם אני מבטלת כי לקראת סוף ההכנה משהו לא משביע רצון מבחינת מצב הרירית, או שחולים מחלת חום, או שביתה בחברת התעופה? הם יכולים על ביטול בגין סיבות כאלה לחייב בתשלום? ברור שלא נבטל כי פתאום לא בא ,אבל יכולים להיות סיבות של הרגע האחרון שכן משפיעים וזה מפחיד אותי. מישהו יודע ויכול להבהיר לי מה באמת המדיניות?
הי גלי!
כל הטיפול נעשה במעקב צמוד איתם ומולם. אני מאמינה שאם כח עליון,ימנע בעדך מלנסוע לטיפול,אז הם יתחשבו. עוד לא שמעתי על תלונה נגדם בנושא דומה.אך כמובן שייתכן והיו. בנוסף את יכולה לשלוח דוא"ל למהרינגס,ולעלות שם את חששותייך. בהצלחה!

מצב
הנושא נעול.
למעלה