שלום לכולם

volk82

New member
שלום לכולם

אני צריך עזרה,אני מחפש מחשב נייד בשביל בת הזוג שלי, היא נוסעת דיי הרבה לאוניברסיטה(בתחבורה הציבורית) היא מחפשת מחשב קל(מתחת ל2.5 קילו) עיצוב לא משנה,העיקר שיעשה את העבודה ויהיה אמין

Jan22

New member
העיקר שיעשה את העבודה ..

איזה עבודה בדיוק ? *ציין תקציב *ציין תוכנות שהיא עובדת איתן היום ,ובעתיד *ציין מטרות ושימושים של הנייד יש מחשב נייד קל ב15 אלף שקל ויש מחשב נייד קל ב3K . ההבדל ביניהם הוא בחומרה !

volk82

New member
המשך

תקציב : עד 10000 שקל תוכנות "אופיס" לא מעבר לזה משחקים לא יותקנו עליו

יאיר B

New member
עד כמה המשקל ביחס למחיר חשוב לה?

למשל: אפשר לקחת HP Dv2351ea שעולה בערך 5500 ושוקל 2.4 עם מסך 14" ואפשר לקחת X60 עם מסך 12" ששוקל 1.3 ועולה בערך 10000 ש"ח (וגם אין לו CD). בעיקרון, לאופיס לא צריך מפרט מיוחד. כל מחשב שקיים כיום יריץ אופיס.

volk82

New member
למשקל יש חשיבות רבה

כמובן שההקצבה שלנו זה עד 10000 CD קומבו לא חייב להיות עוד פרט חשוב ששכחתי להוסיף: BLUETOOTH מובנה במחשב חשבנו על דגמים של FUJITSU SIEMENS קיבלנו על המחשבים שלהם המלצות חמות גודל מסך 13" ומעלה מעבד 1.8 ומעלה 3 יצירות USB לפחות

shayf1

New member
לך על dv2351

לאחר התבוננות בצריכם ובתנאים שלך (או של החברה) - ממליץ ללכת על dv2351 - מסך 14", משקל 2.4 ק"ג, כולל צורב DVD, מחשב חזק עם זכרון 1 גיגה ודיסק 80 גיגה, גרפיקה ייעודית ומתקדמת ושאר גימיקים נחמדים - שלט רחוק, מצלמת אינטרנט ועוד. המחיר אטרקטיבי ביחס לשאר ההצעות בשוק. בקיצור מומלץ

Jan22

New member
אם אתה מחפש משקל נמוך

אז יש לך תקציב מצויין. השאלה עכשיו היא בנוגע ליישומים שאתה מתכוון להריץ. אמרת שאתה מייעד לאופיס ושות' , עבור זה לא תצטרך חומרה חזקה מדי ,לא צריך מעבד חזק ,או כרטיס מסך לא משולב .אתה יכול לקחת חומרה בסיסית ומשקל נמוך. אבל ,וזה חתיכת אבל ,אם אתה חושב שבעתיד תריץ יישומים כבדים יותר מאשר אפליקציות אופיס ואנטרנט ,אז מאוד מומלץ שתיקח ''עכשיו'' חומרה חזקה. נאמר ככה ,היום המחירים של מעבד ליבה כפולה ומעבד חד ליבתי הם לא כל כך רחוקים ,ולכן די כדאי לקחת דואל קור. אז תענה על השאלות ונראה. *האם חומרה חזקה עבור יישומים שבעתיד אולי תצטרך ? *האם חומרה בסיסית עבור יישומים של אופיס/גלישה/מוסיקה/סרטים ?

eliel11

New member
אם התקציב הוא 10K

אז למה לעזאזל לקנות HP?? הם לא משהו מדהים. לדעתי. מקבוק (apple) אם כבר נייד אז שיהיה בסטייל
מחשב מעולה רק צריך להתרגל למערכת הפעלה שלו (לא כזה מסובך). אפשר להתקין ווינדוס בנוסף לmac OS x אל תבין לא נכון אני לא מחסידי אפל פשוט זה נראה הכי מתאים למה שאתה רוצה. מסך 13.3 מעבד core2duo משקל נמוך יחסית (לא זוכר בדיוק, קצת מעל 2 קילו אני חושב) הבעיה הגדולה היא שנותן האחריות בארץ הוא בעייתית (לא שהשירות של HP משהו).

volk82

New member
חשבנו גם על ה"אפל"

ממש יפה ומעוצב חבל"ז מי נותן שירות של המחשבים? האם בעת קניה בחו"ל האחריות תופסת בארץ או שמא צריך לשלם על פיפס הכי קטן שקורה למחשב

eliel11

New member
היבואן הוא ידע מחשבים

שמעתי על אנשים שחיכו חודשים עד שהמחשב חזר מתיקון. יש כאלה שחזר המחשב תוך כמה ימים... בעת קנייה בחול תצטרך לשלם קצת יותר בשביל אחריות שתתפוס גם בארץ. וגם לשלם מעמ ומכס...

Sprite

New member
אני נוסעת כל יום לאוניברסיטה

יש לי DELL LATITUDE D420 , מחשב מצויין!! שוקל 1.3 ק"ג. BLUETOOTH מובנה, עכשיו יש עליו ויסטה ביזנס והוא עדיין רץ חלק וטוב (אפילו יותר מXP). והוא עלה בסביבות ה8000. כמובן CD חיצוני. מסך "12 WIDE. אני ממש מרוצה ממנו, הוא קל מאד, ונוח לעבודה. בן זוגי עובד במחשבים והוא לא מסכים להכניס שום מחשב נייד פרט לDELL. בתור מישהי שמשתמשת בלפטופ הזה אני ממליצה עליו בחום.

LiranTheWizard

New member
יש משהו שאני לא אוהב במה שכתבת

ואני מצטט: "בן זוגי עובד במחשבים והוא לא מסכים להכניס שום מחשב נייד פרט לDELL.". יכול להיו תשבן זוגך הוא תותח במחשבים אבל שאר החברות גם שוות משהו... אחרו היו סוגרות ת'באסטה - לפחות זה מה שמכתיב ההגיון העסקי. אני לדוגמה לא אוהב את המחשבים של דל כ"כ - מבחינת העיצוב הם נראים לי מגושמים וגם משום מה הרבה יציאות הם ממקמים מאחור. יכול להיות שזה עקב מגבלות מסויימות ברמת האלקטרוניקה ואולי הנדסת אנוש מזן מיוחד. מישהו יכול להסביר את הנושא? אין לי מושג איך השירות שלהם. האם אני פוסל אותם? ממש לא. אני מאמין שהם מחשבים טובים כמו כל חברה אחרת: לנובו, HP וכו'.

Sprite

New member
אז עזוב את המשפט הזה המחשב אחלה

כמו שהם אמרו שעיצוב ממש לא משנה להם, וגם לי הוא לא משנה ולכן הDELL מתוך ניסיון הוא מעולה לצרכים שהם צריכים. פרט לזה DELL מעניקים 3 שנים אחרויות למחשב מה שהיה לי חשוב, בגלל אורך התואר, ושיש לך עם מי לדבר אחרי שנה שאם חס וחלילה קורה משהו. וגם אני אוהבת את הפד של העכבר הרבה יותר מהסטיק מה שיש בDELL הקטן אבל אין בחלק מהthinkped. בקיצור אני ממש נהנת מהמחשב הזה, וחבר שלי פשוט מה עיסוק שלו עם הלפטופ רואה שDELL הרבה יותר אמין ויציב מאשר הHP והטושיבה למשל. שיהיה יום קריר לכולנו.

Jan22

New member
בואי אני אגלה לך סוד ...

לדל ,יש לא מעט ניידים עם ציפוי חיצוני מאוד מאוד זול ולא מאסיבי ! דל הרבה יותר אמין ? הכל תלוי במה שאת בוחרת .יש דגמים שהם אמינים ויש דגמים שהם זולים ואי-לכך הם צריך להסיק את המסקנה שיש סיבה ל''למה הם זולים'' (=מאסיביות חיצונית נמוכה).

mmmikush

New member
גם לי יש את ה-420 של דל

וגם אני מרוצה ממנו, למעט שני דברים: כל הכניסות של USB, כניסת DC וכו הן מאחור (לי זה פחות נוח) וגם - הוא מתחמם מאד. הבנתי שזו בעיה של מחשבים קטנים (האולטרא-לייט), אבל שווה לבדוק ולעשות סקר בעניין. מעבר לכך, קניתי את הדל שלי בפחות מ-8K ש"ח והקלילות שלו שווה כל שקל.

למעלה