שלום לכולם

מצב
הנושא נעול.

גליxx

New member
שלום לכולם

שלום לכולם
אני מתעניית במסלול פדיוס. ממי שנסע לאחרונה ועדיין טריים אצלו הפרטים אני מבקשת לדעת איך היתה ההתארגנות של טיסות והגעות למרפאה? תמיד אפשר לצאת ולחזור באותו יום? גם באל-על? אפשר לברר בארץ על הנסיעות הפנימיות בין שדה התעופה והמרפאה בניקוסיה ולהזמין הסעות עוד בארץ? מפחיד אותי הקטע של התארגנות לבד. המסלול עצמו די ברור אבל המסביב נראה מלחיץ. עוד בקשה קצת שונה, אני יודעת שיש אנשים שכן מצליחים להחזיר את העוברים המוקפאים ארצה. תוכלו לכתוב לי על כך למסרים? איך מתארגנים למהלך כזה? תודה על כל עזרה בהצלחה רבה לכולם.

גליxx

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif

שלום לכולם
אני מתעניית במסלול פדיוס. ממי שנסע לאחרונה ועדיין טריים אצלו הפרטים אני מבקשת לדעת איך היתה ההתארגנות של טיסות והגעות למרפאה? תמיד אפשר לצאת ולחזור באותו יום? גם באל-על? אפשר לברר בארץ על הנסיעות הפנימיות בין שדה התעופה והמרפאה בניקוסיה ולהזמין הסעות עוד בארץ? מפחיד אותי הקטע של התארגנות לבד. המסלול עצמו די ברור אבל המסביב נראה מלחיץ. עוד בקשה קצת שונה, אני יודעת שיש אנשים שכן מצליחים להחזיר את העוברים המוקפאים ארצה. תוכלו לכתוב לי על כך למסרים? איך מתארגנים למהלך כזה? תודה על כל עזרה בהצלחה רבה לכולם.

עצוב לי שלא רוצים לעזור ולשתף.

צביטניק

New member
אל תעצבי ,התשובות יגיעו

עצוב לי שלא רוצים לעזור ולשתף.
אל תעצבי ,התשובות יגיעו
לגלי , אני לא ממטופלות פדיוס אבל אני מורה בחופשה ויש לי זמן להציץ בפורום אפילו פעמיים ביום , רב משתתפי הפורום עובדים ונכנסים לפורום פעם בשלשה ימים ואפילו רק פעם בשבוע , האזרי בסבלנות. כדי לאתר נשים מפדיוס , העזרי ב"חיפוש" , יפתח חלון רשמי פדיוס גם בנושא וגם בתוכן , הכנסי טווח תאריך חצי שנה אחרונה ועייני בתוצאות. לאחר מכן את יכולה לפנות במסר לנשים שהיו בפדיוס , המסר מגיע לאימייל הפרטי של כל אחת ויכול להיות ששם הן מבקרות כל יום.תאמיני לי שתוך כמה ימים אפילו כבר מהערב ינתנו לך תשובות , יש כאן בפורום לא מעט נשים במסלול זה. שיהיה בהצלחה

נטאשה

New member
גלי יקרה

שלום לכולם
גלי יקרה
ממש, אבל ממש אל תהיי עצובה בגלל שלא ענו לך - עדיין!!! יש שעות מתות כאן בפורום וזה ממש לא אישי נגדך אני בטוחה שבקרוב יכנסו ותקבלי שטף של תגובות. לי למשל אין כל כך מה לחדש לך מכיוון שאני במסלול אחר וגם לא ניסיתי עדיין להביא מוקפאים מחו"ל. בכל מקה מאחלת לך בהצלחה. ושולחת חיוכים וחיבוקים למצב רוח טוב ואופטימי.

בריזה1

New member
גם אני לא מהמסלול הזה

שלום לכולם
גם אני לא מהמסלול הזה
אל תדאגי יש לנו כאן קבוצת פדיוס מכובדת שגם אוהבת לעזור קצת סבלנות ותקבלי תגובות. בהצלחה, בריזה

היי גלי וברכה הבאה../images/Emo140.gif

שלום לכולם
היי גלי וברכה הבאה

אני אישית לא יכול לתת לך מידע על המסלול המעבר למה שנכתב פה בפורום. אנחנו היינו במסלול אחר. אך מסלול פדיוס אכן נחשב לבין המסלולים עם אחוזי החצלה מאד טובים. מקשר לך מאמר שנתכב ע"י שני חברי פורום ממש לפני חודשיים על פדיוס. זה גם נמצא המאמרי הפורום. בנוסף אני מוספיך לך קישור לשאלות נפוצות עם הרבה מאד פרטים על מסלול פדיוס. מהמון המון בהצלחה. נ.ב., אחת ממנהלות הפורום הינה בוגרת מסלול זה אך עברה דירה השבוע וקצת מנותקת מהפורום. הפורום הזה הוא קצת יותר קטן מפורום פוריות ואכן הפעילות וזמן התגובה קצת יותר איתי משם. אם זאת אין עלינו מבחינת תמיכה וידע בנושא

זה חידוש בפורום../images/Emo62.gif

היי גלי וברכה הבאה

אני אישית לא יכול לתת לך מידע על המסלול המעבר למה שנכתב פה בפורום. אנחנו היינו במסלול אחר. אך מסלול פדיוס אכן נחשב לבין המסלולים עם אחוזי החצלה מאד טובים. מקשר לך מאמר שנתכב ע"י שני חברי פורום ממש לפני חודשיים על פדיוס. זה גם נמצא המאמרי הפורום. בנוסף אני מוספיך לך קישור לשאלות נפוצות עם הרבה מאד פרטים על מסלול פדיוס. מהמון המון בהצלחה. נ.ב., אחת ממנהלות הפורום הינה בוגרת מסלול זה אך עברה דירה השבוע וקצת מנותקת מהפורום. הפורום הזה הוא קצת יותר קטן מפורום פוריות ואכן הפעילות וזמן התגובה קצת יותר איתי משם. אם זאת אין עלינו מבחינת תמיכה וידע בנושא
זה חידוש בפורום

משהיא שמבקשת איצות ותמיכה על מסלול פדיוס ומקבלת את זה בעיקר ממטופלי ובוגרי מסלול רומניה.
בנות פדיוס איפה אתן

גלי - ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

שלום לכולם
גלי - ברוכה הבאה

קודם כל, מאחלת לך המון הצלחה במסלול בו בחרת. אם תעשי חיפוש בפורום על מסלול פדיוס, תראי שבחרת במסלול מנצח עם הרבה הצלחות כאן. מצטערת שלא עניתי לך בבוקר. ראיתי את הודעתך, אך אין לי תשובות על שאלותייך מכיוון ולא הייתי במסלול זה. אל תתעצבי, לא כל בנות פדיוס זמינות בפורום במשך היום, ואני בטוחה שיענו לך על כל השאלות. בהצלחה

אדוינה

New member
ברוכה הבאה גלי ../images/Emo140.gif

שלום לכולם
ברוכה הבאה גלי

נתנו לך את הקישורים המדוייקים. יש המון חומר בדפים הקודמים. אם יהיו עוד שאלות ,את מוזמנת לשאול. מאחלת לך הרבה הצלחה !

גליxx

New member
../images/Emo24.gif

שלום לכולם

תודה על קבלת הפנים. אני מעודכנת על המסלול מבחינת מה מקבלים, ומה משלמים אבל כל הלוגיסטיקה מסביב לא ברורה לי. כמו שצינתי, בעיקר טיסה וחזרה באותו יום אם כדאי ואפשרי, ההגעות למרפאה עצמה. כל דבר שיכול לסייע ושאפשר לארגן כבר בארץ ולא שם. ושאלת המה עושים עם המוקפאים כי השארתם שם מאד מייקרת את המסלול.

ronitili

New member
ברוכה הבאה, גלי ../images/Emo140.gif ובהצלחה../images/Emo70.gif

תודה על קבלת הפנים. אני מעודכנת על המסלול מבחינת מה מקבלים, ומה משלמים אבל כל הלוגיסטיקה מסביב לא ברורה לי. כמו שצינתי, בעיקר טיסה וחזרה באותו יום אם כדאי ואפשרי, ההגעות למרפאה עצמה. כל דבר שיכול לסייע ושאפשר לארגן כבר בארץ ולא שם. ושאלת המה עושים עם המוקפאים כי השארתם שם מאד מייקרת את המסלול.
ברוכה הבאה, גלי
ובהצלחה

יש ימים בהם אפשר לטוס ולחזור באותו יום. יש ימים שלא, ויש המנצלים זאת לחופשה בקפריסין. הגעה למרפאה - בצאתך מהשדה, מצד שמאל, יש קו של "האוטובוס הירוק" - זול משמעותית לעומת מונית ספיישל (3 לירות בערך לעומת 20) הקו הזה מגיע לניקוסיה (תחנה סופית), מרחק הליכה מהקליניקה. בחזרה מהרנגיס מזמינה מונית שירות שאוספת אותך מהמרפאה. היום אי אפשר לאחסן בארץ מוקפאים מפדיוס, אין ברירה אלא להשאיר אותם שם ולטוס שוב כדי להחזיר לרחם את האחים
הכי חשוב - המסלול מאד מוצלח, יש בפורום בנות רבות שילדו/בהריון מאחלת לך להצליח בקרוב או בשפת הפורום להצהיב
במהרה

גליxx

New member
תודה על פרוט אפשרויות ההסעה

ברוכה הבאה, גלי
ובהצלחה

יש ימים בהם אפשר לטוס ולחזור באותו יום. יש ימים שלא, ויש המנצלים זאת לחופשה בקפריסין. הגעה למרפאה - בצאתך מהשדה, מצד שמאל, יש קו של "האוטובוס הירוק" - זול משמעותית לעומת מונית ספיישל (3 לירות בערך לעומת 20) הקו הזה מגיע לניקוסיה (תחנה סופית), מרחק הליכה מהקליניקה. בחזרה מהרנגיס מזמינה מונית שירות שאוספת אותך מהמרפאה. היום אי אפשר לאחסן בארץ מוקפאים מפדיוס, אין ברירה אלא להשאיר אותם שם ולטוס שוב כדי להחזיר לרחם את האחים
הכי חשוב - המסלול מאד מוצלח, יש בפורום בנות רבות שילדו/בהריון מאחלת לך להצליח בקרוב או בשפת הפורום להצהיב
במהרה
תודה על פרוט אפשרויות ההסעה
זה נשמע קל

3דוגית

New member
פרטים על פדיוס../images/Emo39.gif

שלום לכולם
פרטים על פדיוס

בדקתי במס' חברות לגבי הטיסה, עד סוף אוקטובר יש קצת לחץ ומחיר הוא גבוה יותר. החל מנובמבר המחירים יורדים וגם הלחץ.....אם כי אפשר למצוא טיסות עי הזמנה מראש באופן עקרוני. ואז תוכלי להודיע על בקשה מדוייקת יותר. את הפרטים הנל קבלתי באיסתא, ולגבי טיסה וחזרה באותו היום, היא יכולה לשלב בין שתי חברות- מובן שהמחיר יקר יותר -כ 350 $.

גליxx

New member
תודה דוגית

פרטים על פדיוס

בדקתי במס' חברות לגבי הטיסה, עד סוף אוקטובר יש קצת לחץ ומחיר הוא גבוה יותר. החל מנובמבר המחירים יורדים וגם הלחץ.....אם כי אפשר למצוא טיסות עי הזמנה מראש באופן עקרוני. ואז תוכלי להודיע על בקשה מדוייקת יותר. את הפרטים הנל קבלתי באיסתא, ולגבי טיסה וחזרה באותו היום, היא יכולה לשלב בין שתי חברות- מובן שהמחיר יקר יותר -כ 350 $.
תודה דוגית
כיום מוכרים עיסקות חבילה כולל טיסות ומלון במחירים ממש אטרקטיביים. עוד לא ניסיתי לבדוק על טיסות באותו יום ואני שמחה לשמוע שזה אפשרי.

כבוגרת של פדיוס... אם כי מלפני

שלום לכולם
כבוגרת של פדיוס... אם כי מלפני
שנה ויותר (ועכשיו יושבת ומתקתקת ביד אחת כי השנניה עסוקה בלחבק את העולל...) את ארגון הטיסות עשינו דרך מישהי מסוכנות נסיעות ושריינו לעצמנו כמה תאריכים ולא הייתה בעיה עם זה למרות שטסנו ביולי. בעלי טס בבוקר נתן את התרןמה שלו וחזא באותו יום באל על. ההחזרה בוצעה ביום שישי - טסנו יום חמשי וכיוון שנשארנו לסופשבוע אז היה לנו הסעה מהשדה למלון כך שבזה לא אוכל חעזור לך. אם יש עוד שאלות אשמח לענות עד כמה שהזכרון יתן... בהצלחה!!

ayoosh

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif ו../images/Emo50.gif

שלום לכולם
ברוכה הבאה
ו

קודם כל- כמו שכבר אמרו לך- מתנצלת על העיכוב... עברנו דירה ורק היום הסתיימה מבחינתי תוכנית ה"התנתקות" מהמחשב...
אומנם אני לא בוגרת טריה של פדיוס (בדיוק באותו יום כמו רוצה משפחה
... היינו ביחד...), אבל לעניין הטיסות- הבעיה היא בד"כ בסופי שבוע- יש בעיה לטוס ולחזור באותו יום בשישי ושבת. מעבר לזה- שלא בעונה, יש פחות טיסות, אבל יש טיסות סדירות של סייפרוס ואלעל (במשותף). אם אנחנו הצלחנו לטוס בשיא העונה ביולי- זה כנראה אפשרי תמיד... פשוט עניין של מחיר. אגב- כנראה שבעונה ולפעמים גם לא- ממש "משתלם" לנצל לחופש כי דיל של טיסה+לינה יכול לעלות פחות מטיסה בלבד... לגבי הנסיעה משדה התעופה- זה ממש ממש ממש לא נורא. זה גם עניין של תקציב, אבל בהחלט אפשר לנסוע בהלוך באוטובוס, חבל לבזבז על מונית, וגם אם יגידו לך להיות מוקדם בבוקר, אין טעם להגיע בשעת הפתיחה- בכל מקרה מחכים... לגבי מוקפאים- לא יכולה לעזור לך, מקווה שקיבלת תשובות במסרים. המון המון

גליxx

New member
תודה. אני כבר לא בוכה ../images/Emo8.gif

ברוכה הבאה
ו

קודם כל- כמו שכבר אמרו לך- מתנצלת על העיכוב... עברנו דירה ורק היום הסתיימה מבחינתי תוכנית ה"התנתקות" מהמחשב...
אומנם אני לא בוגרת טריה של פדיוס (בדיוק באותו יום כמו רוצה משפחה
... היינו ביחד...), אבל לעניין הטיסות- הבעיה היא בד"כ בסופי שבוע- יש בעיה לטוס ולחזור באותו יום בשישי ושבת. מעבר לזה- שלא בעונה, יש פחות טיסות, אבל יש טיסות סדירות של סייפרוס ואלעל (במשותף). אם אנחנו הצלחנו לטוס בשיא העונה ביולי- זה כנראה אפשרי תמיד... פשוט עניין של מחיר. אגב- כנראה שבעונה ולפעמים גם לא- ממש "משתלם" לנצל לחופש כי דיל של טיסה+לינה יכול לעלות פחות מטיסה בלבד... לגבי הנסיעה משדה התעופה- זה ממש ממש ממש לא נורא. זה גם עניין של תקציב, אבל בהחלט אפשר לנסוע בהלוך באוטובוס, חבל לבזבז על מונית, וגם אם יגידו לך להיות מוקדם בבוקר, אין טעם להגיע בשעת הפתיחה- בכל מקרה מחכים... לגבי מוקפאים- לא יכולה לעזור לך, מקווה שקיבלת תשובות במסרים. המון המון
תודה. אני כבר לא בוכה

פתאום צצה לי שאלה עקרונית על פדיוס; הם מרכז IVF רגיל שמתפקד כל השנה או שהם רק למטרות תרומת ביציות? מבחינת הכנה של תורמת ונתרמת -הם מנסים לארגן קבוצת תורמות לאותו מועד או שכל אחת מותאמת לפי תגובה אינדיבידואלית ובהתאמה לנתרמת? אני יודעת שיש מרכזים שמכינים הרבה בנות יחד ואז כבולים ללוחות זמנים פחות גמישים, לעומת מכון שמתפקד שוטף ועם אפשרויות תימרון. מקווה שהשאלה שלי היתה ברורה

ayoosh

New member
פדיוס הוא מכון IVF

תודה. אני כבר לא בוכה

פתאום צצה לי שאלה עקרונית על פדיוס; הם מרכז IVF רגיל שמתפקד כל השנה או שהם רק למטרות תרומת ביציות? מבחינת הכנה של תורמת ונתרמת -הם מנסים לארגן קבוצת תורמות לאותו מועד או שכל אחת מותאמת לפי תגובה אינדיבידואלית ובהתאמה לנתרמת? אני יודעת שיש מרכזים שמכינים הרבה בנות יחד ואז כבולים ללוחות זמנים פחות גמישים, לעומת מכון שמתפקד שוטף ועם אפשרויות תימרון. מקווה שהשאלה שלי היתה ברורה
פדיוס הוא מכון IVF
שגם מתעסק עם תרומת ביציות. לגבי התורמות- אכן, בניגוד למסלולים אחרים לא מדובר על סנכרון קבוצה של תורמות לקבוצה של נתרמות, אלא התאמה אישית שלך מול התורמת ולהפך... באופן עקרוני הנסיעה ל אחייבת להיות בסוף השבוע, איכשהו מנסיון שלי ובפורום, נראה לי (לא ערכתי מחקר מעמיק) שלרוב השאיבה היא בשלישי או שישי וההחזרה בחמישי/שישי או שני.
שוב

גליxx

New member
../images/Emo45.gif תודה ayoosh

פדיוס הוא מכון IVF
שגם מתעסק עם תרומת ביציות. לגבי התורמות- אכן, בניגוד למסלולים אחרים לא מדובר על סנכרון קבוצה של תורמות לקבוצה של נתרמות, אלא התאמה אישית שלך מול התורמת ולהפך... באופן עקרוני הנסיעה ל אחייבת להיות בסוף השבוע, איכשהו מנסיון שלי ובפורום, נראה לי (לא ערכתי מחקר מעמיק) שלרוב השאיבה היא בשלישי או שישי וההחזרה בחמישי/שישי או שני.
שוב
תודה ayoosh

מצב
הנושא נעול.
למעלה