שלום לכולם

zappa19

New member
שלום לכולם

שאלה לי אליכם: יצא לאחרונה דיסק לפרוייקט החדש של פרי פארל - Satellite Party בין היתר מופיע שם שיר בביצוע של ג'ים מוריסון (שג'ים מוריסון הקריא שירה שלו שפרי פארל עשה מזה שיר) והשאלה שלי היא כזאת: "למה התכוון המשורר" בשורה Open your window, women of Palestine

gryphon music

New member
שחייבים לאוורר את הבית ?

ואולי הכוונה " open !! your widow ,women of palestine "

Barmelai

New member
יש מצב

שמוריסון כתב את השורה הזאת מהזוית של הצלף הישראלי שתקוע על הגג ממול וחוטף הבהק מסנוור מהחלון. מאידך, כבר בשורה הבאה מוריסון מבקש מהאשה לפשוט את בגדיה ולהצטרף לגברים השבים מבציר הענבים, ככה שאולי מדובר באותו ג'ימוריסון ישן וחרמן, שחיפש לעצמו צרוף מלים אקזוטי לאשה וככה הגיע ל women of Palestine

zappa19

New member
אוקיי

gryphon music - אני מקווה שזה היה בצחוק מה שאמרת, לפחות שזו הייתה הכוונה שלך... Barmelai - גרסא שלך נשמעת די הגיונית! תודה על הרעיון.

gryphon music

New member
יופי מיכה,תמיד העדיפו אותך.

פתאום מוריסון שמבין גדול באנדיאנים ולטאות נכנס לכוונת של צלף ישראלי .פפפפפ . אולי ברמלאי חושב שזו גם הכוונה בשיר של ריטה "תפתח חלון אהוב ליבי ".

LEATHER REBEL

New member
וכמו שנאמר...

איך קוראים לאהובתו הסודית של אייל גולן? צילה חלון.

zappa19

New member
האמת היא

שהתכוונתי שנראה לי הגיוני הרעיון של "צירוף מילים אקזוטי".

Barmelai

New member
פה פה פה

מה יש? מה קרה? שיחק אותה הברמלאי, גרסתו הועדפה בגדול, ניתוחיו המבריקים זכו להכרה מקיר לקיר ומחלון לחלון. אמנון! ארצה...

האירי

New member
באמת ברמלאי חחחחחחחחחחח

"אשה פלסטינאית" , זה צמד מילים אקזוטי ? עשה לי טובה, אנג'לינה ג'ולי למשל זה צמד מילים אקזוטי, אלא אם כן אתה ומוריסון מתחילים חזק את הבוקר אם אותה ארוחת דגנים מזינה. ולסיום, פחחחחחחח אחד גדול.

Barmelai

New member
אנג'לינה ג'ולי זה צמד מלים סקסי

אנג'לינה ג'ולי מקוששת עוד ילד מבקתה בדרפור במבצע סוף עונה זה צמד מלים אקזוטי. מעניין אם גם למייקל ג'קסון דבר כזה היה עובר בשקט. טוב אולי עכשיו שהוא כבר אשה לבנה מדובאי אז כן. ומוריסון, אם היית טורח לקרוא גם את הכתבות שבין התמונות בלהיטון האחרון, היית יודע שכבר כמה זמן שהוא גמר להיות ארוחת חלבונים מזינה על הבוקר למגינת ליבן של תולעי צרפת.

למעלה