שלום לכולם!

darklighter

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

זה לא זאת זה זה... ומה שהוא אמר משודר בארה"ב....זה ספוילר... בכל מקרה תהני פה
זה שאת אוהבת מכושפות זה כבר טוב

levin2

New member
היי dar dar5 !!

את גם בפורום משחקי סימס וסימסיטי נכון??

levin2

New member
שאלה(ות) לי! ../images/Emo58.gif

קראתי את שרשור הספוילרים ויש לי כמה שאלות אז\ למי שיש כוח לכתוב- אני אשמח! 1) מה לעזעזל הקטע של גוון ותרזה?? מה קרה מהנקודה של המסיבת אירוסין של שואיס?? (ככה אתם קוראים פה ללואיס ושרידן לא?? חח שואיס...) נ.ב- החליפו בחזרה את גוון?? יש! הבלונדה הרבה יותר... גוונית! 2) מה בשם כל הרוחות קורה עם גוליאן-איב, סם-אייבי??? הם חזרו להיות בייחד או משהו? *סם ואייבי- סם נטש את גרייס הקופה?? (ויש לציין-סוף סוף!) והלך לחיות לו באושר ובעושר עם אייבי?? *איב וג'וליאן- מה היא עושה עם הזקן המפוחלץ הזה?? האם גם היא נטשה את בעלה העצבני והלכה לזרועותיו הבוגדניות של ג'וליאן? 3)כל נושא: מיגל-צ'ריטי... מה איתו?? האם הרשע כבר השתלט על הרמוני?? או שזה כבר לגמריי פאסה??
4)סימון וצ'אד- מה קרה להם? הסבר מה קרה להם ממבוך האהבה הזה.... טוב, אז למי שיש כוח לכתוב כ"כ הרבה, ת-ו-ד-הההה\!!!!!

liat t

New member
נדמה לי ש

כל הדמויות בסדרה הזאת מדברות אל עצמן, וחוץ מזה, הסדרה לא קיימת כל כך הרבה זמן, זאת הסבונייה היחידה שהגיעה לארץ מההתחלה שלה. אני מרגישה בזמן האחרון שלאף אחד שם אין מושג מה הוא עושה. אם תשימו לב, יש שם דיאלוגים לא ברורים ששואלים מישהו משהו ואז הוא עונה על משהו אחר ואז השני ממשיך בשלו. אין לי דוגמה כרגע אבל אתם מבינים למה אני מתכוונת. נראה לי.

נו, מה את רוצה,

כל הרמוני הם אוטיסטים במסווה. הם לא מבינים כלום, שלא לדבר על להבין אחד את השני.

למעלה