שלום לכולם

ירון 31

New member
שלום לכולם ../images/Emo91.gif

צהריים טובים אני חדש כאן ומכווה להתישן אני קורה ורואה שיש פה אחלה אנשים שעוזרים ומבינים היין ואלכוהול האם יהיה אפשר לארגן מפגש שבוא יוכלו החדשים כמוני בענייני אלכוהול ויין לקבל מושגים שונים ודוגמאות בכל סוגי המשקאות מבירות יינות עד לאלכוהול כבד וקוקטלים ואם מישהו יקח יוזמה שיצור איתי קשר אולי אוכל לארגן ספונסר לעיניין בתודה ירון

MEIMIS

New member
מפגש פורום עלה כמה פעמים במוחינו..

אפשרי לעשות דבר כזה... מכיוון שהפורום נקרא יין ואלכוהול ו95% מחברי הפורום מבינים באלכוהול ולא ביינות... צריכים לחכות כנראה למנבל הפורום שגם יסביר על יינות ויתן קצת רקע כללי לאנשים שלא מבינים כלום ביינות..

כן מנבל הפורום../images/Emo6.gif

סתאם! טוב לצורך אירגון מפגש הפורום (שלקחתי אותו על עצמי ואם למישהו יש בעיה אז שיכתוב) אני צריך את הערים ,יישובים שאתם גרים בהם וננסה למצוא מקום קרוב לכולם

MEIMIS

New member
חדרה..

כמו שאמרתי יש פאב נחמד בחדרה.. שנקרא איבגיס.. ג'אז קפה בר.. מבחר המאלטים לא גדול מבחר הטקילות לא גדול אבל מכינים שמה קייפיריניה מצויינת :)

MEIMIS

New member
אהה..וגם לי אין בעיה להגיע ל.....

חיפה.. או ת"א.. אני בדיוק באמצע מבין השתיים אגב.. איבגיס זה על כביש 4.. ככה שלא תצטרכו להסתובב הרבה בעיר.. בשביל למצוא...

האם זה בסדר שלקחתי את הניהול

יש לציין שלאחר שאמצא עיר אעלה לפורום את העיר ואתם תגידו לי אם בסדר או לא

MEIMIS

New member
מבחינתי זה לא איכפת כל עוד זה

יתקיים... לדעתי מי שמחליט שפשוט יקבע עיר וזהו..

Crazy_Bitch

New member
קבל ח"ח על היזמה...

אני בעד, למרות שלא נראה לי שאני כל כך אשתלב במפגש... בכל מקרה, אני בעד my home town, -הרצליה-

בכל זאת אולי למצוא מקום מעניין? ../images/Emo13.gif

אין לי משהו נגד המקום בחדרה, אבל אם כבר מפגש של פורום יין ואלכוהול אז במקום שיהיה בו אלכוהול/יין טובים (או שניהם
). בכל מקרה -- אני מאבן יהודה, ומבחינתי כל מקום בין בנימינה לתל אביב תופס.

MEIMIS

New member
מה עם החברה מהצפון???

לא יבואו עד לת"א... אם אני לא טועה יש שמה גלן מורנג'י... דרמבויי בטוח יש בנדקטין(לסניפטר) יש מספיק דברים בפאב פה בחדרה

OK

מצאתי מקום מעולה בנתיים לא אגיד לכם אותו כי אני צריך מיקומם של עוד אנשים יאללה לרשום

חברים, בטעם העיר הייתם? ../images/Emo13.gif

כל מי שאוהב בירה -- ריבוע בירות ענק עם המון ברזים של המון בירות שונות ומשונות. אני כמובן לא התאפקתי ולקחתי חצי+חצי גינס וקיבלתי כוס חצי גינס

סניפטר

New member
רעננה ומקום מפגש פצצתי

ביר בורגר זו מסעדת המבורגרים פצצתית עם בירות טובות וכמובן בר אלכוהולי איכותי ! מומלץ !

MEIMIS

New member
המבורגר זה תמיד טוב...

אבל חבל שהפסקתי לאכול ג'אנק פוד...

לא! עדיין אנשים אחרים לא רשמו לי

איפה הם גרים אין מצב שאנחנו 9 אנשים בפורום הזה חסר לי את איש הוודקה ודן האדום

MEIMIS

New member
הרבה לא רשמו...

קלוקו איש הוודקה דן האדום מיכאל לנג הרווי וולבנגר (נמאס לי שאתם כל הזמן קוראים ולא מגיבים
, אנחנו מתגעגעים)

למעלה