שלום לכולם!

Remy Zero

New member
שלום לכולם!

שלום, קוראים לי מור, וגם אני מ-כ-ו-ר לסמולוויל! אני חייב להודות,בהתחלה כששמעתי שני חברים שלי מדברים על הסדרה,ושאלתי במה מדובר,הקטע של קלארק קנט צעיר נשמע די טיפשי, אבל הם המליצו ובכל מקרה החלטתי לצפות...וכמובן שהתמכרתי! ראיתי את כל עונות 1-3, ואני כרגע בפרק 17 של הרביעית (מוריד אתה-18 ברגע זה). ואגב,אני מאוהב באריקה דוראנס (השחקנית של לויס)...מקווה שעד העונה השביעית איכשהו היא וקלארק הופכים לזוג (אל תגלו לי). גם את הסדרה של לויס וקלארק אהבתי,אבל היא לא מתקרבת לסמולוויל לדעתי..

Remy Zero

New member
ועוד שאלה ששכחתי...

האם הדמות של לויס נשארת עד העונה השישית,ואם אתם יודעים גם על השביעית? אני יודע שזה ספוילר,אני פשוט מת לדעת.

אדiם

New member
תשובה סופית /tapuzforum/images/emo58.gif

לויס נמצאת גם בעונה 6 ותהיה גם ב7.

slayer510

New member
ברוך הבא מור../images/Emo13.gif

מקווה שתיהנה בפורום!! אגב, אם אתה רוצה ויש לך AXN, אתה יכול לצפות בעונה 5 שתשודר ביולי ב-AXN במקום להוריד!! הבנתי שאתה כבר מתקרב לסוף עונה 4 ואחריה בטח תוריד את ה-5, אז מה שאני רוצה להגיד לך זה דבר אחד: אל תוריד לבינתיים את עונה 5 ותחכה עד ליולי שהיא תשודר ואז תצפה בה בשידור יומי!! כל מה אמרתי זה רק בגדר המלצה, אין לייחס לדברים שלי חשיבות ואם אתה רוצה אז תוריד עונה 5, אבל יהיה לך יותר כיף לצפות בעונה 5 בטלויזיה מאשר במחשב!! יום טוב

למעלה