שלום לכולם!

abigaillovesmj

New member
סחטיין על בצלאל ../images/Emo13.gif

דווקא אהבתי את זה שהוא שחום יותר בציור מאשר במקור...

למרות שיש לי ידיד שמעולם לא למד ציור

והוא בלי עין הרע האמן הכי מבוקש בארץ!! ויקטור מכיר? בתי ספר לא עושים כלום אם הכשרון לא קיים כבר אפרופו בצלאל לא קיבל איזה מישהו שחכתי את שמו הייתה על זה כתבה בעיתון בתואנה שהוא לא מצייר מספיק טוב ואחרי זה אולפני דיסני לקחו אותו לאייר לאחד הסרטים שלהם...כנראה שדיסני מעסיקים רק "בררה" XD שלא לציין שיש המוני אמנים כמו זמרים למשל שמעולם לא הלכו לבית ספר למוזיקה *אהם* ועדיין הם הזמרים הכי מצליחים בעולם... ככה שבית ספר עוזר לך כקליפת השום אם אין לך כישרון בבסיס אבל סבבה... בהצלחה XD

כן האמת היא שיש הרבה סיפורים כאלה

איתי אישית ניגשו אנשים הרבה יותר טובים ממני,שלא עברו, אבל את יודעת הולכים לשם לחפש, בכל אופן אני יוצא עכשיו אז אני לא וכל לענות יותר אני רק רוצהלישאול אם את מכירה את מיכל הירשבר או שי חזן ואם המעריצים עוד ממשיכים ללכת לבתי חולים בימי ההולדת?

אני מעריצה של מייקל מ1990

אבל אני בפורום לסירוגין רק מ 2003 שמעתי שמיכל היא זו שייסדה את המסורת (לא יודעת אם גם את המועדון) של ביקור בבתי חולים, אך אינני מכירה אותה וגם לא את השני שציינת. בנוגע ליומולדת עדיין יש כאלה שהולכים אבל המנהג הולך ומתפוגג...המועדון גם התפלג אתה יודע כמו שאומרים "עבר ביננו חתול שחור"
XD

aMJel

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif החתול הזה קורע../images/Emo70.gif

אהההההה

טוב,גם אני היתי בין האנשים האלה, ניראה לי גם שאני גם מכיר את אביגיל , פשוט חשבתי שהם עדין פעילים פה בפורום לא משנה בכל אופן תודה על העזרה........

abigaillovesmj

New member
היי

היית במפגשים הראשונים שאורגנו על ידי מיכל הירשברג? באלו שנים? בקשר להמשך קיום המסורת הנהדרת הזאת, כפי ששמעת מג'ן זה קצת בדעיכה כרגע אבל אני מקווה שלא לתמיד. הרבה אנשים התחלפו, חלקם עזבו והרבה הצטרפו. אני מאוד מקווה שנוכל לחדש את המסורת הזו כי היא משהו שאני ועוד רבים מאוד גאים בו ודרך מאוד יפה גם להנעים את זמנם של ילדים חולים וגם ללכת בעקבות מייקל והמסרים שהוא מעביר. .

היתי בשנים או שלושה הראשונים,

באחד מהם לבשתי מדים של מג"ב - היתה לי גם חברה מעריצה קראו לה הילה, אני גם אירגנתי התקפים של מכתבי מעריצים לתוכנית של גיא פינס , פנאי פלוס, ומעריב לנוער ובסוף פירסמו שם גם ציור שלי

midnightcat

New member
בהמשך למסרים: אז אנחנו לא מכירים.

התחלתי להגיע למפגשים רק מ- 2004, ואתה לא האנשים שחשבתי.. אגב, אתה עדיין בקשר עם הילה? היא עדיין מעריצה?

abigaillovesmj

New member
ולא היית במפגשים שנערכו אחר כך?

היית רק באלו שאורגנו על ידי מיכל הרישברג?

למעלה