שלום לכולם

שלום לכולם

מדי פעם אני קופצת לבקר כאן, לפני כמה חודשים התייעצתי אתכם על בעלי השני בעקבות בעיית הימורים, עכשיו נפרדנו ואני מקווה שזה סופי, מישהו יכול לייעץ איך ממשיכים מכאן? תחושת האכזבה היא קשה מאוד, אני מרגישה שכל חלומותיי ואשליותיי התנפצו לרסיסים, והאכזבה של הילדים קשה אשמח לחיבוקים , עצות וניחומים.

my sunshine

New member
כל

פרידה היא קשה. את אומרת : נפרדנו ואני מקווה שזה סופי... כאילו, יש לך ספיקות אם זה הסוף. האמנם? מצד שני, שואלת כיצד להמשיך. אני מניחה שאם הוא בעלך השני, היית כבר במקום הזה פעם. נסי לקחת נשימה עמוקה, לנסות לראות את האור שבקצה המנהרה, הלא מי כמוך יודעת שיש חיים אחרי. תעברו תקופה לא קלה, אך נסי להעסיק את עצמך ואת ילדייך, השקיעי בהם זמן איכות, היי שם למענם ולמדי לקחת גם לעצמך זמן להחלמה. החיים יפים. אל תשכחי

החיים יפים...

אולי לפעמים, אכן מבחינתי זה סופי , הוא לא רואה זאת כך וחושב שאם הוא יילך עכשיו לחודשיים וייתן לי זמן להירגע ולהחלים אז אהיה מוכנה לקבל אותו בחזרה, כשהוא היה פה זה היה בלתי נסבל , המלחמות והמריבות שלא נגמרו והרגשתי שאני ממש מתעבת אותו ועכשיו שהוא הלך עם כל חפציו יש טעם מר בפה , אפילו געגעועים, (כמה שקשה לי להודות בזה) אני רק מקווה שבאמת הזמן יעשה את שלו ולא אשבר מהקשיים.

משהו שכתבתי למגירה...

לכודה לכודה בתוך עצמי אבודה אבודה בתוך ים של סודות ושקרים לכודה בתוך גופי מחשבותיי נודדות רצוני מתגמד רצוני מחפשת מחפשת את הכוחות מנסה בכל כוחי להרגיש מתכנסת שוב רגשותיי מתפזרים ועפים רחוק ממני......רחוק

1jack24

New member
די!!!!

מה קורה לך ??????????? אל תחפשי את האור בקצה המנהרה ואל לך להיכנס למרה שחורה. גמרת איתו יופי צאי לחופש. תהני מהחיים שלך תפסיקי לחשוב הרבה תראי את האור שלך מצית את החושך בתוך המנהרה תתני לילדיך ולך להינות מהכח העצום שנמצא בכולנו כאשר אנו נמצאים שם למטה ותעלי גבוה למעלה. כשתגיעי למקום הזה שם למעלה תמצאי גם מישהו שיחזיק אותך גבוה ולא כמו זה שגמרת איתו שהוריד אותך. תחייכי אל החיים והחיים יציחקו אותך. ג'ק

למעלה