שלום לכולם..

שלום לכולם..

אני בן 14 ואני מגדיר את עצמי כהומו. אני לא אפרט לכם יותר מדי, אבל אני לא נמשך לבנות. אני נמשך מאוד מאוד לחברים החתיכים שלי. כל פעם אני מסתכל עליהם ונמס מרוב שהם חתיכים וכמה שהייתי רוצה לעשות אותם. אני אספר לכם על חבר טוב שלי שכן התנסיתי איתו מינית, ישנתי אצלו פעם אחת ושאלתי אותו בהומור אם הוא רוצה לישון כפיות. ואז הוא אמר "כן, למה לא" ואז לאט לאט זרמנו לחלקים איטימים בגופים והתנשקנו (הנשיקה הראשונה שלי) ומאז הבנתי שאני הומו. עכשיו, זה לא רק איתו. יש לי בן דוד מצד האמא שכל פעם שהוא בא לישון אצלי אנחנו מתנשקים, מתמזמזים ומתחרמנים.. ורציתי לציין משהו החלום שלי זה להקים משפחה גדולה ועצמאית עם אישה וילדים ולא משנה מה יקרה, גם אם אני אמשיך להיות הומו, אני אכחיש על מנת להקים משפחה לילה טוב

Saint Marco

New member
../images/Emo2.gif

עם בן דוד? שיבושם לך.... זה מהדברים החולניים ששמעתי ועוד בגיל 14............

הקטע עם הבן דוד לא כזהההה נורא

אפילו אפשרי... אני מכיר שני זוגות שהם בני דודים ואם רוצים להביא ילדים לעולם צריך לעבור רק מספר בדיקות... והייי שלא תחשוב עלי אני לא רואה תצמי עם בני דודים חחח=)

Saint Marco

New member
הכל פה דיי מוזר אם תשאלי אותי,

והקטע עם הבני דודים... זה דבר אחד, אבל בגיל 14 זה דבר אחר.

Saint Marco

New member
השוואה גרועה מאוד

נתחיל מזה שיש סיבה גנטית ברורה מאוד למה לקרובי משפחה אסור להיות ביחד.... ודבר שני, מה שהוא מספר נשמע פשוט רע.

YugiBoy

New member
חחח

בגלל הנשיקה יצא להם ילד עם קרניים.... ברוך הבא .. לפותח השרשור

frozen Blood

New member
אז כנראה שאתה הומו

וכיום בשביל להקים משפחה לא צריך גבר ואשה.. גם אני בטוח שאני אקים משפחה. ולא בטוח שזה יהיה עם אשה. אפשר להקים משפחה גם עם גבר,לאמץ או לקבל תרומת ביצית. לא צריך להרחיק לכת ולחיות בשקר בשביל להקים משפחה.

RoNa lovely

New member
../images/Emo12.gif

"זרמנו לחלקים איטימים בגופים" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD חח גאד
אממ.. טוב אחי, עזוב אותך מהגדרות, הומו או לא תעשה מה שבראש שלך
[אבל לא כל מה שבראש שלך.]

spt Peper

New member
תשמע בנאדם

שמע קצת מוקדם בשביל להיכנס להגדרות ואני לא אומר שאתה הומו או לא רק אומר שזה שלב מאוד מוקדם בשביל לדעת ובקשר לקטע של המשפחה תאמין לי אני מכיר 5 זוגות שלכמעט כולם יש לפחות ילדה אחת ואפילו זוג לסביות שיש להם 4 בנות..... מה שאני מנסה הדבר של מפשחה עם אותו מין של הורים קיים וחי בארץ הם מקיימים חיים נורמלים לגמרי והם עדיפו את המצב שלהם על פני לחיות בקשר........ תחשוב טוב טוב אם זה באמת כדי לפני שאתה עושה כל מני מעשים או מחשבות לעתיד.... יאיר

SpongeGil

New member
;[[[

אני כל כך מכיר את הקטע הזה של החברים החתיכים. יש לי אחד שאני מאוהב בו כבר כמעט שנתיים (והוא גם יודע על זה למרות שהוא חושב שזה נפסק) והוא משדר יותר מדי סטרייטיות. גאד זה מדכא. בכל מקרה, מזלטוב, אתה גיי צעיר. הייתי מציע לך למצוא חבר קבוע במקום אותו הבן דוד, אתה יודע, קצת מגעיל משפחה וכאלה... וכמו שאמרו פה מקודם, לא צריך אישה כדי להקים משפחה. בהצלחה בכל, גיל :)

SpongeGil

New member
;[[[, ;[[[

אני כל כך מכיר את הקטע הזה של החברים החתיכים. יש לי אחד שאני מאוהב בו כבר כמעט שנתיים (והוא גם יודע על זה למרות שהוא חושב שזה נפסק) והוא משדר יותר מדי סטרייטיות. גאד זה מדכא. בכל מקרה, מזלטוב, אתה גיי צעיר. הייתי מציע לך למצוא חבר קבוע במקום אותו הבן דוד, אתה יודע, קצת מגעיל משפחה וכאלה... וכמו שאמרו פה מקודם, לא צריך אישה כדי להקים משפחה. בהצלחה בכל, גיל :), אני כל כך מכיר את הקטע הזה של החברים החתיכים. יש לי אחד שאני מאוהב בו כבר כמעט שנתיים (והוא גם יודע על זה למרות שהוא חושב שזה נפסק) והוא משדר יותר מדי סטרייטיות. גאד זה מדכא. בכל מקרה, מזלטוב, אתה גיי צעיר. הייתי מציע לך למצוא חבר קבוע במקום אותו הבן דוד, אתה יודע, קצת מגעיל משפחה וכאלה... וכמו שאמרו פה מקודם, לא צריך אישה כדי להקים משפחה. בהצלחה בכל, גיל :)

starfield

New member
../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif

אתה לא יודע שלהביא ילדים עם בן דוד יכול להביא מומים לילדים שלך ?!?! הילדים שלך יכולים לצאת הבלי ידיים, בלי רגליים... או יותר גרוע - הומואים!!!!
וכן אתה כנראה הומו. לא נורא, יהיה בסדר

למעלה