שלום לכולם:)

שלום לכולם:)

אני חיילת כבר חצי שנה ויצא לי להכיר המון בחורים עד עכשיו הרבה מהם הומואים, מ ק ס י מ י ם:) הם אחת הסיבות שאני לא מצטערת שהתגייסתי... בכל מקרה רציתי לספר על חבר טוב שלי, שבוע שעבר יום שישי הוא ישב עם חברים בפאב בשעה 4 ככה הוא הלך לשירותים, הוא בא לסגור את הדלת ומישהו מצד השני התנגד עד שהוא נכנס ונעל את עצמו יחד עם חבר שלי בתא. הוא ניסה לגעת בו ולהפשיט אותו אבל חבר שלי הצליח לברוח, ישר אחרי זה הוא והחברים התקפלו הביתה דיברתי איתו כמה דקות אחרי שזה קרה והוא נשמע היה נורא... יום אחרי זה הוא כבר התחיל לצחוק על זה ועכשיו הוא כביכול בסדר גמור עם מה שקרה... אתם חושבים שהגישה שלו כלפי הטרדה מינית(וזה מה שזה היה!) כל כך מתירנית בגלל שהוא הומו? מה בכלל הגישה המקובלת כלפי הטרדות מיניות בקהילה? אני סטרייטית לגמרי, ואני יודעת שאצלי התגובה תהיה תלויה מאוד בסיטואציה כי גם אני די לוס... בכל מקרה מעניין אותי לדעת, ושתהיה שבת לפנים:)

gooligay

New member
דעתי...

אומנם הקהילה באמת שמתעסקת הרבה בסקס וכך כל דבר שנוגע לסקס מקבל לגיטמציה מסוימת גם הטרדות מיניות אבל אי אפשר להתעלם מכך שהיה 4 לפנות בוקר בפאב ואולי גם חברך תרם לזה שזה הגיע למצב הזה... התגובה על הטרדה מינית היא מאוד אישית, אני בטוח שגם בקהילה ישנם אנשים שמאוד היו נפגעים מזה ומאידך אנשים שנדלקים מזה וזורמים עם הבחור, אבל אני כמעט בטוח שהומואים יגיבו ביתר קלות להטרדה מינית מעיין זו גם בגלל האלכוהול בבר, גם בגלל עצם היותם גברים ומשוחררים יותר מבחינה מינית וגם בגלל הלגיטימציה של הקהילה. בכל מקרה, התגובה האישית של חברך דווקא די מדאיגה, ברור מאליו שאת מכירה אותו יותר טוב מכולנו אבל עצם זה שיום אחד הוא היה בטראומה ורק אחר כך הוא התחיל לצחוק על זה זה יכול להחשיד. אולי הוא דווקא לא מקבל את זה כל כך טוב ובעצם זו הדרך שלו להדחיק ולהתמודד, בתור חברה הייתי ממליץ לשים לב לזה ולתמוך. שבת נפלאה

Elsewhere

New member
בלי להעליב,

אבל אני קורא את זה ופשוט רואה מול העיניים "בלה" אחד גדול. א - גם אתה וגם הבחורה לא יודעים מה הבחור הרגיש באותו הרגע. אולי הוא רק ניסה לשדר שהוא לוקח את זה בקלות כדי שלא ידאגו לו? חוץ מזה, אתה סותר את עצמך בצורה מטורפת. מצד אחד, אתה אומר שהוא לקח את זה בקלות כי הוא גבר הומו בפאב, ומצד שני אתה אומר שהוא עבר טראומה והוא מדחיק אותה. ב - "ואולי גם חברך תרם לזה"? בחייאת רבאק. זה כמו שאומרים שבחורות שלובשות מחשוף פשוט מזמינות שינסו להשכיב אותן. האשמה כאן לא נופלת על אף אחד מלבד התוקף/מטריד, אז אל תנסה להפיל את זה על אותו הבחור. ג - אתה פשוט סטריאוטיפי בצורה מפחידה. גברים יותר משוחררים מינית? הקהילה נותנת לגיטימציה לתקיפה מינית? מה זה השטויות האלה? אתה רוצה להגיד לי שאתה רוצה שיאנסו אותך, כי אתה גבר הומו? אז בוא נצא רגע מנקודת הנחה שאתה רוצה שיאנסו אותך - זה לא כי אתה גבר, זה לא כי אתה הומו, זה לא כי שתית אלכוהול. זה כי אתה גל וכי אונס ימשוך אותך. ו, אתה יודע, Just for the record, זה מוגדר כהטרדה/תקיפה מינית ברגע שאתה מביע התנגדות. אלא אם מישהו נמשך לזה, אף אחד לא יגיב לתקיפה מינית בקלות. התנגדת והמשיכו להטריד אותך ולגעת בך, פור פאק סייק. What is there to be taken lightly?

gooligay

New member
ותגובתי...

א. נתתי שני הסברים לתגובה שלו, מהודעת הבחורה אפשר להבין שהיא שמחפשת הסבר לתגובת חברה כך שלא סתרתי את עצמי אלא נתתי שני הסברים שדי סותרים האחד את השני. ב. לא ניסתי לתלות את האשמה באף אחד אלא להגיד שוב שאולי ההטרדה המינית הזו נבעה מהבנה לא נכונה האחד את השני וכך בסופו של דבר הבחור בכלל צוחק על העניין ולא ניגש למשטרה לדווח על תקיפה. ג. אני מודע לזה שאני סטריאוטיפי, כולנו, תמיד. ממחקרים עולה שגברים חושבים יותר על אקטים מיניים וגם עושים יותר מין, עם יותר פרטנריות ומגיל צעיר יותר אז אני מרשה לעצמי להכליל ולהגיד שהם משוחררים יותר מבחינה מינית, יש יוצאי דופן כמובן. ולא אמרתי שהוא רצה שיאנסו אותו או הביע אהדה ורצון אלא הצעתי הסבר לתגובה שלו. ואולי זה רק אני והדברים שאליהם אני נחשף אבל מהבנתי עולה שסטוצים זה דבר הרבה יותר שכיח בקהילה מאשר זוגות לטווח הרחוק. ושכל אחד באמת יחיה על פי רצונו אבל זה באמת נותן לגיטמציה לסקס... וjust for the record, לא אני ולא אתה היינו שם, עדים לדבר או שותפים וגם אם היינו, סביר להניח שלא היינו יכולים לפרש בדיוק ולתת את ההסבר הנכון לכל דבר ודבר, כל שנותר לנו הוא להעלות השערות ולנסות לבסס אותן על פי מה שנאמר לנו.

resputin

New member
אומנם לא קראתי את ההודעה המקורית,

אבל גם אם סטוצים זה דבר שכיח בקהילה וגם אם ניתנת לגיטימציה לסקס, זה לא בשום דרך מעודד התחלה אגרסיבית או/ו הטרדה מינית. דווקא בגלל המותרות המינית הזו, יש אנשים שמרשים לעצמם קצת יותר מדי או/ו לא יודעים ש"לא" זה "לא"; לאו דווקא ברמה של הטרדה מינית, אבל מספיק שפעם אחת אומרים לך לא, אתה אמור להבין שאותו אדם לא מעוניין. אינני סבור שמותרות מינית או העובדה שאתה עושה סטוצים - או שקיימת לגיטימציה לסטוצים - מהווה פתח דרך לכל דבר מעבר לנ"ל.

O.M.G

אשכרא נעלו אותו בתא בכוח והצלחת להוציא אותו לא בסדר.. אמממ.. גישה רעה אחי\אחותי

Saint Marco

New member
תקשיבי דרלינג,

בתור אחד שעבר הטרדה מינית אני יכול לומר לך שכל אחד מתמודד עם העניין בצורה אחרת.. יש כאלה שצוחקים על זה, יש כאלה שבוכים על זה המון, יש כאלה שמדחיקים ויש ויש....

resputin

New member
אין שום הצדקה להטרדה מינית,

אי אפשר לתרץ אותה בשום דרך ואי אפשר להאשים את הצד המוטרד, הומו או סטרייט. אם אני הייתי באותו תא שירותים אותו הבחור היה מקבל סטירה - במקרה הטוב. אי אפשר להסביר חוצפה של אנשים.

למעלה