שלום לכולם

• פותח הנושא FM8
  • פורסם בתאריך

FM8

New member
שלום לכולם

לפני מספר שבועות צנחתי לראשונה בחיי ( טנדם כמובן ) וזו ללא ספק החויה הכי מרגשת בחיי ( אחרי חווית הלידה של ילדיי ) . אני קורא קצת את כל מה שנכתב בפורום ובתור אחד שמסתכל מהצד אני נוטה במידה מסויימת לרחם עליכם . אני מבין שבארצינו הגדולה יש שני מועדונים שהמילה " יריבות " תאמר בלשון המעטה כשיזכירו את סקאיי כיף ופרדייב באותו המשפט . במקום לבכות על הרעת התנאים כדאי שתתחילו לחשוב בגדול , תחשבו איך ניתן להעלות את רמת הצניחה בארץ , איך ניתן לצרף עוד חברה משוגעים ( ולא חסר אצלינו כאלה ) לעולם הצניחה . אם להשוות את מצבכם לספורט אחר ( כדורגל ) זה בערך כמו היריבות בין מכבי להפועל לבית"ר והשמחה לאיד שקיימת בין המועדונים אבל הרמה בארץ היא כל כך נמוכה כך שהסיכוי שנראה כמו באירופה שואף ממש ל א פ ס ! אז כדאי שתאחדו כוחות , ותתנו לאהבה לספורט להוביל אתכם ולא האבה למועדון , כי השמיים כחולים בכל מקום שממנו תחפצו לקפוץ ...

maybemor

New member
בכדי לאחד כוחות צריך קודם פרטנרים

מברוק על הטנדם איש ו Welcome לדבר הכי מדהים שגילית בחיים
רק ש(אלון אמר לפני בחכמה -) הטיימינג כאן לגילוי הספורט אולי לא הכי מושלם, אבל ת'אמת כיום לאחד בין שני ה"פלגים" ולחשוב קצת בגדול, לא נשמע כמו רעיון כל כך רע... בגדול אף אחד מבעלי המועדונים (דרום-אלי/צפון-דן/שותפים אפשריים) לא יסכימו לספוג, בגלל העדר צוות עובדים נניח חודשיים של פעילות מוגבלת/מושבתת, ואני מתחייב בפניך שהם יסכימו לשקול מחדש את האסטרתגיה העיסקית (והשיווקית) שלהם. BUT לירות לעצמנו היום ברגל בצורה של שביתה איטלקית תפגע קודם כל במדריכם עצמם (ששם לעבודה) ולפגוע במתכונת המינימאלית ששני המועדונים גם ככה עובדים, תוציא את הספורט בארץ מהר לפנסיה. חבל. זו הבעיה שמתמודדים עם ביצונת של סה"כ +/- 500 צנחנים פעילים בשנה. כולם שם מהלב אבל כלכלי זה בטוח לא, ואיטריגות או מחנות זה חלק מהחבילה. קודם כל תן לסערה לנוח (קודקודים לא יודעים מה הם בכלל רוצים מעצמם) וכמו שבארץ זה קודם כל כל אחד והאינטרס שלו, פרטנריות תיווצר רק שלא יהיה ניגוד עניינים. תמיד אפשר לשקול להציע להעביר את השרביט הלאה, אבל לחשוב בגדול אומר למצא את עמק השווה בין הצורך העסקי בין מי שדואג שם לדיני ביטוח ומיקסום רווחים, ובין ההכרה בצורך של נישה אולי קצת בעיתית אבל תלותית שתסכים לפשרות. ישיבת איגוד הצניחה (מורחבת) בזימון בעלי המועדונים תתן אינדיקציה טובה אם יש לך פרטנרים. בלי קהילה של צנחנים פעילים (אפילו ברמת המוראל) שום מועדון בארץ לא ישרוד. זה מה שהשמות שציינתי למעלה צריכים להבין. בתפילת הדרך חבר, ושמיים כחולים דודי נ.ב - בהצלחה בהמשך הדרך מורדי, עוד נתראה באוויר

noamk

New member
תרשה לי לתקן אותך בכמה דברים

ראשית, אין אף אחד מצנחני הארץ הזקוק לשום מידה של רחמים. שנית, ענף הצניחה הישראלי הגיע ליותר השגים מהכדורגל הישראלי. ולסיום - כשהחרא ישקע, המים יחזרו להיות צלולים. זה רק עניין של זמן. נ.ב. "היריבות" (לכאורה) היא וירטואלית. תאמין לי שכשיהודה מגיע לצנוח בצפון אף אחד לא חותך לו את הרייזרים או הצמיגים באוטו.

orgabay

New member
תן לי להרגיע אותך!!!!

אני מהדרום וכל שבוע גונבים לי ת'רכב..... תגיד תודה שאתה מהצפון פפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ....................

למעלה