שלום לכולם

sailor m00n

New member
שלום לכולם../images/Emo98.gif

שלום לכולם, אני חדש כאן. לאחרונה החלטתי להתחיל להתאמץ יותר בכדי להשיג בת זוג, לכן יש לי שאלה שבטח כבר עלתה פה בעבר, לא נורא. השאלה מופנת בעיקר לבנות. האם כדאי להתחיל עם בנות ברחוב??
?? מה אתם חושבים? ואם כן אז הייתי שמח אם בנות יכתבו מה היו רוצות שיגידו להן, אני מתכוון להתחיל לייסם את זה, ואולי גם עוד בנים שיעקבו. אז קדימה לעבודה, תגידו איך אתן רוצות שנעשה את זה?!

ענתי 10

New member
אני לא הייתי נענית למישהו שמתחיל

איתי ברחוב. זה לא רציני. איך אפשר להתחיל עם מישהי שראית לראשונה לפני חצי שניה? זה ממש לא רציני. ולמה אתה בכלל מתכוון ב"להשיג בת זוג"?? אתה רוצה סטוץ? זוגיות? חתונה? תסלח לי, אבל השאלה שלך נשמעת מאוד לא בוגרת. בכל מקרה, נראה לי שרחוב הוא מקום פסול כדי "להשיג בת זוג". תנסה אולי בסביבה הקרובה שלך - עבודה/לימודים, מסיבות או אינטרנט. לגבי משפטי פתיחה - מצטערת, לא יכולה לעזור.

s h i r k u s h

New member
../images/Emo45.gif

ולגבי משפטי פתיחה- תמחוק כל משפט פתיחה מפגר בסגנון של "אבא שלך גנן" ודומיו- זה סתם משפטים מעצבנים. פשוט תהיה אתה, תהיה כנה, תהיה אמיתי, תתחיל לדבר, להראות עניין ואז תבקש את המספר.

sailor m00n

New member
התכוונתי לזוגיות!

ואני לא בעד להתחיל עם מישהי במסיבה, לא יודע...

ענתי 10

New member
אם התכוונת לזוגיות ואם להתחיל

במסיבות זה לא הקטע שלך אז למה אתה רוצה להתחיל ברחוב??? זה עוד יותר גרוע! למרות שאני די מאמינה באהבה ממבט ראשון אני לא חושבת שהכרות אקראית ברחוב יכולה להוביל למשהו. ולדעתי (וגם מניסיוני) בנות ממש לא מתייחסות ברצינות ל"מתחילים" למיניהם. האהבה והזוגיות צריכים לבוא מבפנים. אתה לא יכול לכפות את זה על עצמך. אי אפשר לצוות לעצמך "הנה עכשיו אני מתאהב ובונה זוגיות...". זה לא עובד ככה. תסתכל מסביב, תשים לב לבנות שנמצאות סביבך, גם אינטרנט הוא כלי מאוד נחמד להכיר אנשים. תקשיב ללב שלך, בטוח איפה שהוא לא רחוק ממך נמצאת אותה אחד שבאמת תמצא חן בעיניך, ולא רק בגלל ש"אתה רוצה להשיג בת זוג כאן ועכשיו". והכי חשוב - כמו שאמרו לך כאן. תזרום. תהיה אתה בעצמך. בלי משפטים מטופשים ובלי שטויות. בהצלחה!

youngG

New member
../images/Emo68.gif

אם אני הייתי ה"מותחלת" שלך הייתי משערת שאתה מחפש סטוץ או סתם קשר לא מחייב וקליל.אם אני באותו ראש כמוך אני משערת שהייתי משתפת פעולה,אבל אם אתה מחפש בת זוג לקשר רציני ולמערכת יחסים מורכבת - אל תפתח ציפיות ממישהי שחוץ מהמראה החיצוני שלה אתה לא יודע עליה דבר,בטח ובטח שלא מהם הסיכויים להתאמה ביניכם. ולגבי "מה הייתי רוצה שיגידו לי": להתחיל בחיוך,לגלגל שיחה ומשם לזרום - אם תנסה את שיטת משפטי הפתיחה כמו שהזכירה כאן מישהי מעלי תגלה שהם רק עושים את הפעולה ההפוכה.

Miss פטל

New member
עצות שלי:

ברחוב לא כדאי כי הרוב לא מתייחסות. אני כמובן מתכוונת למצב שבו שניכם סתם עוברים ברחוב, ככה לא מתחילים, סתם יחשבו שאתה ערס
אבל אם אתם נמצאים ברחוב אבל במצב יותר מתאים לשיחה, למשל- שניכם מחכים לאוטובוס, בתור איזשהו, באוטובוס..כל האפשרויות האלו הן בהחלט מצבים מתאימים להיכרות. אינרנט זה אצמעי נחמד מאוד להכיר אנשים חדשים! ICQ. משפטים התחלה? העיקר שלא יהיה "משפט".הדבר הכי מצחיק שיש זה כשזה משהו מתוכנן מראש
תגיד משהו רלוונטי למצב שבו אתם נמצאים (ושוב, לא להיתחיל עם סתם עוברת ברחוב כי איתה אין נושאים משותפים) תמיד אפשר לשאול שאלה שקשורה לאותו מקום. אבל לזרום את השיחה מכיוון של להתיידד ולא להתחיל ישר "איך קרואים לך" אחרי זה שהיא ישר תבין שהכל מתוכנן!

Mor L

New member
אוקיי.....

לעולם אבל לעולם אתה לא מתחיל עם מישהי בהליכה!! אני כמעט קראתי למשטרה כשמישהו עשה לי את זה! אם אתה חייב(!) להכיר מישהי באוויר הפתוח אני ממליצה כמו שנאמר על המקום עם הכי הצלחות - האוטובוס! אין דבר יותר כיפי מאשר לנהל שיחה על הא ועל דא בזמן שמתייבשים בהמתנה לאוטובוס. וגם בזמן הנסיעה עצמה, תלוי אם זו נסיעה ארוכה או קצרה, אפשר לנהל שיחה עניינית מאוד שבסופה מחליפים פלאפונים. אם קניון זה גם נקרא מקום ציבורי בשבילך אז זה עוד יותר קל. במיוחד בספריות הוידאו שממוקמות בו, או בחנות ספרים - יש לזה הצלחה כבירה אם שניכם באותו ז'אנר של ספרים! אפשר גם בחנויות מוזיקה כששניכם מחפשים את השירים שאתם אוהבים, ואז להרשים אותה למה אתה כל כך אוהב את הלהקה הזאת ואת הסגנון הזה. תן לה להרגיש שיש בן אדם שלם בפניה. רצוי לא להתחיל במסעדות או בדוכני אוכל. זה ממש לא לעניין להידחף למישהי כשהיא מתחרעת על המנה שהיא הזמינה. וגם אל בחנויות בגדים. היא בקניות עכשיו בשביל עצמה, וממש לא בשבילך. מה שכן אם נדלקת חזק על מישהי בזמן שהיא בסידורים, תחכה בחוץ עד שהיא תסיים, ואז תשאל אותה אם היא יודעת איפה נמצא המקום הזה או ההוא. לפי התגובה שלה תדע כבר מה היא חושבת עליך, ואם אתה רואה שהיא כן מעוניינת, תמשיך ללכת איתה בתירוץ שזה בדיוק הכיוון שאתה גם צריך ללכת אליו (ורצוי שזה יהיה משכנע!). זהו בינתיים... נדמה לי שנתתי לך עיצות שיעזרו להרבה ניסיונות, ואולי גם הצלחות...

למעלה