שלום לכולם!

levin2

New member
שלום לכולם!../images/Emo9.gif

שלום אני חדשה!! אני רואה תשוקות מלפני טונות זמן.... אבל לא מההתחלה... אני לא חושבת שיש מישהו שראה מההתחלה- זה כאילו טריליון ושניים פרקיים..חח(
) בכל מקרה: אני ל-א סובלת את תרזה בשום אופן! ש-ו-נ-א-ת אותה ואת איתן עם כל המושי מושי שלהם.. בעע
גוון- אוהבת אותה רק בגלל שהיא שונאת את תרזה
אה ו.... זה רק אני או שעוד מישהו פה ממש לא קולט את הקטע הזה של רבקה לדבר לעצמה ולעשות פרצופים כל פעם.... וזה רק אני או שגוון עוקבת אחרי תרזה או משו... חח כל פעם אחרי שתרזה אומרת משו כגון: אני ואיתן נהיה בייחד לעד! גוון יוצאת משומקום ופתאום אומרת משהו כגון: אני כבר לא יכולה לחכות להרוס לך את החיים! חח.. קוראים לי נועה, אני בת 13 מכפר סבא!! מאחלת לעצמי השתלבות נעימה!! חח

I n n u e n d o

New member
יא סוף סוף מישהי שחושבת כמוני

אני לא מבינה מה קטע של רבקה לדבר לעצמה ועם הפרצופים שהיא מרימה את הפנים שלה ומסתכלת חחחחחחחחחחחחח זה כזה דפוק בכל אופן ברוכה הבאה
אני דורין השתלבות נעימה

GrandPrix2005

New member
את בכלל לא מעודכנת ../images/Emo58.gif

תרזה ואיתן נפרדו מזמן, היא זרקה אותו מהבית והוא השאיר אותה לבד עם 2 ילדים בכיסא גלגלים. שום מושי ושום מושי! כנראה שהפסדת מלא פרקים... ובקשר לרבקה - כל הזמן אני אומר את זה: האישה מקריינת לנו את הפרקים! היא כאילו הקריינית של הפרק ומספרת לנו מה קורה שזה ממש דפוק ומצחיק
עם משפטים שחוזרים על עצמם שוב ושוב ושוב: "ברגע שאיתן יגלה שהמכתב שהרס לו את החיים נשלח מהמחשב של תרזה היא טובה כמתה" "ברגע שג'וליאן יגלה שאשתו הפרוצה ניהלה רומן עם סם בנט היא תזרק החוצה כמו הזבל שהיא" "ברגע שתפסידו 20 פרקים בגלל צה"ל המסריח אני אהיה פה כדי אמנם לדבר אל עצמי אבל בו זמנית לספר לכם את כל מה שהתרחש ויתרחש בסדרה"

soapsfan

New member
סוף סוף עוד מישהו ששונא את תרזה!!!

למרות שהתוכנית מצפה מאיתנו לאהוב את תרזה המסכנה שגוון ורבקה הרעות לא נותנות לה להיות עם אהוב ליבה,אני לא יכול לסבול אותה.היא הייתה פסיכית ומניפולטיבית מהסצינה הראשונה שלה והיא נשארה ככה,ואני רואה אותה כמרשעת בכל העלילה הזו ולא כקורבן

soapsfan

New member
אוי באמת

אם נסתכל על עלילת גוון/אית'ן/תרזה מהפרק הראשון עד לנק' שלנו אין ממש בעיה לקלוט כי תרזה היא המרשעת בעלילה למרות הכתיבה שמציגה אותה כגיבורה. תרזה מסתכלת בעיתון וחותכת ממנה תמונה של אית'ן וגוון,מקשקשת על גוון ואז חותכת אותה מהתמונה.כבר פה ניתן לקלוט שהיא פסיכית.אח"כ היא בטעות מתחילה להפיל עליו כל מיני דברים.היא נכנסת במרמה לאחוזת קריין ומנסה למצוא הזדמנויות להיות עם אית'ן[כמו המסיבה הזו שבה היא נעלה את גוון במחסן.איך אפשר לא להבין שהיא פסיכית שכל מילה שניה שלה זה FAITH וכל דבר היא מפרשת לגמרי לא נכון].תרזה משקרת לגוון ולאית'ן שיש לה חבר ואח"כ ויטני מצילה אותה.מנק' זו גוון מתיידדת עם תרזה שממשיכה לשקר ולנסות להשיג את אית'ן-ועד היום הוא לא יודע שהיא אהבה אותו תמיד וכבר היו לה פנטזיות עליו לפני שהיא ראתה אותו בכלל! גוון ורבקה נוקמות בתרזה ובצדק.היא נכנסה לחיים של גוון והרסה אותם,אבל עדיין מצליחה להיראות כמו מלאך.וכל דמעות התנין שלה בסצינות שונות ממש לא עובדות עליי.

יש משהו בזה, תרזה היא לא הקורבן

אבל זו דמות שניתן להזדהות איתה... היא האנדרדוג שהשיגה את בחור חלומותיה וגרמה לו לזרוק את בת העשירים המפונקת. היא יותר אמיתית מגוון, זה בטוח.

soapsfan

New member
הבעיה שלי עם תרזה

זה שכולנו יודעים שהיא לא הקורבן,אבל כולם מתייחסים ומתנהגים אליה(כולל היא עצמה) כקורבן המסכן.אם את כלבה-אז כבר תתנהגי כמו אחת ותפסיקי לעשות מעשים רעים תחת מסווה של שלמות. כל מה שגוון עשתה היה בתגובה למשהו שתרזה עשתה לה קודם

darklighter

New member
המממ........../images/Emo58.gif

המעשים שגוון עושה הרבה יותר חמורים
זה כבר מגיע לניסיונות לרצח
ושום דבר לא מצדיק את זה.... וזה לא שאני חושבת שתרזה טהורה או משהו...אבל עדיין... גוון ממש משוגעת...

soapsfan

New member
../images/Emo58.gif

נכון-תרזה גרמה לה להתשגע,אחרי שהיא גם התחזתה לאם הפונדקאית,סיממה את אית'ן ושכבה איתו,והתינוקת של גוון ואית'ן מתה. חוץ מזה,תרזה גם דקרה את גוון ואת אית'ן ב2001,וכן,גם היא הייתה משוגעת בגלל איזושהי מחלה שהייתה לה בגלל הלידה,אבל לא הגישו נגדה האשמות ולא כלום

תרזה היא PURE EVIL

אני לא מבינה למה ההתייחסות אליה בסידרה היא כאל קדושה מעונה. הבחורה עשתה מעשים כ"כ נוראים ובזויים, ובכל זאת היא מצטיירת בסידרה כנוצריה הטובה בעוד גוון היא המכשפה הרעה. ואם כבר בקשר ל"נוצריה", כי הרי הסידרה מעריכה כ"כ את ערכי הנצרות, וכולם הולכים לכנסייה, ומתפללים לאלוהים, וכל החרטות האלה - מישהו בכלל ספר כמה פעמים תרזה נדרה נדר לאלוהים שהיא שוכחת מאית'ן? היא שברה נדר לאלוהים! בסידרה שנותנת מקום כל כך חשוב ומרכזי לנצרות ולאלוהים - דבר כזה היה צריך לגרום לכך שיהיה ברור מאליו שתרזה היא כופרת וחוטאת, ובאופן כללי EVIL.

I n n u e n d o

New member
זה מה שהם רוצים לעשות

קראת את החטא ועונשו
הגיבור של הסיפור היה רוצח ועדיין הקוראים ריחמו עליו

ואם כבר בעניין,

קראת את "לישון"? סיפור המופת של צ'כוב? כי אם לא אז תקראי. זה סיפור קצר, שכתוב בצורה מושכת ומעניינת, וגם הוא מביא להשקפה מאוד רחמנית ושונה מהרגיל של הקורא כלפי הרוצח. מומלץ מאוד.

levin2

New member
תודה לכוווווווולםםם!!

ולזאתי שאמרה שאני לא מעודכנת אז..... הפרקים שדיברת עליהם משודרים בישראל??? לא נראה לי... בעע לא משנה.... חח

levin2

New member
תתיחסו להודעה למעלה בלשון זכר...

יש בנים שרואים תשוקות?? בראבו!

למעלה