שלום לכולם

שלום לכולם

שלום חברים, אני חדש פה קודם כל רוצה להגיד לכם שאתם אנשים אמיצים וחזקים מאוד לעולם אין להתבייש במה שיש לכם אף אחד לא מושלם. אז ככה: לחברה שלי יש תסמונת טורט מאוד מאוד קשה היא ואני ביחד היינו שנה וארבעה חודשים. היא עברה את הניתוח המדובר על תסמונת טורט, מאז שחזרה מהניתוח היא אדם אחר לגמריי. פתאום לא רוצה אותי, למחרת כן רוצה אותי. אני היתי לצידה כל הניתוח והטיקים בכלל לא מפריעים לי אני אוהב אותה כמו שהיא ומייחל לעצמי להזדקן איתה. חבר שלי קרא מאמר פה באנטרנט לגביי הניתוח הזה ואמר שיש לזה השלכות של דכאון ובלבול אני לקחתי את הכל בחשבון אבל לא חשבתי שהיא תגיע למצב כזה. היא פוחדת לנסוע למקומות אפילו לחברים שלי או לשתות קפה היא לא מוכנה לצאת . היא מתהלכת עם כובע כזה כי אין לה הרבה שיער ככה מגלחים בניתוחים האלו. הבטחון שלה ירד ל - 0 ואני לא יודע מה לעשות. בבקשה תעזרו לי . לפני הניתוח היתה לי בחורה שונה ביידים והיום יש לי אחרת לגמרי יש רגעים שאני לא מכיר אותה. היא מפוחדת כל הזמן יש לה חרדות, היא אמורה לעבור טיפול נפשי אבל גם הפסיכיאטר נורא פגע בה וטען שבגלל שיש לה את המחלה היא "תינגע במטפלת" האישית שהיתה אמורה להיות לה. אז לא קיבלה שיחות והיום היא מיתרוצצת כל הזמן בטיפולים בבית חולים הדסה בירושלים אני מלווה אותה הרבה לאן שהיא צריכה עושה אותה כמו מלכה קניתי לה ביום שישי בלון ענקי עם זר פרחים ענק!!! רק לעשות לה טוב על הלב ואולי לחזור אבל היא לא רוצה אותי. פעם ראשונה שאני כותב כאן חבר שלי הכניס אותי למחשב הזה לאתר הזה שלכם. אני חסר אונים על מלא, אני גר אצלה בימים האלו עד שאשכיר דירה לצערי כי היא לא רוצה שאשכיר דירה מפה התחילה כל המריבה שלנו ואז היא ביום אחד החליטה "אם אתה משכיר דירה אז הקשר מסתיים" . יש לה חרדת נטישה ועוד כל מני בעיות נפשיות אבל אני מתמודד עם הכל ורוצה את הכל בחזרה אני אוהב אותה כמו שבחיים שלי לא אהבתי בחורה. הטיקים שלה זה משהו שעושה אותה מיוחדת מאוד והיא טובת לב בחורה מקסימה וחכמה מאוד(כמו כל החולים ככה הבנתי) . תעזרו לי ביום רביעי יש לה יום הולדת . היא לא רוצה לחגוג ולא רוצה לחזור אלי . אני פוחד להתקרב מדי כי היא חוטפת לעיתים רחוקות התקפיי זעם ואני פוחד שהיא תעיף על עצמה משהו בטעות לא מהטיקים פשוט מהעצבים. אני כבר לא יודע מה לעשות אני מתוסכל . כואב לי שהקשר שלנו ילך לאיבוד כואב לי עליה שהיא כל דבר לוקחת קשה. כי מה בסך הכל אני רוצה? לאהוב אותה ולהמשיך להיות חברים ולהתחתן בבוא היום, לקחתי בחשבון שאולי ממנה תעבור המחלה לילדים שלי ואמת? נשבע לכם בכל היקר לי שזה בכלל לא מעניין אותי אני אגדל יחד איתה את הילד או הילדים אם יהיו לנו ואעשה אותם ואותה מאושרים. אבל היא לא רוצה אותי .אולי אתם שיש לכם את אותה מחלה כמו שלה אולי תעזרו לי איך לגשת אליה? איך לחזור אליה? יש לה ביום רביעי יום הולדת ואמרה שתנתק את הטלפון ותסתגר בחדר. אגב היא המון מסתגרת גם לפני הניתוח אבל אחרי ? זה ממש נורא ואיום היא פשוט לא יוצאת מהבית . חושבת שההורים המקסימים שלה וכולם שונאים אותה או לדבריה" לא אוהבים" זה לא נכון כי אני חי שם ואני רואה את הכל .המשפחה אולי לא מבינה כל כך מהי אותה תסמונת גם אני בהתחלה לא הבנתי עד שהיא סיפרה לי את הכל וגם ראיתי בעינים שלי . לא יודע מה אני כותב פה ולמה אבל אולי תעזרו לי אני רוצה את הבחורה הזאת אני אוהב אותה ככלות נשמתי. אוהב משוגע עליה .בבקשה תעזרו לי פליז.. אני חייב אותה בחזרה שתהיה רק שלי בבקשה אף פעם לא אהבתי ככה. היא הראשונה בארץ שעשתה את הניתוח . תודה מקוה שתענו לי

לוחמת1

New member
למכור נקי..

ריגשת אותי מאוד..אתה אוהב אותה ומודע לקשייה ולכן אל לך לוותר!! תבין אותה כל הזמן ותמשיך לחזק את ידיה היא בסה"כ במצוקה כרגע ועברה טראומה לא קלה אחרי הניתוח. מה שאני יכולה להציע זה לומר לה שאתה שם בשבילה ומבין שקשה לה ואתה לא מוותר. תחגוג לה את יום ההולדת למרות אמירותיה הקשות לך. תהיה שם פשוט תהיה שם. קשה לה מאוד והיא צריכה שיתמכו בה ללא תנאי. חזק ואמץ ואני מלאת הערכה אליך. כותבת לך בדמעות ומאמינה שתעברו את הגשר הזה. בהצלחה!!!

שלום גם לך

החברה שלך אכן בחורה חכמה מאוד, רגישה ומקסימה. רובנו מכירים אותה. (אני מקווה שלא מפריע לה שאתה כותב כאן). ידוע שאנשים משתנים אחרי ניתוח ראש (וגם אחרי פגיעות ראש שאינן ניתוח). אבל לטווח הארוך זה אמור להיות שווה, כי אמורה להיות הקלה משמעותית בסימפטומים של הטוראט. אתה נשמע בחור מאוד רגיש, וכל הכבוד על התובנות שלך. תיארת מצב שבו היא מאוד זקוקה לך כל הזמן (בגלל החרדות והפגיעה בבטחון העצמי). נשמע שהרצון שלך לעבור דירה דווקא עכשיו, כשהיא הכי צריכה אותך ליידה, מאוד פוגע בה. נראה לי שהכי פשוט זה שלא תשכור דירה עכשיו. תישאר לצידה ותתמוך בה בתקופה הקשה. בעתיד כאשר היא תחזור לקו הבריאות, תוכלו לשכור דירה ביחד. בעניין הפסיכיאטר, מה שסיפרת נשמע נורא ואיום. הרי הוא אמור לעזור לה ולא להיות נגדה, ואם לא יהיו לה שיחות הרי זה יפגע בה מאוד. אולי אפשר לבקש ממנו שידבר עם המטפלת ויסביר לה את עניין הנגיעות? הרי לא מדובר בנגיעות מסוכנות, ואם למטפלת יש בעיה עם הנגיעות, אולי שימצא מטפלת אחרת... אולי כדאי שבת שבע גרניט תדבר איתו, אני בטוחה שהיא תוכל לפתור את הבעיה. נראה לי ממש לא לעניין שהיא נשארת בלי שיחות... בעניין הבטחון העצמי והפחד לצאת מהבית: אולי תזמינו חברים אליה הביתה? זה יחסוך ממנה לרדת לרחוב ולמשוך מבטים של אנשים זרים. הרי בעוד כמה זמן, השיער יצמח, הטיקים יפחתו והיא תסכים לצאת. למה למהר? בכל מקרה אתה נשמע ממש ממש בנאדם לעניין, ואני מאוד מקווה שתחזרו להיות ביחד. אני מאחלת לשניכם שתהיו מאושרים ביחד שנים רבות.

../images/Emo24.gifברוך הבא וגם בקשה מכולם../images/Emo92.gif

כפי שכתבה "צוללת" - אכן, חברתך היא "בחורה לעניין"
גם מדבריך וגם ממה שחברתך בחרה לשתף אותנו בעבר - ניתן להתרשם שאתה בחור לעניין בזכות עצמך
אנחנו גם יודעים ששניכם אנשים חזקים מאד שמתמודדים עם מלחמה יומיומית קשה ביותר. אבל, למרות שכולנו מכירים ויודעים מה שעובר על שניכם, חשוב שנדע לשמור על הפרטיות במסגרת הדיונים בפורום - בכל מה שקשור למצבה הבריאותי של חברתך ובכל מה שנוגע לקשר ביניכם. אז לגבי פנייתך - אני בוחרת לענות לך במסר אישי. אני גם מבקשת מכל מי שיש לו עניין לענות - לכבד את הפרטיות ולעשות זאת במסר אישי. תודה

מצטרפת לבקשתך...../images/Emo24.gif

אכן חשוב שנדע לשמור על פרטיות הגולשים...ולא למסור פרטים שעלולים לחזור אח"כ כבומרנג.

כוכב7

New member
למכור הנקי

מערכות יחסם הם דבר מורכב , ניכר כי אתה אוהב אותה...אך מה היא מרגישה ? ואם היא כרגע מבולבלת בגלל כל מה שהיא עוברת היה שם בשבילה .......ניכר שאתה רוצה והיא לא .... שלח לה פרח... תן חיוך... חבק אם אפשר ....והקשב .... ואל תוותר . ואני בטוחה שבסופו של דבר היא תבין שהאהבה מנצחת . יש לי הרגשה שגם היא תקרא את הדברים אז היי חזקה , ותני לאנשים שאוהבים אותך להמשיך ולאהוב וזכרי העולם הוא עגול היום הוא מפנק ודואג ומחר את.... כוכב 7

למעלה