שלום לכולם...

SteveVay

New member
שלום לכולם... ../images/Emo9.gif

הסיפור שלי ארוך, אז אני אנסה להביא כאן רק את הפרטים החשובים... אני נמצאת במערכת יחסים קרוב לשנה, עם בן זוג המבוגר ממני ב-10 שנים. הכרנו במקום עבודה ששנינו עבדנו בו (עבודה עיקרית בשבילו, הכנסה נוספת בשבילי). גרתי בשכירות עם שותף, ובמשך הזמן החבר שלי עבר להתגורר איתנו. המקום ששנינו עבדנו בו נסגר, אני המשכתי בעבודתי המסודרת, והוא נשאר מחוסר עבודה. בתום חוזה השכירות עזבנו את הדירה, אני חזרתי לבית הוריי, והחבר עבר להתגורר אצל חברה טובה, שהיא במקרה גם האקסית שלו... נכון להיום, הוא עדיין לא עובד, אני והאקסית נעשינו חברות טובות (היא בחורה מקסימה, אין בינינו שום תתחרות, ואני לא מרגישה מאויימת בשום צורה ובוטחת לחלוטין בו ובקשר שלנו) אז מה בכ"ז לא בסדר...? מפריעה לי כהוגן העובדה שהוא לא עובד... הוא אומר שהוא מפנטז כל הזמן על היום בו נגור יחד בדירה משלנו, ונתעורר יחד כל בוקר... אבל איך זה אפשרי אם אני היא המפרנסת היחידה??? הוא אוהב אותי מאד, ועם זאת אני מרגישה שזה לא מספיק לי... הוא מקסים, וחכם, ומצחיק, אבל אני חושבת שהוא סובל מאיזושהיא נכות רגשית המונעת ממנו להביע את רגשותיו באופן מלא, ואני מרגישה שפשוט קשה לו לומר שהוא אוהב, למרות שאני יודעת שאני אהבת חייו... נהיה לכם סלט...? גם לי... בקיצור - האם נראה לכם שאני סתם פרנואידית ובאמת יבואו ימים טובים יותר?(הוא צריך לעבור ניתוח מסויים לפתירת בעיה בריאותית שמגבילה אותו פיזית כרגע ומונעת ממנו לעבוד בעבודות רבות, אך לאחר הניתוח הוא "יעבוד במלוא המרץ", לדבריו...) והאם באמת יש דבר כזה "נכות רגשית..."? יש לי עוד הרבה, אבל לא יוצאות לי המילים... תודה

seeyou

New member
הוא מקסים, וחכם, ומצחיק-../images/Emo8.gif

ונצלן.....והחבר עבר להתגורר אצל חברה טובה...הוא לא עובד במיוחד מפנטז כל הזמן על היום בו נגור יחד בדירה משלנו, ונתעורר יחד כל בוקר.... בלי להגזים- אני לא הייתי ממשיך קשר עם אדם כזה... לאישה יש מחשבה אחרת...השיקול שלה הוא שונה משיקול הגבר. אני מבין שטוב לך במחיצתו -אבל רק מזה לא נבנה מערכת יחסים יציבה... או שכן- אם תסכימי לפרנס אותו... יוסי

SteveVay

New member
במובן מסויים אתה צודק...

אך הוא חוזר ואומר שהוא לא מוכן שנגור יחד בזמן שהוא לא עובד, אך באותה נשימה הוא מתגורר כבר מעל לחצי שנה אצל חברה, שמממנת אותו מ-א' ועד ת'... גם אני לא רוצה לעבור לגור איתו ולשאת בעול המפרנסת היחידה, כי אני אשבר מהר מאד, אבל מצד שני אני באמת משתדלת להסתכל על חצי הכוס המלאה ולקוות לימים טובים יותר, שהוא יתחיל לעבוד. האם אני עיוורת? (חלאס... אנחנו לא בני 16...) אופטימית מטבעי? (ממש לא... משהו שאמא הורישה...)

seeyou

New member
היא מממנת אותו מ-א' ועד ת'...????

אני בגיל שלמדתי שאין ארוחות חינם!!!! את רוצה לב שבור,בעוד זמן מה?...תמשיכי.... סליחה שאני קצת גס בתגובה שלי, את בכלל לא משתדלת להסתכל על חצי הכוס המלאה-בגלל שהכוס היא ריקה! את משלה את עצמך בתקווה לימים טובים יותר. כולנו קיבלנו את החיים, דמוי שעון חול... כול גרגיר שעובר לא חוזר... לכולנו יש מטרות בחיים וסדר עדיפויות Hope is the dream of a soul awake. French Proverb A broken heart is like a dog bite. The pain will go away, but the scar will last forever לסיום...איך שתסדרי את המיטה ככה תשני בה! בהצלחה! keep smiling יוסי

החבר שלך

נראה לי פרזיט. הזהרי מגבר כזה שאוהב לחיות על חשבון אחרים. כי גם כשתגורו ביחד עלול להווצר מצב שאת תפרנסי אותו. תבדקי טוב מי האיש. ואל תכעסי עליי. פשוט כך נראים העניינים. היות שאינני צד בעניינך קבלי תגובתי בהבנה, מתוך רצון להעמידך על הבעייתיות שנקלעת אליה. אז בהצלחה ונהגי בחכמה.

seeyou

New member
גודלים על ברכיים של אגדות...

מלמדים אותנו לתת אימון באנשים...לפעמים בצורה עיוורת... זה מזכיר לי שוב את גיסי...כאשר כולם דיברו שאישתו בוגדת בו הוא לא היה מוכן לקבל את זה... היה נוהג להגיד... "גם אם אראה אותם ערומים במיטה לא מאמין שהיא ממש עושה..." אז אם הקודמת משלמת מ-א עד ת....זה בחינם? איזה שרות הוא נותן בתמורה? והוא כבר בן 35! יש הרבה מוכרי חלומות!

liora k

New member
תמונה אכזרית קצת, לא?../images/Emo4.gif

היי, קודם כל בנוגע לתמונה של סי יו - טו מאצ', לא? לא צריך להיסחף עצם העובדה שהוא לא עובד לא הופכת אותו לגבר בוגדני או משהו בסגנון...! אבל אבל - מה שכן- הטיפוסים האלה מוכרים לי היטב. ואני רוצה שתביני שזה לא במקרה ככה שהוא לא עובד. פשוט קיים סגנון כזה של גברים שמלכתחילה בוחרים באישה חרוצה ואחראית, וזאת מכיוון שהם לא כאלה וכן - הם יודעים שיקרה מצב בו היא תפרנס והם לא יעבדו והמצב לא יהיה זמני. אני מכירה מקרוב מספר גברים כאלה. סגנונות כאלה קיימים גם אצל נשים. יש נשים שמעדיפות לא לעבוד ולהיתמך ע"י הגבר, אבל מה לעשות שבחברה שאנו חיים בה - זה נורמלי וההיפך בכלל לא!

מה לעשות?

זו המציאות וכדאי שעה אחת לפני..... עדיף להציג את הדברים כמות שהם. אמיתי. וזאת על מנת לא לקבל סטירה כואבת.

seeyou

New member
צודקת-../images/Emo45.gif-מתנצל,משנה את התמונה!

אם תלך באותה דרך - תגיע לאותו מקום..כדי להגיע למקום חדש - לך בדרך חדשה.." התוספת שלי....גם אם במקום החדש רע יותר....(?!) אני בגישה שחייבים לפתוח את העיניים לפני שזה מאוחר... " "בזבזתי את הזמן, ועכשיו הזמן מבזבז אותי!" המילים המצמררות האלה ששם שייקספיר בפיו של המלך ריצ'רד השני מזכירות לכולנו את הצד הקודר של הזמן בחיינו: שגיאות גורליות שלא ניתן לתקנן, אנשים יקרים שמתו והזדמנויות שהוחמצו. הזמן הוא מצרך יקר, ובכל זאת יש אנשים המתייחסים אליו בקלות-דעת, וכשהם מתעוררים אל המציאות, היקיצה היא מכאיבה. "

liora k

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

הוא צריך להיות...

מישהו מאד מיוחד אם האקסית שלו היתה מוכנה לקבל אותו אליה ולממן אותו מ א' ועד ת'... נשמע קצת מוזר כל הסיפור. נראה שהוא נהנה מכל העולמות.

למעלה