שלום לכולם, newby!

Skyller

New member
שלום לכולם, newby!

שלום שלום! אני מיקה, ואני ממש מתעניינת ואוהבת את המיתולוגיה היוונית. אני אפילו כותבת עכשיו משהו על זה, קומדיה פארודיה כזאת... בזמן האחרון גם התחלתי להתעניין במיתולוגיות אחרות, אבל עדיין ברמה מאוד נמוכה (הרבה סיפורים, קצת קשה...). בכל מקרה, עושה רושם שהפורום הזה הוא המקום בשבילי...!

לגוטל

New member
ברוכה הבאה!

אם את אוהבת קומדיות ופארודיות, יש מהסוג הזה גם על המיתולוגיה היוונית שהיוונים עשו בתקופה הזו... ורובם גם מתורגמים לעברית אאל"ט, לא נכנסתי יותר מדי לנושא.

Skyller

New member
תודה רבה!

האמת היא שמה שאני כותבת זה סיפור מודרני כזה על האלים שהגיעו לניו יורק של שנות התשעים ומנסים להשתלב שם בחייי בני האדם (למה? כי זאוס החליט...). בעצם איזה סוג אנשים הם יהיו, מה הם יעשו... נגיד- אפרודיטה היא מין ארין ברוקוביץ' כזאת. אם חד הורית חשת יום שיש לה המון סטוצים ורק רוצה מישהו שישאר איתה. וזאוס הוא טיפוס די דביל ונאיבי שכרגע נמצא בבית משוגעים כי הוא טוען שהוא זאוס. ודיוניסוס פתח פאב והוא מין שילוב בין הומר סימפסון למו. והכול מסופר מנקודת מבטו של האדס- הוא טיפוס מעצבן שמתלונן על הכול ורצה להיות אל המלחמה אבל התפקיד היה כבר תפוס (הוא איחר לפגישה שבה קבעו מה כל אל יעשה אז הוא נתקע בתפקיד שאף אחד לא רצה, כל מה שהוא עושה זה paperwork.), והוא מריר ושונא את כולם. די משעשע בינתיים. בכלל, כל הסיפור עם האדס ופרספונה תמיד נראה לי תמוה...

0Pandemonium0

New member
בהחלט נשמע משעשע.../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

אשמח אם תראי לנו כשיהיה גמור. אולי אפילו ייכנס למאמרים.

לגוטל

New member
הממממ קצת אלים אמריקאים של גיימן לא?...

אבל נשמע נחמד... הייתי עושה לאפרודיטה טובה. בהצלחה

MetalSinagouge

New member
כן אה...

גם אני ניסיתי לכתוב משהו כזה על סנטה קלאוס, אומנם לא בסביבה אורבנית. ראיתי שהגרוטסקיות של הדמות היא יותר מדי Gaimanesque.

Thestral

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo108.gif|טיפה|

אשמח אם תוכלי להעלות לפורום את הפארודיה שאת כותבת, נשמע מקורי ומצחיק, אני אפילו אוסיף את זה למאמרי הפורום. אפשר גם בפרקים
וחוץ מזה ברוכה הבאה
השתלבות מהנה בפורום

למעלה