שלום לכולם

שלום לכולם

שלום לכל חברי הפורום אני נשא חדש שרק לפני יומיים קיבל את הבשורה... הרבה אני לא יודע מה לגיד או לכתוב אך ברור לי שאני צריך למצוא אוזן קשבת ותמיכה כלשהי. אני מודה שלאחר יומיים השד נראה פחות מפחיד אך תחושת האכזבה והבושה עדיין צורבת בליבי.. אני מקווה לחזק ולהתחזק בעזרתכם (למרות שאני עדיין לא מכיר כאן אף אחד) ואני חייב לציין שבינתיים אני "נתקל" באנשים מדהימים עם רצון לעזור ולתת הרבה. אני מודה לכולם מראש על העזרה והייעוץ שקיבלתי בינתיים ובטח עוד אקבל בעתיד כי אני באמת לא יודע מה הייתי עושה עם הייתי צריך להתמודד עם המצב החדש לבד! אז עד שנכיר קצת יותר טוב אני מוסר לכל מי שצריך את אהבתי ותמיכתי.

GayBiker

New member
שלום לך ידידי

אני מאמין שעוד לא נחשפת להומור השחור ש"רץ" בקרב הנשאים אז לפני שאתחיל תרשה לי לברך אותך בברכה הידועה שלנו - ברוך הבא למועדון
האמת, זה אכן סוג של מועדון עם ההטבות שלו ועם ה"נספחים" הפחות נעימים שלו. למה אני מתכוון? אני אישית השתמשתי בנשאות על מנת להפוך את עצמי לאדם טוב יותר (אני עדיין מנסה. שינוי לא קורה ביום) והתחלתי לחיות טוב יותר כפי שאני רואה את הדברים. מצד שני שמעתי על אנשים שנכנסו לדיכאון כל כך עמוק שניטל מהם כל רצון לחיות. אנשים שהגיעו למצב בו הם זקוקים לטיפול תרופתי, זילזלו בו והיום הם "לא איתנו" אלא בעולם שכולו טוב. אני, חס וחלילה, לא אומר את זה על מנת להפחיד אותך אלא רק להבהיר לך שמכאן והלאה החיים שלך יהיו בדיוק מה שאתה תעשה מהם. עפ"י הכתוב, אתה נראה לי אדם די חזק אז אני סומך עליך שתישאר איתנו עוד שנים ארוכות
אז... עד כמה טרי אתה? מתי יומולדת? (לתאריך גילוי הנשאות אנחנו קוראים יומולדת וחלקינו גם אפילו חוגגים אותו...) נו... הומור שחור... אמרתי כבר...
אם אתה רוצה לספר לנו עוד על עצמך, ככה בכלליות, אתה בהחלט מוזמן. ודבר אחרון - מתנהלים מפגשים של חברי הפורום, פעם בשבועיים. אם אתה רוצה עוד פרטים, תפנה ל"גבר שקט". המון בריאות, אושר ואהבה GayBiker

play boy5

New member
אשמח לעזור לך טרי מהתנור

צר לי שלמוע שעוד בן אדם נשא ! חמוד טוב מאד שנכנסת וכתבת בפורום זה ; כאן תמצא המון חברים וחבירות נשאים ונשאיות שיחבקו אותך מכל הלב ; גאה בך שאחרה יומיים מהבשורה הרעה זו היה לך את האומץ לפנות כל הנשאים הנפלאים כאן בפורום מכובד זה ...... כאן תמצא חזוק כן יהיה לך חברים טובים ועוד ........... כאן תמצא אוזן קשבת ותמיכה וחיבוקים מכולנו כאן טרי מהתנור : תודה לך שכתבת לנו תמיד אני וכול החברים בפורום תמצא אותם לידך ולצדך

pozpaz

New member
אכן טרי! ברוך הבא!!

כבר אחרי יומיים.. מצאת את הפורום ועוד כתבת בו? כל הכבוד לך אני לקח לי המון זמן עד שהושטתי יד למישהו... אולי גם בגלל הנסיבות בהם הייתי מצוי.. אני מאוד חליתי ישר על ההתחלה.. ועד שכוחי חזר אלי כבר עברו להם איזה חודשיים... ואז באמת התחלתי ליצור קשר עם אנשים דרך אטרף בפרופיל של נשא. אני שמח שמצאת אותנו.. יש כאן אנשים נפלאים אחד אחד!!!! אני בטוח שגם אתה כזה. אתה מוזמן לפנות בפרטי עם כל שאלה... בעיה.... תשובה.. או צורל שרק תראה לנכון. מזל טוב! אתה חבר במועדון מאוד אקסקלוסיבי.. סע ברכה ורק בריאות לכולנו.. פוזפז

GayBiker

New member
רק עכשיו אני קולט שיצאתי ../images/Emo163.gif

הוא אומר מתי גילה ואני שואל אותו את אותה שאלה... נו, תסלחו לי... שמתם לב מתי הלכתי לישון וכתבתי לבחור הודעה עוד לפני ששתיתי את הקפה של הבוקר... PB, עכשיו אני מסטול... מודה

נשאון

New member
וגם אני אומר ברוך הבא ../images/Emo24.gif

ולנושא כן יומים ועוד יומים הופכים לשנתים ועוד אז אם כל ההומור השחור אנחנו כאן בשבילך

אהלן טרי מהתנור..../images/Emo13.gif

קודם כל ברוך הבא חמוד..!! שמח שהצטרפת,כיף פה..!! מקווה שתקבל המון חיזוק מהפורום הזה (בטוח שתקבל..) אני גם לא מכיר כאן אף אחד! ובכל זאת,אם תלך כמה דפים אחורה תראה שאני משתף כאן בדברים מאוד אישיים שלי! שלא חשבתי שאני אספר למישהו אי פעם..!! וזה רק מחזק אותי..ממש תרפיה לנשמה..!!
כל מה שתרצה/תוכל לשחרר מעצמך,שחרר..!! אל תהסס..!! אני מאמין(אני יודע!) שזה רק יקל עליך להמשיך הלאה.. המון בריאות חמוד..

חחחחח סליחה מתוק!../images/Emo140.gif

אותך ואת פליי אני מכיר..!! אבל רק אותכם,אז זה כמעט "אף אחד" סורי חמוד.. חחחח אגב,תיארתי לעצמי שלא תתעלם..

למעלה