שלום לכולם.

yaeli008

New member
שלום לכולם.

הכלבה שלי נדרסה למוות היום.
ממש ליד הבית שלנו , עברה שכנה [ שמכירה אותנו היטב]במהירות, פגעה בה ונסעה בלי לתת טיפול לכלבה המדממת בראשה. הכלבה שלי דיממה עוד כמה דקות, עד שהשכן קרא לוטרינר שקבע שאין מה לעשות ונתן לה זריקת מוות. האם יש מקום לתבוע את השכנה?

RM girl

New member
משתתפת בצערך

אני חושבת שאת יכולה ואת צריכה לתבוע את השכנה.תקחי עורך דין.

מאמוש

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo10.gifמשתתפת בצערך..../images/Emo201.gif../images/Emo7.gif

Tanya האחד

New member
../images/Emo16.gifמשתתפת בצערך

אני יודעת איך זה, גם לי נדרסה כלבה למוות, רק שלא היה את מי לתבוע ואת מי להאשים...קבלי

משתתפת בצערך

אכן כואב.
תבדקי טוב את נושא התביעה כי עלולה לעלות השאלה למה הכלבה היתה על הכביש... או שאת גרה במושב וזה מקובל...

אין לך את מי לתבוע

לכלבה אסור היה להסתובב לבד בחוץ. אם כבר - השכנה יכולה לתבוע אותך על נזק לאוטו. ראבאק, עם כל הצער על הכלבה, זה מה שיש לך לחשוב עכשיו? אם אפשר לתבוע? אולי במקום זה תשבי שותפנימי שזו הייתה אשמתך, ותתכנני איך למנוע את זה עם הכלב הבא שיבוא?

אבל למה באלימות?

גם ככה כואב לה עכשיו. ברור שזו בעיה. אפשר להגיב ברכות יותר.

good girl 21

New member
ילדה בלבן צודקת.

זה לא הזמן לדבר על תביעות. עם כל הצער אם היא תתבע את השכנה הכלבה לא תחזור אליה. אם אני הייתי במצב שלה וחס וחלילה הכלבה שלי היית נדרסת לא הייתי בכלל מתקרבת למחשב אותו יום. אבל כל אחד והדרך התמודדות שלו. משתתפת בצערך

לא אמרתי שלא

רק לא הייתי כותבת בניסוח כזה. גם ככה אתה מאשים את עצמך ברגע זה. לא צריך להוסיף על זה. לא חשוב, העיקר שהבנו.

תגובה מכוערת, שלא לומר שגויה

יתכן ובהחלט יש מקום לפעול נגד השכנה על נהיגה בפרעות. זה בקלות היה יכול להיות גם בן אדם שנפגע כך (כן, זה קרה לאבא שלי, בחניה של הבית שלנו).

RM girl

New member
שתשאל עורך דין אם אפשר לתבוע.

אני היתי תובעת את האימ אמא שלה.

גלי1232

New member
אני משתתפת בצערך

ישבתי וקראתי את ההודעה שלך ופשוט אני בוכה את חייבת לתבוע את השכנה אל תוותרי

משתתף בצערך

אישית, לא הייתי נכנס לעניין של תביעות, כי במהלך התביעה תחוו שוב את הכאב, וברור לי, כי השכנה המפלצתית לא תיענש כראוי ולא תשלם את המחיר המגיע לה. שלא תדעי עוד צער.

טון טון1

New member
משתתפת בצערך ../images/Emo201.gif

תהיי חזקה. כביש הוא מקום מסוכן, לבני אדם שיש להם מודעות לסכנות ואפילו יותר לכלב שאינו קשור ולא מודע לסכנות. בת כמה היא היתה? ואיך קראו לה?
לזכר הכלבה.

למעלה