שלום לכולם (NFL 06)

שלום לכולם (NFL 06)

מה שלומכם ? לא הייתי פה בזמן האחרון, אבל בכל זאת עקבתי אחרי התוצאות של מיאמי ובנתיים אני מרוצה מהקבוצה שאני אוהד. (מוזר שאני אפילו לא מכיר שחקן אחד שלהם..). דוד שלי שלח לי מארה"ב את NFL 06 ! ! ! סוף סוף ועכשיו אני מתכנן לחרוש את המשחק עד שאני יצליח לשחק כמו שצריך, בNFL 04 התייאשתי מהר, NFL 05 לא ניסיתי בכלל ועכשיו אני לא מתכוון לוותר..הגיע הזמן ללמוד לשחק פוטבול ! ויש לי שאלה אחת, מי השחקן הכי טוב בדולפינס ? תודה,ולהתראות בקרוב.

Yo-man

New member
אין ממש "כוכב" במיאמי כרגע

עוד 3 שבועות חוזר לשחק ריקי וויליאמס, שהוא רץ אחורי שב-2002 הוביל את הליגה עם 1853 יארד ריצה... חוץ ממנו בהגנה יש את זאק תומס (MLB) ואת ג'ייסון טיילור (DE) שעושים את ההגנה.

ih10

New member
קשה להאמין שהוא יהיה טוב

הסיפור שלו עם הסמים, השנה הפסקה שהוא לקח כדי לגור בקומונה זה די ברור שהוא חוזר רק כדי לקבל את הכסף שלו (וכדי שהתביעה נגדו תבוטל) קשה להצליח בספורט כל כך קשה כשאתה שם רק בגלל כסף ואילוצים משפטיים

Yo-man

New member
ראית את הסרט "Great white hype" ?

על מתאגרף שחור ששמים מולו איזה ילד אירי צעיר ואנרגטי. הילד האירי מתאמן וקורע את עצמו, האלוף השחור מעלה 5 ק"ג, רץ רק כשזה אחרי אוטו-גלידה וכולו לא בכושר. בקרב (שמגיע לקראת סוף הסרט) המתאגרף השחור מוריד על הילד האירי אגרוף אחד ומנצח בנוק-אאוט. מה שאני מנסה להגיד זה ש-כשיש לך את זה, יש לך את זה. אולי הוא לא יחזור לשיא גדולתו, אבל לרוץ הוא יודע. לחתוך הוא יודע. להוריד ראש ולהיכנס במי שמולו - או-הו הוא יודע. איך זה יראה ? נחכה עוד 3 שבועות ונדע. אני אופטימי.

Human Highlight

New member
מסכים

אם יש לך כישרון אז יש לך,זה לא נאבד בגלל פציעות,ראה מקרה רונאלדו בכדורגל,החליף שתי ברכיים וחזר להיות החלוץ הטוב בעולם(לפי דעתי),אומנם אין לא את אותה מהירות,אבל הכישרון נשאר. אותו דבר ריקי ווליאמס,לא תיהיה לו את אותה מהירות ככל הנראה,אבל הכישרון יראה. בקיצור,זה כמו שאף פעם לא שוכחים לרכב על אופניים.

אז אפשר להגיד

שריקי ווליאמס הוא השם הגדול בקבוצה נכון ? ובקשר למשחק, המשחק לא עובד טוב, המשחק נתקע בלודינג 2 נקודות לפני הסוף (!!!) .

zipfer

New member
לכל מי שיש את בעיית הלודינג

זה גם קרה לי.. מה שצריך לעשות זה לגשת לתיקיית ה music של המשחק ולשנות את השם שלה ל music01... זה יפתור את הבעייה...

תודה !!!!!!!!!!!!!

עובד !!!! הגעתי למשחק בלי ידע גדול בפוטבול, לא ידעתי אף פעם איך לשחק פוטבול במחשב (יותר מדי מקשים), אבל הפעם EA שיחקו אותה ! סוף סוף המקשים ברורים ! עשיתי אימונים כדי ללמוד איך לשחק, ואחרי שהצלחתי לעשות כמה טאצ'דאונים עשיתי את המשחק הראשון שלי בNFL 06 עם מיאמי נגד ניו אורלינס (משחק לגיוס תרומות), ניצחתי 62-38 ! ההגנה היתה גרועה בגלל טעויות מצחיקות. אחר כך התחלתי קריירה, משחק ראשון נגד ג'קסוויל וניצחון 28-0 . ויצרתי שחקן משלי, QB, השחקן הזה כל כך מהיר שהוא עושה טאצ'דאונים. תודה שוב פעם, ל-ZIPFER שעזר לפתור את הבעיה של הלודינג, לא מצאתי תשובה לזה בשום מקום כך שאתה היחיד שהביא פיתרון !!! עכשיו אני מבין קצת יותר בפוטבול,עברתי את שלב א' (ללמוד את המשחק), עכשיו השלב הבא הוא ללמוד מה כל נתון בלוח תוצאות אומר, ומה כל התפקידים שיש (יש כל מיני תפקידים שאני לא מבין כמו MLB..?) . שלב ג' יהיה ללמוד את הסטטיסטיקות של המשחק בעונה שעברה ,ואפילו של 5 השנים האחרונות, ואז השלב האחרון ללמוד את ההיסטוריה-שיאים של שחקנים,מי השחקנים הטובים בכל הזמנים וכ'ו. והשלב הסופי יהיה להתחיל להתעדכן יותר בתוצאות +לראות משחקים .

Yo-man

New member
השלבים שלך מצחיקים קצת

אחרי שתלמד את ההיסטוריה של המשחק ב-5 השנים האחרונות ושיאים של שחקנים ורק אז לראות משחקים ? לי זה נשמע הפוך, אבל כל אחד וההעדפות שלו. אני שמח שמצאת פה את העזרה שחיפשת. עוד הוכחה שהפורום משתלם
MLB זה Middle line backer. יש במאמרים של הפורום על התפקידים של כל השחקנים, אולי זה יעזור לך. שיהיה רק טוב.

התיכנון הוא ..

כמו שעשיתי בבייסבול (שלא ידעתי כלום על המשחק) התחלתי ללמוד קודם כל את החוקים, אחר כך אני יתחיל להתעדכן במשחקים, אחרי שאני ילמד את כל הטריידים הגדולים של השנים האחרונות ומי השחקנים הטובים בליגה בכל עמדה וכ'ו רק אז אני יגיע למשחקים בתור אוהד ולא בתור אחד שמנסה ללמוד את המשחק.

royfr

New member
רנדי מקמייקל עושה כרגע את העבודה

עבורי - בפנטסי כמובן. אבל עדין, תומס וטיילור.

masada

New member
אם האמור ב-Madden 2006

אז יש לאחי את המשחק הזה ב-PS2, והדבר היחיד שאני יכול להגיד על זה, הוא וואוו

RoyBehar

New member
חיפשתי לקנות אותו אבל אמרו

לי שעדיין אין אותו בארץ. מאיפה הוא הביא אותו? באמת נראה מגניב ממה שיצא לי לראות על המשחק. ממש מעניין אותי איך השיטת מסירות החדשה עובדת.

למעלה