שלום לכולם..

מושלמת4

New member
שלום לכולם..

הייתי רוצה לשמוע את דעתכם בנושא אני מסיימת עכשיו י"א ובעוש שבוע בערך יש לי את הצו ראשון.. אני יודעת כבר מה אני ה ולכת לעבור שם ואילו מבחנים.. הייתי רוצה לשמוע ממכם ולדעת מה כדאי יותר בסיס פתוח אוו סגור זה בעיקר הבעיה שלי .?? לאלה שכאן שיוצאים יומיות מה הם עושים שהם מגיעים לבית מנצלים את הזמן אוו שעדיף כבר ללכת לישון בבסיס? תודה...

AndreaCorr ©

New member
וואו, זה מה זה מוקדם בשבילך להתלבט על זה

כאילו, עוד לא היה לך צו ראשון אפילו, וזה לא שהצו הראשון קובע אם תהיי בפתוח או סגור. חכי, יש לך עוד הרבה זמן לחשוב על זה, להחליט ולגבש דעה. אם את בכל זאת רוצה תשובה... תראי, לכל דבר יש את היתרונות והחסרונות שלו. אם את בנאדם שמאד צריך את הבית, את המשפחה וההורים וחושבת שלא תוכלי לתפקד בלי להיות בבית כל יום (יש אנשים כאלה), אז מן הסתם פתוח, שם גם תוכלי להמשיך לטפח תחביבים וחברים מהבית וכאלה. מצד שני, סגור זה הווי, זה חברים, זה לישון טוב יותר, זה לא להיות לחוץ-בית וקצת להתנתק מהאווירה הרגילה, יש אנשים שקוראים לזה "להרגיש צבא" אבל אני נמנעת מלהשתמש בביטוי הזה. בכל מקרה זה אינדיבידואלי לגמרי ולכל דבר יש את היתרונות והחסרונות שלו, את באמת צריכה לשבת עם עצמך ולהחליט מה יותר חשוב לך ויותר יתאים לך. בהצלחה :)

../images/Emo45.gif

תחשבי בכנות מה יתאים לך, מבלי להתחשב במה שאחרים אומרים. בואי נראה, מה יותר יתאים לך: להגיע הבייתה כל יום למיטה שלך למקלחת לאוכל שלך, לחדר שלך,לזכות בפרטיות שלך...זה דבר שאין בצבא ואני מודה שזה מפריע לי [אני בבסיס סגור] בכל זאת אין לך את השקט שלך ואת הלבד שלך בחדר שלך , וזה מעצבן..לעומת זאת יש גם את היתרונות של לדוגמא קצת להתרחק מהבית ולחיות בצורה אחרת זה מראה משו שונה ,צורת חיים אחרת, מבגר לדעתי וחוץ מזה בסיס סגור זה חוויה זה משהו מיוחד...גם זה שיש לך חדר..זה נחמד שאת יכולה לקום יותר בשעות גמישות..שזה כזה להגיע מהחדר למשרד זה לא כזה בעיה וכו'..יש יותר אתהמסגרת שאת יותר קרובה לאנשים אתם יותר תלויים וקרובים, יותר כמו בית כזה...ועוד יתרון, לדעתי יש טרטור נפשי מסוים בכך שצריך כל בוקר לקום וכל אחר הצהריים לחזור מהבית ואל הבית..כשאת שבוע שלם בבסיס ואז חוזרת הבייתה הימים מתחברים וזה עובר בצורה פחות מייגעת לדעתי וגם נהנים מהסופ"ש יותר
קיצור יש לזה באמת את היתרונות והחסרונות של בסיס סגור מול פתוח וזה אך אך ורקק ההחלטה שלך בסופו של דבר ואחרי כל מה שכתבתי בסופו של דבר את תחשבי עם עצמך ותחליטי מה חשוב לך יותר, ולפי השיקולים שלך תבחרי מה את הכי רוצה ואיפה יותר תהני. בהצלחה

shiran™

New member
גם אני רוצה סגור ../images/Emo10.gif

והבטיחו לי סגור אבל בינתיים לא נראה לי שקיבלתי. בעעעעעעע

הכל לטובה שירנוש../images/Emo120.gif

באמת.. תילחמי על בסיס סגור אם את ממש ממש ממש רוצה והחלטת שזה מה שמתאים לך, אבל אל תשכחי שלבסיס פתוח היתרונות שלו..בהחלט היתרונות שלו, ואני מרגישה בזה כשאני מדברת עם חברה שלי בערב, כשאני במשרד..ב-5 ככה שהיא אומרת לי טוב אני צריכה לסיים אני עפה הבייתה..כשאת בבסיס סגור את רק מייחלת לאיזה אפטר או לסופש לפעמים שתוכלי לצאת הבייתה...כשחברה שלי מנסה לעצבן אותי שהיא כבר במיטה שלה אחרי מקלחת ויש לה תפרטיות שלה או שהיא יכולה לעשות מה שבראש שלה בשעות הערב במקום להוית כלואה בבסיס....אין מה לומר יש את היתרונות בהחלט בהחלט, ואת יודעת, הדשא של השכן תמיד ירוק יותר. קיצור אם לא יתנו לך סגור [למרות שזה תמוה כי מי שמבקשת סגור מקבלת אינ חושבת] אז תחשבי שזה לטובה וכך היה צריך לקרות ותהני גם מזה... בהצלחה מותק, ודברי איתי אני רוצה לדבר איתך על אילת ,אני מקווה שאת דוחה את הרגילה לאוגוסט לטובת אילת כמו בשנה שעברה

shiran™

New member
נראה לי שלא יתנו לי את הרגילה עכשיו אז כן..

כנראה באוגוסט אני עוד אדבר איתך!! הדירה של אלי מחכההההההה!

למעלה