ברוך הבאאאאאא
ט טלתל New member 23/6/06 #21 אה ו... אני טל...בת 14 וחצי מראשל"צ(כבוד) וטוב לשמוע שיש עוד בן בעולם שאוהב את הבקסטריט בויס
D Deadly Whisper New member 25/6/06 #24 עדן!! ../images/Emo46.gif שתקי!! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
P poster girl New member 25/6/06 #25 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אוף למה הוא לא כותב פה! סופסוף בנים בפורום ירדע, שתקי את!
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אוף למה הוא לא כותב פה! סופסוף בנים בפורום ירדע, שתקי את!
O oreloosh New member 26/6/06 #26 אוקייייייייייייייייייייי למה נראה לך שאנחנו כאלו מפגרות שנגיד שבגלל שאתה בן ומעריץ את הבקסטריט אז אתה הומו..?? אוישש.. אנחנו לא כאלו... ד"א ברוכה הבאה לפורום... והשתלבות נעימה אני אוראלושה ואני אוהבת את ניק
אוקייייייייייייייייייייי למה נראה לך שאנחנו כאלו מפגרות שנגיד שבגלל שאתה בן ומעריץ את הבקסטריט אז אתה הומו..?? אוישש.. אנחנו לא כאלו... ד"א ברוכה הבאה לפורום... והשתלבות נעימה אני אוראלושה ואני אוהבת את ניק