שלום לכולם

mlaor2

New member
שלום לכולם

זה שלא שמעתם ממני בזמן האחרון לא בגלל שהפסקתי להכנס לפורום, אלא בגלל שהייתי ב..חו"ל! ותחשבו, זו הפעם הראשונה שלי לטוס מחוץ למדינת ישראל. התרגשתי ופחדתי ובמיוחד הייתי עצובה, לפני שנה, בערך בזמן הזה היינו אמורים לצאת לשם ביחד. ועכשיו עשיתי את כל המסלול הזה בלעדיו, חשבתי שלא אבכה כי לא היו לי זכרונות משותפים איתו משם, אך הלב , אם כואב לו דבר מה אז כואב לו, ובכיתי שם על שלא זכיתי להיות שם עימו ולחלוק איתו את החוויות. נהיניתי מאד אבל איכשהו חברו בי שמחה ועצב. אני מתכננת עוד הרבה נסיעות לחו"ל אי"ה, אך נראה לי שתמיד ילווה אותי הצער הזה, לעשות זאת בלעדיו.

../images/Emo24.gifברוכה השבה מלאור

כל הכבוד לך ,יקרתי!!! אני חושבת שבכל רגעי השמחה שלנו כיום יהיו מהולים בעצב , אבל ,בחרנו בחיים ,בחרנו לחיות אותם הכי טוב שאפשר , ולמרות העצב אמשיך לחיות לבלות ולהנות ... והגעגוע ,הצער ,הכאב על שהוא איננו לחלוק עימי לא ירפה אותי .
טלי

itaf10

New member
mlaor יקירתי

הייתי באותה סיטואציה בדיוק כמוך. בעלי ז"ל נפטר באוגוסט ואני טסתי באוקטובר באותה שנה... ילדי לחצו עלי סעי אמא, סעי תהני. כן כן כמה שנהניתי? ממששש. נסעתי כפי שתכננו, אף שכרתי רכב קטן. נסעתי למקום מוכר (יחידה בשוויץ) בכל זאת היה כל כך מוזר, כל כך כואב. מבינה אותך יקירה. קשה קשה... שבוע טוב והמשך יום טוב

ברוכה השבה לביתה

צאי לטייל יקירה את חיה פה ועכשיו תמשעיכי לחיות את חייך ולעשיר את נפשך הילדים יראו אותך מחייכת ותגרמי להם אושר רב חשוב שידעו שטוב לך ושאת נהנת מחייך עלי אדמות תחשבי על המסר שאת משדרת שהחיים יפים תזכרי שביהדות מותר להתאבל רק שנה לא יותר מזה

למעלה