שלום לכולם :O

Sakura Chan

New member
שלום לכולם :O

אני מתגייסת מחר למודיעין... והצטברו כמה שאלות אצלי שאשמח לקבל תשובה עליהם. 1. לא היה לי זמן כלל להתכונן פיזית לגיוס... האם יהיה לי קשה בטירונות מבחינה פיזית? (אני לא אדם פעיל) 2. מה קורה למי שלא מקבל תוצאות טובות בבר אור והאם מקיימים את המבחנים גם בטירונות? 3. יש לכם טיפים לגיוס? כל מה שיגרום לחיי להיות קלים יותר תודה מראש ^^

Sakura Chan

New member
+ עוד כמה שאלות

4. אני חולה (מצוננת), האם יש משהו שאני צריכה לדעת כשאני מתגייסת חולה? 5. אם אני מתגייסת מחר (יום חמישי) מה הסיכויים שישאירו אותי שבת?

shoreran

New member
כמה תשובות.

גם אני מתגייס מחר. לפי מה שהבנתי הסיכוי שנישאר שבת הוא מאוד קטן (אבל תביאי בגדים לשבוע... חבל לקחת את הסיכון) בקשר לכושר, הבנתי שהטירונות ממש קלה מהבחינה הזאת והכושר ייבנה לך תוך כדי. וטיפים? לי אמרו לא לבלוט בזמן הטירונות.

2inaroad

New member
כי מי שבולט אוכל אותה

יש דבר שנקרא "כלים פיקודיים", וזה אומר שהמפקד מחפש דברים מסוימים אצל הפקודים שלו כדי להשליט סדר. לדוגמא- אם אתה בולט יותר מדי, המפקד יגיד לעצמו "הנה הליצן של הכיתה" אותו אני אדפוק. ומה יצא למפקד? אם הוא דפק את זה שכל הזמן בלט והפגין בטחון עצמי, אז השאר יגידו לעצמם- "וואי וואי, אם זה מה שעשו להוא הבטוח בעצמו מה יהיה אייתנו?" ואז הם יפחדו ויהיו בסדר. והדרך להשיג את זה היא כאמור לחפש את הבולט... או שהכותב התכוון לא לבלוט הכוונה לא להצטיין יותר מדי, אז לא יודע, אולי מפחדים שיגידו להם- שמעו אתם בכושר וכו', אז נעביר אותכם ממודיעין לסיירת מטכ"ל... חחח

Ploni Polani

New member
\\\

1. זאת טירונות מודיעין, לא טירונות יחידה של סיירת מטכל.... 2. אני לא בטוח לגבי ההשלכות של כשלון בבר-אור אבל הוא מתקיים בטירונות-זאת למעשה הריצה הכי ארוכה בטירונות שתמשך שבועיים וחצי. 3. להיות חיילת.

למעלה