שלום לכולם

שלום לכולם../images/Emo9.gif

הייתי רוצה לשמוע רשמים על "גורל ונבואה בסטארגייט" (בין השאר על המצגת הקלוקלת). שאלות, הסקות והשגות לגבי ההרצאה יתקבלו בברכה.

סלמאק

New member
היה נחמד...

אישית, אני לא כ"כ מתעניין במיתולוגיה. אבל הזיקה שלה לעלילת סטארגייט תמיד עניינה אותי, זה מה שהפך את ההרצאה למעניינת מאוד. לגבי קטעי הוידאו: עזבי, אף אחד בכל מקרה לא ציפה שההפקה של המדיטק יהיו די ערוכים טכנית לכל דבר שהוא. זה פאק שלהם, לא שלך. בסופו של דבר פיצית על זה בהרצאה מעניינת מאוד שכבר לא חשתי בצורך בקטעי וידאו כדי ליהנות ממנה.

kinspirit

New member
עכשיו כשהכל מאחורינו...

אפשר להתחיל להתאושש
אהבתי את ההרצאה שלך, את השילוב של המיתולוגיה וההשוואות לסטארגייט. ואת מרצה נפלא מול קהל! אל תדאגי בקשר למצגת, זה לא יהיה כנס אמיתי בלי בעיות טכניות, ובכל מקרה כולנו הכרנו את הסצינות בעל פה
מה שכן, כאב לראות את הסצינה של נירטי וג'ונאס כל כך הרבה פעמים

subatoi

New member
היה אחלה.

כל הרצאה על סטארגייט זה מצוין, ואנשים חדשים שקופצים למים תמיד מעוררים הערכה
מרצים זה משהו שתמיד חסר (בטח על סטארגייט). היה מעניין לשמוע הקבלות בין ס"ג למיתולוגיות, למרות שלי אישית היה חסר קישור או הקבלה ישירה יותר בין דוגמה כזו לדוגמה שניה. זה נשמע מנותק קצת. אני מעדיף שיגידו לי "הדמיון הוא בזה ובזה", אבל אולי זה רק מתקשה
ולגבי המצגת הקלוקלת - ממש לא. את עשית את שלך בסדר, הבעיות הטכניות של המקום הן חלק מעסקת החבילה, כמו שקינספיריט כבר כתבה. ככה זה תמיד. ואם אני לא טועה, שמעתי את המקרינים אומרים שהם פשוט שמו את הדסיק במחשב במקום ב-DVD, או להיפך (לא מבין בזה), ובגלל זה היו בעיות. ככה זה בכנסים
יישר כוח! נ.ב. - אייקון 2006 זה באוקטובר הקרוב

miotisman

New member
כן סורי על זה...

היי אני הייתי המקרין ואםםם.. טוב בואו נגיד שהעובדה שהיינו צריכים לעבוד עם המחשבים של המדיהטק די הקשתה עלינו... סורי...

מ א ג ר ט

New member
היה ממש מעניין

הקטע עם ירמיה... אני לומדת את זה עכשיו ככה שחשבתי על זה וזה כל כך נכון. והיה מגניב, וכל דבר שבא עם סטארגייט זה טוב, ככה ש...

סלמאק

New member
אה, או קיי...

אז עכשיו אני יודע מי היית. אם אני לא טועה, ישבתי בדיוק מאחורייך.

מ א ג ר ט

New member
יכול להיות

יש אפילו סיכוי סביר. בוא נראה... הייתי עם קוקיות וחצאית. פגשתי רק את שמוליק (אבל זיהיתי כמה מחברי הפורום)

subatoi

New member
מי זה שמוליק? ../images/Emo12.gif

ששש... אאוטינג (לא אומרים שם של מישהו בפומבי בלי שהוא ביקש) אבל אני לא יודע למי את מתכוונת

למעלה