שלום לכולם!

שלום לכולם!

נמצאת כאן הדר כתבת השטח שלנו בזמן השלמת פערים עם המחשב
קודם כל, מה שלומכם?? ו....שאלון קצרצר
רק 5 שאלות...תענו 1) איך קוראים לך? 2) מה הצבע האהוב עלייך? 3) מה המאכל האהוב עלייך? 4) מי האיש שאת\ה הכי מעריך\ה? 5) איך היה השאלון? תודה על הזמן שתקדישו =]

count on me

New member
שאלום גם לך כתבת השטח שלנו...

מה הצבע האהוב עלייך? כתום, סגול, כחול מה המאכל האהוב עלייך? שוקולד וסלט ( ניגודים, אה? ) מי האיש שאת\ה הכי מעריך\ה? חברה שלי איך היה השאלון? קצר וקולע :p

תשובות

1) איך קוראים לך? מייק 2) מה הצבע האהוב עלייך? כחול, אדום 3) מה המאכל האהוב עלייך? אין משהו ספציפי 4) מי האיש שאת\ה הכי מעריך\ה? אותי 5) איך היה השאלון? קצר וקולע

אגב

תשובה 4 לא להתנשאות חלילה אלא זה מה שבאמת הבנתי לאחרונה כל האנשים שחשבתי שאני מעריך אותם מראים לי שאין לי סיבה אמיתית וחבל לי

facundo te amo

New member
עונה

1) איך קוראים לך? ליטל 2) מה הצבע האהוב עלייך? הרבה-אדום ורוד ולבן 3) מה המאכל האהוב עלייך?שניצל וצ'יפס 4) מי האיש שאת\ה הכי מעריך\ה? את עצמי 5) איך היה השאלון? קצר

חחח שלום שלום

לכתבת הצעירה והחמודה שלנו הכול טוב, ומה איתך? איך בשטחים? 1) איך קוראים לך? חן 2) מה הצבע האהוב עלייך? אדום 3) מה המאכל האהוב עלייך? חחח יש הרבה...יותר מידיי 4) מי האיש שאת\ה הכי מעריך\ה? הכי? אין לי הכי- אני מעריכה מלא. אחד? אמא. 5) איך היה השאלון? קצר. מגניב. וקולע. פעם הבאה נשלח את הכתבת שלנו למקום מעניין אה? חחח תודה לך, מחזירה את השידור אלייך חמודה.

המהומה גדולה עד מאוד בשטחים..

כולם פה נרגשים מחזרתי המפתיעה
אמשיך לעדכן בהמשך...בחזרה אלייך חן

בהחלט חמודה, כולנו נרגשים

ושמחים שחזרת... איך היה השטחים? סיכנת את חייך ממש לא? אה....תודה לך היום בתוכניתינו, הכר את המנחה והיום, אנחנו מכירים את הדר הדר..עני על השאלון ששאלת בתוכנית הקודמת בבקשה, בחזרה אלייך.....

כתבתנו באולפן חן...

משימות קשות מאוד עברתי כדי להגיע לכאן, שעלייהן אולי אפרט כשיהיה זמן...וכעת- לשאלון! 1) איך קוראים לך?הדר שמש 2) מה הצבע האהוב עלייך? אדום-כתום-צהוב 3) מה המאכל האהוב עלייך? המממ...סופלה ופונדו מכל הסוגים! 4) מי האיש שאת\ה הכי מעריך\ה? עצמי, הוריי ואתכם
5) איך היה השאלון? קצר מידי...

tal 05

New member
:)

1) איך קוראים לך? טל 2) מה הצבע האהוב עלייך? כחול, תכלת 3) מה המאכל האהוב עלייך? כמעט הכל.. 4) מי האיש שאת\ה הכי מעריך\ה? אדר,למרות שהיא לא יודעת את זה.וחבל.. 5) איך היה השאלון? קצר,טוב מאוד.

למעלה