שלום לכולם :eek:)

VoodooChild88

New member
שלום לכולם :eek:)

אחרי הפסקה של 5 שנים, החלטתי לחזור ולרכב על הרולר. בימים הקרובים אני הולכת לקנות רולר חדש וקיוויתי שאולי תוכלו לענות לי על מס' שאלות. רציתי לדעת מה ההבדל בין מיסבי הABEC, אני יודעת שהמספרים מייצגים את רמת הדיוק, אבל איך זה בא לידי ביטוי ברכיבה? ואיזה מס' כדאי לי לקחת כמתחילה? דבר שני שהייתי רוצה לדעת הוא סוג הגלגלים,ראיתי שבחלק מהרולרים הגלגלים עשויים מסיליקון וPU, מה זה בעצם PU? תודה מראש, ויקי

masterform

New member
בתכלס

מה אכפת לך מה זה PU, אם חברה כותבת את זה באווה, כנראה שזה טוב, אם חברה כותבת את זה באותיות קטנות כנראה שזה לא טוב. אגב הדרך הזאת לדעת מה טוב ומה לא תופסת לגבי כל דבר.

PARALLEL

New member
תשובה

ABEC הוא תו תקן נכחד של רמת דיוק של המיסב וחלקיו הפנימיים. היום משתמשים ב ILQ,שזה תו תקן מיוחד לרולר. תמיד רצוי לקחת את המיסבים הכי טובים שאפשר להרשות מבחינה כלכלית (למעט מיסבים קרמיים, אבל זה לא קשור). הכי טוב כרגע זה: מיקרו, ILQ 9 PRO , ILQ 9 CLASSIC ומיסבים שוויצרים. גלגלים לא עשויים מסיליקון אלא מחומר בשם אוריתן. מה מידת הנעליים שלך ????????????

masterform

New member
פיטר...

פיטר, אתה לא יודע שלא מנומס לשאול את מידת נעליה של בחורה

VoodooChild88

New member
חחחחחחחחחחחח

מי אמר שאני בחורה? אולי אני בחור שמתחזה לבחורה... תודה רבה על העזרה! :)) ומידת נעליי הינה 38

PARALLEL

New member
באסה !

כי רציתי להמליץ לך על סדרת FSK של SALOMON. אבל המידות נעות מ 41/40 ומעלה. המלצה אחרת: SALOMON SIAM 6 . אני לא ממליץ על K2 זה היה הרולר הראשון שלי ורק סבלתי ממנו. השנה ניסיתי (לקחתי סיבוב) את כל הדגמים של K2 וכולם ברמה נמוכה מזו של SALOMON. חנויות שמחזיקות סלומון: רוזן מינץ מגה ספורט חנויות של K2: וורטהיימר אטלנטיס

masterform

New member
עם מידת נעל 38

את יכולה להיות רק בחורה או ילד בן 10, ולא נראה לי שלילד בן 10 קוראים ויקי

yoman321

New member
ועל זה נאמר...

Hellow there Viki...
How you'r doing...|אייקון של ג'ואי מחברים|

למעלה