שלום לכולם

אופ 1

New member
שלום לכולם../images/Emo9.gif

אחרי שחשבתי שזה לא יקרה,זה קורה.אני ממש רוצה לעבור לדירה משלי.אני ממש לא בעיניינים ואין לי מושג בעלויות.הייתי שמחה לקבל מכולכם עצות לגבי המעבר שלי.אני מתכננת לעבור לעיר הגדולה תל אביב.העניין הוא שהחלטי שאני לא רוצה לעבור עם שותפים שאני לא מכירה ואני אעבור לבד.הייתי שמחה לשמוע מכם כמה יכולה לעלות לי דירה בצפון תל אביב.אני מחפשת דירה קטנה.חשוב לי שהמיקום שלה יהיה טוב.על זה אני לא מוכנה להתפשר.יש סיכויי למצוא דירה ב300$? תודה רבה

NightElf

New member
שלום ../images/Emo140.gif

בשכ"ד שציינת תוכלי או למצוא דירה באיזור הדרומי של העיר, או דירה שהיא יחסית קטנה במימדים, או במיקום לא "הכי הכי". מה שכן, יש לעיתים מציאות נדירות, ויעידו כל כך מעטים מהפורום. אבל אם מחפשים (לפעמים) מוצאים, בהצלחה

שלום לך

אין מצב למצוא דירה במחיר כזה. דירות חדר בצפון ת"א מתחילות ב-350$ וצפונה. קחי בחשבון שדירת חדר יכולה להיות די קלסטרופובית לפעמים. עוד דבר- השכ"ד הוא רק חלק מההוצאות, יש מיסים חשמל גז מים טלפון ושאר הוצאות שצריך לקחת בחשבון.

NightElf

New member
לא שמתי לב צפון ת"א... ../images/Emo9.gif

אז במקרה הזה, שכחי מזה...

lola in pijama

New member
לדעתי לא ../images/Emo4.gif

לא בצפון תל אביב בכל אופן.למה לא עם שותף, אגב? (נ.ב. - מסכימה עם הקיפוד - קחי בחשבון שבשכר דירה רק מתחילות ההוצאות...)

שלום גם לך ../images/Emo13.gif

קראתי את ההודעה שלך כמה פעמים, ואני שומעת בה המון החלטיות, אבל גם קצת חוסר ידע: אם הבנתי נכון, את רוצה: 1. לגור בצפון ת"א, במיקום טוב. 2. לגור בדירה ללא שותפים. 3. לשלם עד 300 דולר. כל הדברים האלו לא הולכים ביחד. אם מתעקשים על שלושתם, הסיכוי שהרצונות שלך יתממשו במלואם קטן מאוד. היות וחבל לוותר ככה סתם על רצונות אם דברים לא מסתדרים בדיוק איך שרצינו, כדאי לשבת וחשוב איפה להתגמש. לגבי הנקודה הראשונה, זה מקום טוב להתחיל. צפון ת"א הוא יקר, ולא בטוח שהוא גם הכי אטרקטיבי מבחינת אנשים צעירים. אני לא יודעת עד כמה בצפון את מתכוונת (ארלוזורוב או יותר רמת אביב), אבל הייתי ממליצה לך בחום לשקול את ערי הלווין רמת גן וגבעתיים. הן מציעות איכות חיים לא פחות טובה, בפחות כסף. עם זאת, עדיין לא בטווח של מה שהצבת, מה שמביא אותנו לנקודה השניה. תראי, התרוצצו כאן הרבה סיפורי זוועות בפורום. העניין הוא, שסיפורי שותפות טובים יהיו תמיד פחות מעניינים מסיפורי שותפות גרועים, ולכן שומעים פחות עליהם. גרתי עם שלושה סטים של שותפים - כולם היו טובים. יתר על כן, עם השותף הראשון (והחתיך ביותר
), זה היה ממש לטובה, כי הייתי קלולס לגמרי - מה מו מי חשבונות - והוא דאג לטפל יותר בצד הזה. זה טוב שיש מישהו לחלוק עמו קשיים, זה טוב שיש עוד מישהו בבית. כדאי מראש להפעיל שיקול דעת בבחירה, וגם לא לפתח מראש ציפיות לחברות הדוקה, אבל בפירוש לא כדאי לפסול על הסף את האפשרות של שותפים. למשל, כי אם את הולכת על שותפים, טווח המחירים שלך יאפשר לך לגור פחות או יותר איפה שאת רוצה. הייתי ממליצה לך לחפש קצת בלוחות, וממש ללכת ולהתרשם מדירות. ברגע שמתחילים עם זה העניין הופך לממשי יותר, ושיקולים משתנים. בנוסף, אני ממליצה לך בחום לעיין במאמרי הפורום, שנותנים הרבה מידע למי שמתחיל.

לקשמי

New member
ב-300$...

יש סיכוי אולי לגור בתוך
בצפון תל אביב. (זה היה הגודל והמחיר של הדירה הקודמת שגרתי בה, שהייתה לקראת צפון תל אביב, סוף דיזנגוף). אבל אפשר למצוא דירות כאלה יותר במרכז תל אביב, שהן בגודל סביר.

אופ 1

New member
תודה לכול המשיבים

אני בהחלט אתחיל לחפש ואראה מה יש להציע ואני בטוחה שאני אכתוב ואשאל עוד שאלות. תודה

למעלה