שלום לכולם

צליל88

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo179.gif

ב2 בלילה אני הייתי עם צילה
אמ, ממזמן. לא זוכרת באיזו שעה

cspse

New member
מה כולן נזכרו באריאל פתאום? ../images/Emo3.gif

דווקא כשאני עוזב...

צליל88

New member
זה לא פתאום...../images/Emo179.gif

זה כבר מהחורף
אמ, נבקר אותך בעכו, יהיו נסיעות חינם

צליל88

New member
מה יש לכולם?../images/Emo179.gif

בזמן האחרון כולם באיןם ושואלים פה על דתיים. אתם רואים למה אני שונאת דתיים? הם שתלטנים
בשנה הבאה.. להלהלה אריאל מחכה לי
שירות לאומי
[וגם גתיים, כן?
]

אהה כן יש מצב ../images/Emo8.gif

ספר על עצמך קצת: מאיפה אתה? בן כמה אתה? איזה בגרויות נישארו לך? מה עושה עכשיו? איזה מוסקה אתה אוהכ לשמוע? איזה סרטים אתה אוהב לראות? תודה מראש- ויום טוב -

Tauron

New member
אמממ

אני מחיפה 18 וקצת או עוד מעט 18 <תלוי מאיפה מסתכלים> נשארו לי גמרא, פיסיקה מחשבים מחשבת ומועדי ב.. עכשיו במחשב.. אח"כ כדורסל ואח"כ עוד מחשב שומע את רוב סוגי המוסיקות, לא מת על שחורה וראפ, אבל שומע.. תביאי לי רוק טוב <רעש איכותי> או סתם מנגינות שקטות <שרה"ט למי שמכיר> סרטים... לא יודע, מה שיש.. לא ממש אוהב דרמות ובכלל לא קומדיות רומנטיות סרטי פנטזיה- שרה"ט!! וסרטי אימה, פעולה וכל הרגילים.. כשמשעמם. אהבתי את ונדטה, הזכיר לי את ג'ורג' אורוול ומה עם ספרים, לא שואלת?

אממ.. מה עם ספרים?. חחח

אתה נישמע דיי נחמד, רוקק זה טוב!!!! זה מוסיקהה הכי טובה שיש אני לא ממש אוהבת ספרים אז לא שאלתי...אבל- בכל אופן מה עם ספרים? ועוד- יש לך חברה.? ו...למה לעזאעזלל גמרא?.. אתה גם דוס? (סורי דתי) מתי היום הולדת שלך?

Tauron

New member
ספרים.. זה אחלה

אין לי כח לפרט עליהם..שישאלו משהו מסוים.. אין חברה.. ו.. אני דתי <דוס, אם את רוצה
) יומולדת.. 30 למאי וי"ד סיוון.. תלוי איך מסתכלים הלכתי לשחק כדורסל, אחזור בסביבות 11

Eowyn of Rohan

New member
ידעתי שהניק שלך קשור לשר הטבעות!../images/Emo9.gif

הוו באמת ונדטה הזכיר את 1984.. אני ממש אהבתי אותו אבל אין על שר הטבעות(הספר והסרט).

Tauron

New member
הוא קשור../images/Emo45.gif

זה אחד השמות של אורומה <אם קראת את הסילמריליון> ובאמת אין על שר הטבעות, כל ששת הספרים שקראתי: השלושה, ההוביט הסיל' והסיפורים שלא נשלמו..

Eowyn of Rohan

New member
בטח שקראתי את הסיל'

הסיפורים בו מרתקים(טורין
) האמת היא שקראתי בדיוק מה שאתה קראת.. יפה לנו. אגב, ברוך הבא!
אני דנה
.

Tauron

New member
אהבתי את ברן

ואיך תמיד מוציאים שם את האנשים כאלה רעים, חסרי שליטה בעצמם, ועצבנים מה שדי נכון, לצערי. ברוכה הנמצאת, אריאל

m i r u s h i

New member
ברוך הבא../images/Emo39.gif../images/Emo108.gif

שמתי לב שגם אתה מכור לסוגריים! <> אה-אה D: גם אני! למרובעות [] ^_^
ולאחר התקפת הטמטום, נייס טו מיט יו,אני מירי

Tauron

New member
אכן, מכור לסוגריים..

אבל זה התקף עובר, אני גם די מכור לנקודות ולכל דבר חוץ מלהוסיף א או ע לכל מילה שניה.. אה, וגם לא ממש לאלכוהול
..

m i r u s h i

New member
גם לנק' אני מכורה../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif

קוראי הבלוג שלי יוכלו להעיד
P:

a Warming Sign

New member
התחלנו עם התמכרויות?../images/Emo181.gif

כי אני,בנוסף לסוגריים המרובעות[I LOVE IT], ילדת אייקונים!
זה קשה.

למעלה