שלום לכולם אני חדש פה ואני מקווה שאשתלב במהרה. על מה בעצם הנושא של הפורום?
D Double DU New member 7/8/04 #1 שלום לכולם../images/Emo98.gif אני חדש פה ואני מקווה שאשתלב במהרה. על מה בעצם הנושא של הפורום?
ס סיון עם ו אחת New member 7/8/04 #2 היי! ברוך הבא!!!!!!! אני סיון... בת 16 (וחצי) מהרצליה בן כמה אתה ומאיפה? וזה סתם פורום חביב ונחמד עם אנשים טובים
היי! ברוך הבא!!!!!!! אני סיון... בת 16 (וחצי) מהרצליה בן כמה אתה ומאיפה? וזה סתם פורום חביב ונחמד עם אנשים טובים
D Double DU New member 7/8/04 #5 כרגע..כמו כולם בעצם אני בחופש,מבלה פה ושם,רק שהחופש לי ארוך יותר..עד אמצע אוקטובר ואז אני מתגייס לצה"ל.
כרגע..כמו כולם בעצם אני בחופש,מבלה פה ושם,רק שהחופש לי ארוך יותר..עד אמצע אוקטובר ואז אני מתגייס לצה"ל.
E enjoi butterfly New member 8/8/04 #16 בברוכה הבאה!... כמו שאומרים נכנסת כמו השמש...מקווים שתשארי.. תהני תרגישי בבית..
S sh53 New member 7/8/04 #10 ברוך הבא לפורום ../images/Emo39.gif ניק נחמד יש לך, אהבתי אז אולי תספר לנו קצת על החברים שלך, איפה אתם מבלים? כמה פעמים בשבוע בערך אתם מתראים? מה אתם בד"כ עושים כשאתם נפגשים?
ברוך הבא לפורום ../images/Emo39.gif ניק נחמד יש לך, אהבתי אז אולי תספר לנו קצת על החברים שלך, איפה אתם מבלים? כמה פעמים בשבוע בערך אתם מתראים? מה אתם בד"כ עושים כשאתם נפגשים?
D Double DU New member 7/8/04 #12 אנחנו עושים כל מיני דברים ביחד משחקים כדורסל,הולכים לקניון,משחקים בסנוקר,נפגשים בבתים וכו'.ואני מתראה איתם די הרבה. עושה רושם שזה פורום נחמד מאוד
אנחנו עושים כל מיני דברים ביחד משחקים כדורסל,הולכים לקניון,משחקים בסנוקר,נפגשים בבתים וכו'.ואני מתראה איתם די הרבה. עושה רושם שזה פורום נחמד מאוד